PDA

Prikaži potpunu verziju : Total Mix

Dr Dragan
10.6.2012, 23:00
Imam ADSL telekom istekla mi je ugovorna obaveza od 2 god (imam sad click 1 i placam oko 1500 din sto je bruka) imam i Total tv,posto je krenula akcija TOTAL mix koja mi deluje vrlo primamljivo fakticki za istu cenu kod telekoma ovde dobivamo download od 6-16 mb/s a upload 1),potrebno je samo uzeti MIK od telekoma.
Interesujem da li je neko od vas to uradio,kakva je procedura a kakvi su utisci.
Hvala

mxmen
24.7.2012, 22:01
Pozdrav svima. Da li je moguce da niko nije probao ovu dobru ponudu Total tv mix sa 16 mb interneta?

Dr Dragan
25.7.2012, 18:53
Pozdrav svima. Da li je moguce da niko nije probao ovu dobru ponudu Total tv mix sa 16 mb interneta?

Imas po dosta ovde:
http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=150&t=20567

MG-RAY
1.11.2012, 15:09
Prešao na TotalMix, za sada sam zadovoljan.

http://www.speedtest.net/result/2278804590.png (http://www.speedtest.net)

Љуша
13.11.2012, 22:43
Размишљам да пређем на тотал микс. Тренутно имам вајерлес, 1,5 мб, плаћамо 1300 динара, и нисам задовољан брзином, јер јако варира зими и кад је лошије време. Каква су ваша искуства са тотал миксом. И вреди ли.

Ово ми није јасно, на сајту пише цена на 24 месеца (уговор) је 2430 динара. Колику ћу ја брзину нета имати са том ценом??? (видео сам да је минимална брзина 6 мб).

http://www.totaltv.tv/Total+MIX/1423/Cenovnik.shtml/nav_start=0/nav_start2=0

Напомена: немамо фиксни и кабловску. Видим да од опреме нуде и вајерлес, што ми се не свиђа, јер ће опет да ми драстично варира и пада брзина у зимским данима :confused: Или можда не. Зато ми требају ваша искуства и мишљења.

Danpil
14.11.2012, 18:29
Imam isto pitanje kao Ljusa :) Stim sto imam telekom adsl 4mb i to placam 2000 iako u ugovoru koji je sklopljen na dve godine pise da treba da placam 1000 dina, ali kao zbog pdv-a ili cega sve oni sada pravno mogu da povecaju meni cenu i to za duplo... Pa bih presao na ovaj total tv mix posto imam klasicnu antenu na televizorima. Zanima jel to ide isti kabal kao i za obicnu antenu?

MG-RAY
15.11.2012, 1:05
Za pitanja, pošto imam TotalTV već godinama:

@Љуша: TotalTV је у овом случају само ADSL провајдер, значи да мораш да имаш телефонску линију и могућности за ADSL.

@Danpil: Ne, TotalTV ide preko satelita, dobijaš posebnu opremu kada potpišeš ugovor sa njima.

max888
18.11.2012, 18:08
Која ли је реална брзина кад кажу од 5-10мбс за Тотал нет 10 ? :rolleyes:

svarogog
18.11.2012, 18:37
Ja koristim total mix i prilicno sam zadovljan brzina ti zavisi od telefonske centale tako da ona ide od 6 do 16 . Meni ide 16 ali i da ti ide samo 6 opet je jeftinije od ostalih ADSL ponuda.

Boomer
22.11.2012, 19:17
Razmisljam da predjem na TotalMix sa Telekoma. Koliko dugo se ceka na aktiviranje usluge uz postojeci MIK? Kakva su vam iskustva sa provajderom?

Љуша
22.11.2012, 20:43
@Љуша: Totaltv је у овом случају само adsl провајдер, значи да мораш да имаш телефонску линију и могућности за adsl.

Пих :(

MG-RAY
28.11.2012, 19:31
@Boomer

Ja sam čekao oko tri nedelje, mislim da ni oni sami nisu znali zašto, ali, ono što sam morao da uradim a nije mi rečeno, jeste da je bilo neophodno vratiti opremu Telekomu pre prelaska... Iako su mi rekli suprotno. Moš' misliti... :o

Inače, TotalMix/Net paket je sada 20/1. ;)

Danpil
29.11.2012, 15:10
Reci mi jel si uzeo samo za jedan tv ili za dva tv-a? Posto svi imaju na jednom tv-u...Meni lik sto namesta kaze da mora kao da od risivera ide kabal do uticnice u telefon i tako neke gluposti ako hocu da se stavi na dva tv-a...Sve mi to nejasno...Koji si risiver uzeo SD ili HD DVB? Ja imam jedan obican tv i jedan lcd i sad ne znam dal mi se isplati da uzimam HD risiver kad necu da gledam tj. necu uzeti hd kanale...Mene zanima ako uzmem SD risiver slika je 720x580, a sad ako uzmem HD risiver i obicne kanale da li ce slika isto biti 720x580 ili ce biti sredjena za 16:9 rezoluciju..

Danpil
3.2.2013, 17:49
Evo sam sebi da odgovorim na pitanja, a mozda nekom bude korisno :D
Vec mesec dana imam Total TV Mix na dva tv-a i net do 20mb u zavisnosti od mogucnosti linije. Ja sam se za uslugu prijavio 2 decembra, 5-og sam uzeo migracioni kod i 8-og januara dosao lik da namesti antenu. Od antene se vuku kaablovi za svaki tv, u zavisnosti koliko hoceste, maximalno je 4. Glavni risiver je HD, svi ostali su SD, tj ne podrzavaju hd kanale. HD risiver ima mogucnost podesavanja rezolucije u zavisnosti da li se koristi na starom tv ili na novim lcd televizorima. Svaki dodati risiver mora da se prikljuci u telefonsku uticnicu da bi se proveravalo da se risiver koristi u istoj kuci tj. na istom broju a ne da ste dali komsiji :) To je takozvani call back, tako se i aktivira dodatni risiver. Medjutim kada su mi 17-og januara City express-om poslali modem imao sam problem sa netom. Nije hteo da ide brze od 1mb i stalno je pucala veza. Zvao sam podrsku, sutradan mi se javio lik i rekao da iskljucim drugi risiver iz telefonske uticnice i da ce onda sve biti u redu. Tako je i bilo. Onda su mi u roku od nekoliko dana poslali anex ugovora da mogu da iskljucim drugi risiver za stalno iz telefonske uticnice. Moja linija podrzava 10-12mb ali da ne bi doslo do pucanja veze pustili su mi 10mb. Sad cekam da dodju iz poste, telekoma ko god, da srede telefonsku kucicu posto je razbijena pa se nadam da cu tada moci da imam vecu brzinu neta. Ako neko uzima Total Mix za dva tv-a, odmah neka kaze da mu se posalje anex ugovora da se oslobodi obaveze call back-a, jer u suprotnom net nece raditi.

max888
14.3.2013, 18:59
Стигао ми Тотал микс :) :n_klanja:
http://www4.picturepush.com/photo/a/12412702/img/12412702.png

Рутер је тешко ђубре не може преградне зидове да пробије али кога брига :D

slavenk
8.6.2013, 18:44
Pozdrav ljudi,evo i meni je danas stigao taj total net i mogu reci da nisam bas zadovoljan brzinom. I ako u ugovoru pise do 20mb/s meni je do 10mb/s... Tacnije 8.70mb/s,tako da sam im odmah poslao mejl i cekam odgovor :)

andrej1989
5.3.2016, 12:49
Da ne otvaram novu temu...

S obzirom da je kvalitet MTS ADSL interneta drastično pao u zadnjih 10-ak meseci, vreme je da promenim provajdera. Iako ga koristim već 8 godina, danas je čaša prelivena, a i ugovor kontačno ističe u aprilu. Serviseri bili i "popravili" problem resetovanjem modema. :aplauz:

SBB internet nije dostupan, kako je isti rezervisan za veće gradove, mi u gradićima smo prepušteni njihovom TOTAL TV i internetu.

Elem, zanima me kakav je kvalitet tog TV-a i interneta. Verovatno bih išao na MIX paket intnert sa TV-om gde je brzina "do 20 mb/s".

Ako ima neko ko poseduje takav paket ili samo internet, da vidim vredi li menjati na TOTAL. Hvala!

Danpil
6.3.2016, 11:13
U zadnje vreme Totalov internet je blagiu uzas. Konekcija puca i do nekoliko puta dnevno. I kome god da se bunis i da trazis pomoc neces mnogo dobiti. Iz Totala jesu brzi sa odgovorom, rade cak i vikendom, ali oni samo mogu da ti smanje brzinu interneta i malo podese parametre kako bi ti sve bilo ok :)
A posto koriste Telekomovu infrastrukturu ne mogu nista bitnije da urade.
Telekom nece da se bakce sa korisnicima Totala. Mnogo puta sam zvao servisere iz poste, telekoma da srede liniju u mojoj ulici zato sto se pojedini majumuni sami kace na telefonske linije, ali dok jedan nije pokidao telefonski stub nisu dosli. Kada u ulici svi uvece popale televizore to je kraj mom internetu. Naravno i komsijama secka slika ali sta ce navikli su posto uz mts ugovor ne placas fixni on ulazi u cenu. I tako se svi mucimo bez resenja. A Telekom ce bez problema da nakaci vise korisnika nego sto je realno moguce i cak korisniku Totala da skinu brzinu interneta kako bi povecali svojim korisnicima. Ako se u nekom iole organizovanom gradu i u ulici imas dobru infrastruktura za telefon onda nema da brines, mada Telekom je svuda prikacio maksimalan broj potrosaca...

andrej1989
7.3.2016, 12:19
Pa, je l' mi onda bolje da menjam (i na koga) ili da ostavim MTS ADSL? I da se ganjam sa njima i njihovim "serviserima".