PDA

Prikaži potpunu verziju : [Android] Lock screen akcija

RaKuN_s_NeOnKoM
11.7.2012, 18:58
Pre updatea na 4.0.4 kad mi je telefon bivao zakljucan, 'vucenjem' na desno se otkljucavao, a na levo se aktivirao silent rezim.
Sada posle updatea desno je otkljucavanje, ali sada kad povucem levo se aktivira kamera. -.-
Da li mogu to nekako promeniti? :)

sale94
11.7.2012, 19:04
Pre updatea na 4.0.4 kad mi je telefon bivao zakljucan, 'vucenjem' na desno se otkljucavao, a na levo se aktivirao silent rezim.
Sada posle updatea desno je otkljucavanje, ali sada kad povucem levo se aktivira kamera. -.-
Da li mogu to nekako promeniti? :)

e dok ne resis problem evo nekih aplikacija za tu namenuSimply Lockscreen https://play.google.com/store/apps/details?id=org.firezenk.simplylock samo ime kaze i evo malo vise customize aplikacije MagicLocker Main ima razne teme i stvari kao sto su **** Features:
1. Shortcut Customization
2. More Theme Customization(like position,alpha,skin,show/hide somethings)
3. Activate phone, SMS ,Camera and other shortcuts directly from lock screen;
4. Screen Lock Security
5. Support customise wallpaper and live wallpaper.

Mr.Simpson
12.7.2012, 10:45
Sada posle updatea desno je otkljucavanje, ali sada kad povucem levo se aktivira kamera.
Da li mogu to nekako promeniti?
Koji telefon?
Jel' zvanican update ili neki custom ROM?

RaKuN_s_NeOnKoM
12.7.2012, 13:54
Xperia Active
Zvanican sa Sony Update. :) [4.0.4.B.0.431]

Mr.Simpson
12.7.2012, 14:39
Ne znam kako ide struktura podesavanja kod tog telefona, ali 'ajde da probam napamet:
Da li pod "Settings" imas "Lock screen" stavku (mozda u nekoj "Interface" sekciji)?

RaKuN_s_NeOnKoM
12.7.2012, 16:09
Ima pod 'Security' ali moguce je samo promeniti da li da lockscreen bude na slajd/pattern/pass/pin bez nekih naprednijih podesavanja. :(

Mr.Simpson
12.7.2012, 16:28
Smor. :(
Instaliraj WidgetLocker i custom-izuj do mile volje. :)