PDA

Prikaži potpunu verziju : MOLBA!!!


Alek92
12.9.2006, 19:03
Jedan moj drug (rene) koji je bio clan ovog foruma, dozvolio je starijem bratu da postavi koji post, medjutim ovaj (a.k.a. Mirko) je postavio sledece:

citiram:
"citat izbrisan zbog poplave poganih varnica upućenih administratorima"

kasnije mu stize poruka od admina:
Kažnjeni ste zabranom korišćenja foruma („banovani ste”) iz sledećeg razloga:
citiram: "citat izbrisan zbog poplave poganih varnica upućenih administratorima"

molim vas da se to popravi ako je moguce i da se RENE vrati na forum...

Alek92
12.9.2006, 19:10
nadam se da ce te me shvatiti, da ovu poruku necete obrisati i da ce se Rene vratiti..
nisam znao kako ikome da se obratim ako zelite dokaz onda pogledajte ovo:

pp broj jedan na tbox-u:
rene
Da, a što pitaš?

P.S. Mene su šutnuli sa Sveta Kompjutera
ja
sto, sta si radio?

pp broj 2:
rene
Ti misliš, svi koji su moderatori na tbox sajtu da budu i na forumu jel?

P.S. Evo razlog zašto su me banovali

Kažnjeni ste zabranom korišćenja foruma („banovani ste”) iz sledećeg razloga:
citiram: "citat izbrisan zbog poplave poganih varnica upućenih administratorima"

Datum kada prestaje kazna: Nikad
ja
sto si to napisao?
ajde da nateramo baneta da otvori ....

pp broj 3:
Slučajno, nisam ja nego brat...

P.S. Dobro ajd ako hoćeš nateraće mo ga nekako!

Marko_L
12.9.2006, 19:35
Ako je to i istina, onda je Rene napravio još gori prekršaj, dao je svoj lični nalog drugom na korišćenje, što je ekvivalentno davanju lične karte drugom na korišćenje (što je kao što svi znamo zabranjeno zakonom). Dakle, ako je on dobrovoljno dao nekom nalog na korišćenje, onda on i odgovara za način na koji je taj nalog iskorišćen. Da mu je neko na silu oteo nalog (neki haker mu maznuo šifru na primer), možda bi moglo nešto da se uradi. Ovako, odgovornost ostaje na njemu, pa samim tim i ban na njegov nick. Mislim, zamisli kad bi svi mi ovde krenuli da glumimo ludilo i psujemo svakog ko nam se ne sviđa, a onda se samo izvadimo na foru "Nisam ja, zeka je".

P.S. - Nadam se da neće da osvane nova tema u kojoj će pisati "Jeste, jeste, haker mu je ukrao šifru, to sam hteo da kažem !!!" :)

urke
12.9.2006, 21:48
@Alek92: Pozdravi druga Rene-a. Ban i on i njegov drugar Belinea su dobili od mene i svim silama ću lupati packe svakome ko bude prisiljavao ikoga od administracije foruma da se oba dečaka vrate na forum, t.j. da se tim nalozima skine ban.

Ne znam, niti želim da znam da li je to poslao on ili njegov stariji brat, stiglo je sa njegovog naloga, sa njegove IP adrese. Dakle, ne mogu da banujem njegovog brata (ili čak malog zelenog vanzemaljca koji je sleteo sa planete YoYo dok je Rene spavao i umesto njega poslao uvredljive poruke nekome, a među gomilom tih „nekome“ sam i ja), ali mogu da zatvorim onaj nalog sa koga je uvreda stigla.

To je jedan od načina da tvoj drugar nauči da čuva svoje stvari, i da se poštovanje ne kupuje nego stiče napornim odricanjem i ulaganjem sebe u pozitivne svrhe.

I naravno, neka svi ostali koji pomisle da su mu mama ili tata, ili pak oba roditelja udruženim snagama, kupili tapiju na ovom forumu, shvate da nemaju tu tapiju i da će morati da se ponašaju na njemu u skladu sa PRAVILIMA. A svako kršenje pravila posledično iziskuje SANKCIONISANJE (kad pređeš ulicu van pešačkog prelaza - platiš kaznu čika plavom; kad opsuješ adminu majku - dobiješ ban).

OVER&LOCK