PDA

Prikaži potpunu verziju : Drajver za Ati Radeon 7040m za Asusov laptop-XP operativni sistem

igormil
30.6.2012, 15:06
Da li je moguće pronaći drajver za Ati Radeon 7040m za Asusov laptop koji ima XP operativni sistem?
Asusov laptop je model X54H.Svi noviji modeli laptopova podržavaju Windows 7 i prateće drajvere.Da li je moguće pronaći ovaj drajver za Windows XP?
Da napomenem VGA je na ovom Asusovom laptopu Intelova.

IGOR

sale94
1.7.2012, 10:45
Da li je moguće pronaći drajver za Ati Radeon 7040m za Asusov laptop koji ima XP operativni sistem?
Asusov laptop je model X54H.Svi noviji modeli laptopova podržavaju Windows 7 i prateće drajvere.Da li je moguće pronaći ovaj drajver za Windows XP?
Da napomenem VGA je na ovom Asusovom laptopu Intelova.

IGOR

ako na oficialnom sajtu nema drajvera za tu grafu onda nemas nigde je inace svi noviji laptopovi jednostavno namaju podrsku za xp(To je sa namerom uradjeno od strane proizvodjaca da bi naterali kupce da predju na win 7) zao mi je al tako je:(

flamingos
1.7.2012, 15:09
Nije sa namerom uradjeno,i nikog ne teraju,vec xp je dobio svoju zasluzenu penziju posle zaista velikog zivotnog veka za jedan os.

OSim toga,ti sigurno imas i 4gb rama na tom laptopu,pa je bolje 64bitni sistem imati,a xp u tom obliku bas i nije idealan,posto je to bio vise tada experiment za 64bitne os.

sale94
1.7.2012, 20:12
Nije sa namerom uradjeno,i nikog ne teraju,vec xp je dobio svoju zasluzenu penziju posle zaista velikog zivotnog veka za jedan os.

OSim toga,ti sigurno imas i 4gb rama na tom laptopu,pa je bolje 64bitni sistem imati,a xp u tom obliku bas i nije idealan,posto je to bio vise tada experiment za 64bitne os.

Ovo oko memorije si ga dobro posavetovao .Ali brate uvek moras da me ispravljas:boxing::dzavo:imas pravo ali i nemas zato sto je to apsolutno ista stvar terati xp u penziju i terati korisnike na promenu tj na windows 7 je isti K*** nije sija nego vrat ili nije casa polu puna nego polu prazna zavisi kako ko to vidi:D: uglavnom poenta cele je price je sledece win xp je legenda bio i ostace a win 7 je trenutna sadasnjost i buducnost i tu nema jedan:tapsh: za win 7 samo sam teo da rascistim i kazem da ti i ja uvek govorimo isto al na drugaciji nacin nije sija nego vrat:D

flamingos
2.7.2012, 2:51
Da postanes bolji :p

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

igormil
2.7.2012, 11:18
Slažem se sa vama i verovatno tako i jeste.

Hvala svima na pomoći i veliki pozdrav.