Prikaži potpunu verziju : Koje vlogere pratite?
Iskreno od srpskih vlogera ne pratim nikoga, a jedino koga pratim su Rhett and Link.
:dedica:
vloger? Hm, nikad se nisam setio da bi i to moglo da se prati... Baš ću malo da pogledam ovih dana, da vidim šta ima da se nađe.
Inače, verujem da je ova anketa malo čudna, blago rečeno, jer sam siguran da tih vlogera ima PUNO :D
vloger? Hm, nikad se nisam setio da bi i to moglo da se prati... Baš ću malo da pogledam ovih dana, da vidim šta ima da se nađe.
Inače, verujem da je ova anketa malo čudna, blago rečeno, jer sam siguran da tih vlogera ima PUNO :D
Da u pravu si, ja obožavam vlogere Rhett and Link jel ne koriste ružne reči a i zabavni su.
Ni jednog. Ne pada mi napamet da pratim i samim tim podrzavam(mogu nekad da pogledam nesto, ali da pratim..ne) likove koji zaradjuju na takav nacin.
Nash Knight
5.6.2012, 14:09
-=3 (Ray William Johnson) ja i još par milijardi ljudi
Ovi ostali nisu tipični vlogeri, više kao internet recenzenti, ali ih redovno pratim baš ih gotivim:
-The Escapist: Zero Punctuation (Ben "Yahtzee" Croshaw)
-The Escapist: UnSkippable (Graham and Paul)
-The Spoony Experiment (Noah Antwiler)
Ispod crte:
-Pat the NES Punk
-AVGN (bio mi je omiljeni ali je gotovo prestao bilo šta pametno da pravi od kad se posvetio filmu)
Nash Knight
5.6.2012, 14:09
Ni jednog. Ne pada mi napamet da pratim i samim tim podrzavam(mogu nekad da pogledam nesto, ali da pratim..ne) likove koji zaradjuju na takav nacin.
Izvini, a zašto??
-=3 (Ray William Johnson) ja i još par milijardi ljudi
Ovi ostali nisu tipični vlogeri, više kao internet recenzenti, ali ih redovno pratim baš ih gotivim:
-The Escapist: Zero Punctuation (Ben "Yahtzee" Croshaw)
-The Escapist: UnSkippable (Graham and Paul)
-The Spoony Experiment (Noah Antwiler)
Ispod crte:
-Pat the NES Punk
-AVGN (bio mi je omiljeni ali je gotovo prestao bilo šta pametno da pravi od kad se posvetio filmu)
Šta misliš za Rhett and Link? :)
Evo materijala http://www.youtube.com/user/rhettandlink2
:D
nexexcalibur
5.6.2012, 14:26
Vlogere ne, ali pratim TotalBiscuit-ov kanal
Imam ja svoj real life eye vlog,to mi je dovoljno(ponekad i previse :opanachke)
Nash Knight
5.6.2012, 16:18
Šta misliš za Rhett and Link? :)
Nikad čuo. Sad ću da pogledam.
Nikad čuo. Sad ću da pogledam.
Vredi pogledati. :D
Što se tiče vlogera meni je važno da taj vloger: ne govori ružne reči, ne pravi gluposti i da iznosi svoj privatni život u svoj vlog, to znači pre svega da bude kulturan ne samo kada snima već i u privatnom životu, a takvih na sreću ima.;)
Izvini, a zašto??
Zato sto su debili. Bar vecina.
Primer: gradual report, gastozz,.. itd.
Zato sto su debili. Bar vecina.
Primer: gradual report, gastozz,.. itd.
E baš, ima totalno nezanimljivih likova, i naših i stranaca koji jednostavno smaraju. U stvari većina su takvi. Odgledam ponekad neki interesantan video,čak i kad mi se svidi, ne drži pažnju dovoljno da nastavim da gledam i dalje njegove snimke, jednostavno počne da zamara.
Pratim Ray William Johnsona, to jest pratim klipove koje izbacuje, ne slusam sta prica. Pratio bih jos neke na slican fazon, savet?
Pratim Ray William Johnsona, to jest pratim klipove koje izbacuje, ne slusam sta prica. Pratio bih jos neke na slican fazon, savet?
Šta da ti kažem prati Rhett and Link bolji od njega 100 puta.
Ko sve danas postaje vloger. :a_whistli:facepalm
http://www.youtube.com/user/Lukaperic1997
Šta da ti kažem prati Rhett and Link bolji od njega 100 puta.
Ok, da pojasnim, gledao bih vlogera koji moze a i ne mora da se gleda, jer je akcenat na drugim zanimljivim klipovima. Ovo sto mi ti predlazes ne izgleda tako..
http://youtu.be/GuRx8UMj5pU
Evo nešto zanimljivo...:aplauz:
Nikola16789
6.6.2012, 0:31
ko su vlogeri?
ko su vlogeri?
Video (b)logeri.
Nova epizoda, NORMALNOG vloga :D
http://youtu.be/BQWYMffLSFg
mentolbrebombona
6.6.2012, 12:48
Što da ne ne budu bezobrazni ti vlogeri, da ne govore ružne reči i budu kulturni, ne shvatam kakve to veze ima?
Pa dete je lepo vaspitano, ne želi da sluša prostote.
The Philip DeFranco Show, Tobuscus.
Pa dete je lepo vaspitano, ne želi da sluša prostote.
Ne znam da li si se šalio ili si rekao ozbiljno, ali ipak što se tiče tih vlogera koji pričaju ružne reči ja jednostavno izostavim te ružne reči, ali jednostavno nerviraju me njihovi postupci i ne želim jednostavno više da ih pratim, a poznavao sam jednog vlogera (ne želim da ga imenujem) on je isto tako u svojim vlogovima koristio ružne reči, a kada smo pričali ponašao se veoma kulturno.
a poznavao sam jednog vlogera (ne želim da ga imenujem) on je isto tako u svojim vlogovima koristio ružne reči, a kada smo pričali ponašao se veoma kulturno.
Ako su pravilno dozirane ruzne reci su kul a ne ruzne.
Priznaj da si zbog tog poznanstva sa vlogerom osecao da imas prava vise od drugih da otvoris temu. ;)
Ako su pravilno dozirane ruzne reci su kul a ne ruzne.
Priznaj da si zbog tog poznanstva sa vlogerom osecao da imas prava vise od drugih da otvoris temu. ;)
Ne, to nije tačno, ozbiljno. :dedica:
mentolbrebombona
8.6.2012, 9:22
O čemu je pričao taj tvoj vloger pa je koristio ružne reči, u kom kontekstu? Zašto kažeš da si ga poznavao, jel to znači da se ne družite više ili..?
Ovaj je nešto poznat, gleda ga dosta ljudi - bursa (http://petarbursac.blogspot.com/2010/10/prvog-srpskog-you-tube-vlogera.html) Gasttozz stories
A što se tiče psovanja, Edi Marfi je tu objasnio mnoge stvari, ne mogu sad da tražim link al ću da prepričam.
Naime, on se naljutio što ga je neko prozvao kako u svojim stendap nastupima dosta psuje i slično. Rekao je kako ga to vređa, da je to glupost i kako po tim ljudima ispada da on izađe na scenu i kaže tipa piccka piccka qrac qrac puši jbem cmar guzim i gotovo, to nije cela njegova tačka, daleko od toga, a ako si ikaad gledao Raw recimo nemam šta više da ti objašnjavam.
Prosto, da se složim sa zvjeri, ako je sve to lepo upakovano i osmišljeno, ako nije običan kič i bljutavost, psovka uopšte ne umanjuje kvalitet nečega što je rečeno, naročito kad su komičari u pitanju.
Devilish Soldier
13.6.2012, 14:50
Billy Agic institucija. :)
Novarac23
13.6.2012, 15:51
O čemu je pričao taj tvoj vloger pa je koristio ružne reči, u kom kontekstu? Zašto kažeš da si ga poznavao, jel to znači da se ne družite više ili..?
Ovaj je nešto poznat, gleda ga dosta ljudi - bursa (http://petarbursac.blogspot.com/2010/10/prvog-srpskog-you-tube-vlogera.html) Gasttozz stories
A što se tiče psovanja, Edi Marfi je tu objasnio mnoge stvari, ne mogu sad da tražim link al ću da prepričam.
Naime, on se naljutio što ga je neko prozvao kako u svojim stendap nastupima dosta psuje i slično. Rekao je kako ga to vređa, da je to glupost i kako po tim ljudima ispada da on izađe na scenu i kaže tipa piccka piccka qrac qrac puši jbem cmar guzim i gotovo, to nije cela njegova tačka, daleko od toga, a ako si ikaad gledao Raw recimo nemam šta više da ti objašnjavam.
Prosto, da se složim sa zvjeri, ako je sve to lepo upakovano i osmišljeno, ako nije običan kič i bljutavost, psovka uopšte ne umanjuje kvalitet nečega što je rečeno, naročito kad su komičari u pitanju.
Veoma lepo objasnjeno i u potpunosti se slazem. :)
Ne postoje lepe i ružne reči, nego dobro i loše upotrebljene, primerene i neprimerene... Ovo je Srbija, nismo Nemci da se ljutimo kad nam neko kaže da idemo do djavola :D.
Inače ne daj Bože da pratim ove vnogere, nemam ništa protiv da oni koji mogu zarade na taj način, ali za mene je sa mojih 23 godine mnogo poraznije da se spuštam na nivo ovih imbecila nego da psujem :D.
Ne postoje lepe i ružne reči, nego dobro i loše upotrebljene, primerene i neprimerene... Ovo je Srbija, nismo Nemci da se ljutimo kad nam neko kaže da idemo do djavola :D.
Inače ne daj Bože da pratim ove vnogere, nemam ništa protiv da oni koji mogu zarade na taj način, ali za mene je sa mojih 23 godine mnogo poraznije da se spuštam na nivo ovih imbecila nego da psujem :D.
Moram nešto reći o našim vlogerima. Kada se nekome ne sviđa klip i oni napišu u komentarima svoje negativno mišljenje vlogeri lepo sednu pa naprave klip o tom kako bi oni rekli "hejteru" isprozivaju ga i retko psuju, a to je zaista ružno gledati i to opisuje karakter tog vlogera. Jedino ako neka osoba nije baš nešto mnogo ružno pričala o njemu ili napravila klip i psovala ga.
Ne pratim nikog. Tu i tamo se pojavi neko ko sporadično napravi jedan ili dva vloga vrijedna gledanja, ali niko do danas nije obezbjedio kontinuitet i kvalitet istovremeno. Gastoz je klinac koji je počeo kao pljuvač neke druge djece da bi se kasnije navodno "proslavio" i pojavili su se neki njegovi klonovi koji su takođe djeca, samo što se ovog puta radi o zaista retardiranim primjercima homosapiensa. Ray William Johnson ne može da se poredi sa domaćim vlogerima jer on ima i pare, i scenariste i montažerski tim iza sebe, a Cynical Brit mi je u previše navrata ispao previše ciničan - pogledajte recenziju WH40k Space Marine i nakon te recenzije njegov gameplay bilo koje druge igre i sve će vam biti jasno. Ona budala koja je radila one "learn Serbian" časove mi je bila smiješna tek neko vrijeme, ali sve dosadi i nikog ne mogu "pratiti" uz očekivanje da će ostati duhovit/zanimljiv/šta god, pošto njih 99% omane u tome.
Ray William Johnson ne može da se poredi sa domaćim vlogerima jer on ima i pare, i scenariste i montažerski tim iza sebeNe bas. On je stigao dotle. Pogledaj njegove stvari koje je radio u prvih, recimo, godinu dana. Ona budala koja je radila one "learn Serbian" časove mi je bila smiješna tek neko vrijemeTakodje. Ali ga, iz nekog meni nepoznatog razloga (dosada? :o) i dalje pratim. U svakih 5 klipova, bude jedan simpatican/smijesan.
Pratim jos nigahiga-u par godina, jos od "How to be xy" klipova, vecina su sada skinuta sa Youtube-a zbog kopirajta (pustao je par pjesama tokom klipova). Njih trojicu pratim onako, prilicno redovno. Preporucio bih vam Daily Grace, ona je simpaticna i smijesna (meni), mada je ne pratim toliko redovno jer izbaca po jednu "epizodu" SVAKI DAN (sem srijede, valjda, nisam siguran). :)
DonCorleone91
23.6.2012, 20:16
sam izraz vloger mi ide na zivce i zvuci iskvareno, a jos vise mi idu doticni likovi
Milan1997
24.6.2012, 21:26
Mnogi vlogeri ne znaju da je to blog ali samo što se to snima, ali sve što oni kažu u klipu sigurno ne bi napisali u blogu. Nego nekome bude tako dosadno pa počne da se bavi vlogom i svoje gluposti prenosi na YouTube (najčešće) po meni su jedini dobri vlogeri Rhett and Link i baš mi je žao što nas je malo iz Srbije koje prate njih.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.