Prikaži potpunu verziju : Igranje u nižoj rezoluciji DVI
Kad pokušam da pokrenem team fortres 2 u fullscreen sa rezolucijom manjom od optimalne za moj monitor (BenQ GL2240 1920 × 1080) dobijem poruku "No signal" i crn ekran . Cuje se zvuk u pozadini tako da znam da igra radi. Kad je pokrenem u prozoru sve radi normalno. Ne znam da li je to normalno, može li se uopšte igrati u fullscreen sa nižom rezolucijom ako koristim DVI konekciju?
Grafička je radeon 9550.
Može, a kod tebe je najverovatnije problem što igra pokušava da prebaci višu frekvenciju osvežavanja ekrana od onoga što monitor podržava, iz ko zna kog razloga (recimo imao si ranije CRT monitor, prikopčao si novi a nisi ubacio "drajver" za BenQ gde piše tačno koje rezolucije i koje hercaže su podržane).
Skini drajver odavde i instaliraj ga preko Device Managera (desno dugme na monitor pa update drajver itd)
http://benq.eu/support/downloads/downloads.cfm?product=1512
A ako ne pomogne ni to, u Steamu idi na desno dugme na Team Fortress pa properties pa set launch options, i tu upiši npr.
-width 1366 -height 768 -refresh 60 -novid
Ako je do hercaze idi u display prop i stikliraj opciju *Hides modes that this monitor cannot display* ,mada koliko ja znam to je po defoltu stiklirano...vidi probaj :)
pesha1998
17.7.2012, 12:17
Ili najlakse idi desni klik na nju (igru), pa properties, compatibility i cekiraj run on 640X480 screen resolution, kad promenis rezoluciju u igri izadji pa u properties meniju odcekiraj opciju 640X480... :odoK:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.