Prikaži potpunu verziju : GPU temperatura i iskoriscenost
psyway604
28.7.2012, 13:29
cao svima,konacno sam uzeo napajanje pa me intresuje kako se grafika ponasa s njim.grafika mi je msi r6790 a napajanje ms industrial 550.e sad instaliro sam msi afterburner da bi u igri pratio ``gpu usage,gpu temperature,fps`` i drugo.pa me zanima kolka je temperatura i iskoriscenost grafike u igri.ono u c i procentima.tj kolko je normalno i do kolko moze da ide?
cao svima,konacno sam uzeo napajanje pa me intresuje kako se grafika ponasa s njim.grafika mi je msi r6790 a napajanje ms industrial 550.e sad instaliro sam msi afterburner da bi u igri pratio ``gpu usage,gpu temperature,fps`` i drugo.pa me zanima kolka je temperatura i iskoriscenost grafike u igri.ono u c i procentima.tj kolko je normalno i do kolko moze da ide?
Kao prvo time sto si uzeo to napajanje, napravio si najvecu gresku u zivotu, to napajanje je najvece djubre koje postoji, i nece ti dugo trajati pre nego sto ti spali sve ,zbog te grafe koja nece ici kako treba, jer ta grafa mnogo trosi a to napajanje ne da nema 550 wati nego manje od 300w., :facepalm E da si bio pametan........ i ne samo sto ima malo snage, nego napajanja ms industrial su ultra nekvalitetna ,ne bi ih pozeleo ni najgorem neprijatelju:facepalm Pod hitno ako mozes vrati to djubre i doplati za normalno napajanje jel ovako rizikujes rostilj.:kreza: Evo potrosnje te grafe u razlicitim situacijama.
Measured power consumption
System in IDLE = 160W
System Wattage with GPU in FULL Stress = 245W
Difference (GPU load) = 85W
Add average IDLE wattage ~ 19W
Subjective calculated GPU power consumption = ~ 104W
Nek ti je bog u pomoci. :(
svud sam pogledao i svud kaze 550 pro, realna snaga 550w, a 550 obican, realna snaga 350w.ovo je pro
svud sam pogledao i svud kaze 550 pro, realna snaga 550w, a 550 obican, realna snaga 350w.ovo je pro
Лепо ти се каже, то напајање је једно од најгорих на свету. Сматрај се упозореним. Узми нешто људско, шта мислиш зашто је толико јефтиније од неких других са стварних 550 вати?! Плус, имаш врло "незгодну" графику, није баш најефикаснија, тражи заиста мало озбиљније напајање. Ја не бих играо игре на твом месту, ни "теста ради"... Купуј ново.
TRI GODINE GA IMAM jeftino a dobroSada radi na CETRI FANA 12 ,ATI 6850, KLOKOVAN INTEL E 3300 NA 3.5 MHZ 4 GB RAM DVA HARDA 500 GB PLUS DVA FANA 9 NA COOLER MASTER TX3
za sve neverne tome - imam ovo napajanje 3 godine, sad ganja Athlon x3 450, ATi 6870, 8GB RAM-a, 2 HDD-a, TV tuner... blago se zagreje kad se zaigram Crysis 2-ke
Neki od komentara,nisam pametan sta da mislim....
TRI GODINE GA IMAM jeftino a dobroSada radi na CETRI FANA 12 ,ATI 6850, KLOKOVAN INTEL E 3300 NA 3.5 MHZ 4 GB RAM DVA HARDA 500 GB PLUS DVA FANA 9 NA COOLER MASTER TX3
za sve neverne tome - imam ovo napajanje 3 godine, sad ganja Athlon x3 450, ATi 6870, 8GB RAM-a, 2 HDD-a, TV tuner... blago se zagreje kad se zaigram Crysis 2-ke
Neki od komentara,nisam pametan sta da mislim....
Blago Zagreje ahaha ma da a ja sam afrojack .:eek::D:rofl: :rofl: Salu na stranu to napajanje je zaista uzasno ,u svakom svom elementu ,ti sto si gurao tu konfu na tom napajanju to je ok ali da ti se nije zagrevalo to ne verujem ,a sto ti je trajalo 3 godine ,pa to je stvarno ogrooomna sreca sta da ti kazem,to je kao da covek od 150 kg, da stane na nogu devojci od 60kg to je ogroman teret i pritisak na sistem, iako to ti nisi osetio to je istina . I za ime boga ako stvarno teras novu konfu sa tim napajanjem ti pravis kardinalnu gresku, kao da si se bacio sa brankovog i jednog dana kada se najmanje budes nadao SVE CE TI OTICI U PM POCEV OD GRAFICKE zato sto se furas na srecu MENJAJ TAJ KRS ZA IME BOGA,TO TI JE MOJ SAVET.
Imam to napajanje ali ovo nisu moji komentari,to napajanje kod mene radi vec pune dve godine bez gasenja,mrzime da gasim pc.Meni ispade dobro,lutrija kako kome zapadne
Voleo bi da me malo strucnije ubedis,otvori ga pogledaj ga,testiraj ga.
Jbg laik sam za te stvari moraces malo bolje da me ubedis da nevalja
Imam to napajanje ali ovo nisu moji komentari,to napajanje kod mene radi vec pune dve godine bez gasenja,mrzime da gasim pc.Meni ispade dobro,lutrija kako kome zapadne
Voleo bi da me malo strucnije ubedis,otvori ga pogledaj ga,testiraj ga.
Jbg laik sam za te stvari moraces malo bolje da me ubedis da nevalja
Pa ne mogu da otvorim tvoje napajanje, zato sto ga ne posedujem,:kreza: ali jednostavno ta napajanja ms industrial ,se generalno kvare jako brzo ne stabilna su,kao i svako kinez napajanje imaju mnogo manje wati nego sto pise na kutiji ,mogu da izvuku 300w Max puna kapa a tamo pise 500w, dalje bucna su, greju ,se lagana su ko lopta krpenjaca,i jako ne kvalitetna ,:kreza: to bi trebalo da ti bude dovoljno, da ne duzim vise. Ne moras da mi verujes, ali ja sam uvek surovo iskren i vec 12 godina sam u it-u ne bih te lagao i moj prijateljski savet ti je da menjas to napajanje.
takodje upozorenje i od mene, ms industrijal ne da nije PRO neko nemoze nikako ni da dodje do P od PRO (pitanje je i uopste dali moze i 300w da isporuci na 12V a ne 550:boodala:).
sve to sto je nabrojano u prethodnim postovima je istina i plus da dodam da nema skoro nikakvih zastita, znaci ako se nesto desi (npr. neko vece variranje napona) odmah utice i kvari ostale komponete (zbog toga sto napajanje nema tih zastita) i vremenom kad ti crkne neka komponenta cisto da znas da je krivo napajanje (najvise zbog nekvalitetne isporucene struje)...
i 6790 je veci potrosac od 6850 ;)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.