PDA

Prikaži potpunu verziju : [Android] HTC Sensation 4G Internal vs SD memory

Predrag Stankovic
27.6.2012, 21:34
Ovako, imam veoma dobru ponudu da gore pomenuti telefon (novi) kupim po veoma veoma pristupačnoj ceni, specifikacije telefona mi se veoma svidjaju, jedinu veću zamerku nalazim na količinu RAM-a, a najveća zabrinutost mi je količina storage memorije (nešto oko 1GB) ok postoji mogućnost da ubacim 32GB microSDHC karticu i na to se oslanjam, ali sam zabrinut oko brzine kartice, pošto će mi ovo biti prvi susret sa androidom, ne znam u kojoj meri je Sd memorija sporija u odnosu na internu memoriju telefona sa android OS-om, konkretno mislim na pokretanje aplikacija, igranje igara i reprodukcija 1080p video klipova snimljenih telefonom, pošto ću internu memoriju veoma brzo popuniti, ne bi želeo da mi ništa secka sa memorijske i da mi usporava telefon, pošto imam dosadašnje loše iskustvo a Nokia-om i Symbian-om oko toga, Kakva su vaša iskustva, Šta preporučujete?

talenat
27.6.2012, 21:41
slobono kupi,ako te samo to brine.
usporavanja i slicno neces ni primetiti,e sada,ako hoces da snimas 1080p video,mozda ti zatreba class10 kartica,ali ne znam,moguce je da je i klasa 6 dovoljna
ali ovaj telefon se nije bas proslavio u snimanju 1080p snimaka

Predrag Stankovic
27.6.2012, 21:56
Hvala na brzom odgovoru, a koje su mu mane u snimanju 1080p videa?

talenat
28.6.2012, 7:38
pa,manje vise je nekako "zbudzena" opcija,i 1080p tesko da predstavlja neki napredak u kvalitetu u odnosu na 720p,govoreci za ovaj model
generalno,htc se nikada nije proslavio sa kamerom,cak i na ovim novim modelima kada su konacno stavili dobar senzor,imaju softverske probleme
ne kazem da je los kvalitet video zapisa,ali pitanje je sta je namena(ja licno ne vidim potrebu za 1080p)

Predrag Stankovic
28.6.2012, 8:09
Ok, ja sam gledao neke yt klipove koji su snimami tim telefonom u hd, nije bas toliko sjajno ali je ok, takodje sam gledao uporedni snimak sa Samsung galaxy S2 čak neki tu i daju blagu prednost sensation-u, ali ok da se vratim na temu, znači ako bih kupio class 10 karticu , uglavnom sve bi radilo pa skoro isto kao i sa interne memorije, ne odbija mi se tako pristupačna ponuda :)