Prikaži potpunu verziju : SMITE - 3rd person MOBA
SMITE je nova igra studija Hi-Rez poznatog po fransizama Tribes i Global Agenda. U pitanju je MOBA (poput League of Legends, DotA, HoN itd.), ali sa izvodjenjem iz treceg lica. Pored toga, sve magije i auto-attack su skill shotovi (recimo, da bi napadali morate da klikcete levim tasterom misa ili da ga drzite). Za sada igra ima pet panteona bogova (Grcki, Nordijski, Indijski, Kineski i Egipatski) sa 3/4 boga po panteonu.
Sinoc su me izabrali za closed betu i mogu vam reci da je interesantna premisa, pogotovu sto sam veliki fan Age of Mythology fransize, a i zbog toga sto je, iako igra ima prepoznatljiv Aeon of Strife feel, farmovanje nepotrebno, s'obzirom da dobijate tek nesto malo gold (oko 4 manje) ukoliko ne zadate final blow minionu (kada se nalazite pored neprijateljskih kripova koji umiru dobijate i experience i gold). Igra vise forsira sukobe igraca/bogova, pa zbog toga igre traju krace jer do sukoba dolazi u prvim minutima (partije traju oko 30 minuta).
lJk0idhG-qI
Mozete se registrovati za betu na www.smitegame.com/ ili omoguciti sebi garantovan pristup beti uz panteon od 15 heroja (naspram 5 za obicne (smrtnike :D) beta testere) kupovinom pre-order starter pack-a za 16 evra.
Indijanac95
4.6.2012, 15:44
Meni deluje dobro :) registrovao sam se ima jedno 2 meseca. Valjda ce uskoro da me pozovu.
Djordje Nedic
4.6.2012, 21:23
Ovo bi moglo da bude jako dobro, ali ostaje da se vidi
Apprentice
5.6.2012, 12:58
Igra ima pre purchase. Nije mi jasno zbog čega. Prijavio sam se za betu još pre mesec dana. Skoro mi je stigao mejl da je beta počela.. ali nadao sam se pozivu.
Igra ima pre purchase. Nije mi jasno zbog čega. Prijavio sam se za betu još pre mesec dana. Skoro mi je stigao mejl da je beta počela.. ali nadao sam se pozivu.
Kako zbog cega? Pa to je onaj greedy mentalitet kod Amera :D. Rekli su da ti sto kupe pre-purchase (odnosno starter pack koji ti otkljucava 10 dodatnih bogova na onih free pet sto dobiju obicni beta testeri koji su pozvani, kao ja :)) imaju garantovan pristup closed beti, pa zbog toga polako salju beta kljuceve onim koji su se prijavili (ali ne brini se, u proseku uvek ima oko 23-24 partija u vreme kad najvise ljudi igra, sto znaci oko 240 ljudi max, pa sam prilicno siguran da ce poceti da salju kljuceve mnogo brze zarad publiciteta).
Elem, nakon izlaska iz Novice matchmakinga sa 7 uzastopnih pobeda pocinjem da gubim igre u normal matchmaking zbog leavera i klasicnih nubova, tako da ako ste ocekivali drugaciji (citaj "bolji") community od DotA/LoL/HoN ovde ga necete naci (flame je jos uvek ekstremno redak though, ali to se pre moze prepisati nedostatku vece baze igraca nego bolje vaspitanim ljudima).
Djordje Nedic
6.6.2012, 9:19
Problem kod MOBA igara je bas u community-u, liveri, trolovi i los matchmaking mogu totalno da ubiju zelju za igrom
Zato sto je sam tip igre ekstremno podlozan tako necemu, sto je svaki igrac bitan i dzaba ti ninja skillz ako su protivnici brojniji. Mislim da je to jedini multiplayer zanr u kome cist skill ne donosi pobedu.
Da li je dobio neko od vas key? Evo ja sam nakon kraceg vremenskog perioda dobio, mada sam se prijavio na zvanicnoj i na stranici njihovoj na fejsbuku i tamo koristio onu aplikaciju za prijavu preko fejs naloga.
Džudžubajac
17.6.2012, 12:49
Ingame nick WildHog, dodajte me pa da pikamo malo ;)
Apprentice
18.6.2012, 17:14
Pa vrlo rado, ali evo već nekoliko puta propuštam besplatno deljenje beta ključeva na mmorpg.com.
Možda neko bude imao više sreće. Peta dodela je prošla, verovatno će ih biti još. A obično su oko 00 - 03 noću. Pa izvolte.
Probao sam igru i dosta je zanimljiva,lepo odradjeno,smeta mi malo UI al dobro...
btw..Svako ko je dobio pristup beti ima dva kljuca za deljenje tj "friend referals keys" :)
Džudžubajac
18.6.2012, 19:47
Ne znam šta ti smeta u UI-u, jeste na početku mi je bilo malo konfuzno, ali posle 20 partija sam se navikao. Apprentice ako bi hteo mogu ti poslati key, pošto od ovih mojih gejmera izgleda ništa.
Apprentice
19.6.2012, 13:09
Ne znam šta ti smeta u UI-u, jeste na početku mi je bilo malo konfuzno, ali posle 20 partija sam se navikao. Apprentice ako bi hteo mogu ti poslati key, pošto od ovih mojih gejmera izgleda ništa.
Hvala, ali evo ne treba jer mi je ključ poslao Grickone. Hvala vam obojici.
Nisam stigao da odigram nijednu ozbiljnu partiju. Javaljam kada se budem malo više igrao. Nik je : BlushyAlex
Djordje Nedic
21.6.2012, 20:27
Ko hoce kod neka ide ovde > http://www.gameitems.com/get-your-smite-closed-beta-giveaway-365.html
Btw igra mi se jako svidela :)
Ako ima neko kljuc viska nek mi posalje. Ovo izgleda zabavno :D
Apprentice
22.6.2012, 13:31
Skako ko dobije dobije ključ automatski dobija još 3 referral ključa koja može da da bilo kome. Pošto sam dobio ključ od člana sa SK foruma odužiću se istom merom. Imam jedan ključ viška pa ako nekom treba neka se javi na pm.
Evo jedan kljuc
F1C27-D9E39-3C314-3F998-D6153
Imam jos jedan, pitacu prijatelja, ako nece postavicu i taj ovde :)
nexexcalibur
26.6.2012, 23:33
-4hL9ct2QEk
Smite beta key giveaway
LINK
http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/
http://www.gamersbook.com/repository/images/_variations/8/f/8f18a9a32148c4e0be53e96552e60640_content_large.jpg ?v=0
Svakog dana pocevsi od 27. juna do 3. jula dele se po 100 kljuca po principu registruj se i uzmi kljuc. Na datom linku imate 7 linkova za odredjeni dan kada mozete uzeti kljuc.
LINK
http://www.gamersbook.com/scene/news/12382/
Sad sam odigrao nekoliko partija, igra razbija!
GrimReaper
28.6.2012, 0:45
Malo sam skeptičan po pitanju ove igre, ali evo, uzeo sam ključ malopre, pa ću sad da je isprobam.
Apprentice
29.6.2012, 14:52
Novi peč..
eTfWE5NwFs4#!
http://www.rtsguru.com/game/451/article/3396/Smite-Update-Today-Brings-New-God-New-Queue-Balance..html
Lucic Nemanja
29.6.2012, 16:24
Ovo izgleda vrlo zanimljivo. Odgledao sam na tubu celu jednu partiju, a jos se i nasmejao lepo, neki otkacen lik komentarisao dok je snimao svoju igru xD. Prijavio sam se za giveaway, pa cemo da vidimo ako budem imao srece.
Ima neko mozda viska jos onih referala, ili ste razmenili sve? :)
Apprentice
29.6.2012, 16:37
Ima neko mozda viska jos onih referala, ili ste razmenili sve? :)
Čim dodjem kući sa posla, šaljem ti na PM. Jedino ako me neko ne pretekne :)
virtuoz pavle
1.7.2012, 11:14
ovo je u fazi beta-e ili moze da se kupi? vidim pominje se neki referral key ili sta vec? mozete li da posaljete jedan, igra bas dobro izgleda.
hvala
Apprentice
3.7.2012, 14:58
ovo je u fazi beta-e ili moze da se kupi? vidim pominje se neki referral key ili sta vec? mozete li da posaljete jedan, igra bas dobro izgleda.
hvala
Pavle ako nisi već nabavio ključ pošalji mi PM pa ću da ti pošaljem.
Evo još jedan za nekog ko bude bio brz :)
F1C0E-FE53D-1EAD4-1C39D-E2F52
hvala druze, nikako nisam mogao dobiti jedan :P
Apprentice
3.7.2012, 19:02
Nema na čemu. Koliko sam samo podelio ključeva na Sk forumu ovi iz Hi-Reza bi trebali da me časte :)
Lucic Nemanja
5.7.2012, 10:31
Odigrao sam nekoliko gejmova. Prezadovoljan sam igrom :). Ima tu jos par stvari sto se balansa tice da se srede, ali je uglavnom ok. Ovaj Guan Yu novi, lik je op. Msm nenormalan je covece -.-. Kolje k'o nenormalan.... Mada kontam da ce i oni da furaju onu Riotovu logiku da spucaju uvek nove heroje da bi se ljudi nalozili pa posle polako da nerfuju.
Inace mnogo mi se svidja onaj fazon s gotovim komandama za poruke. Kad se nauce kombinacije komandi mnogo olaksava mukotrpan posao bespotrebnog kucanja.
Ja sam Towe1ie, pa me dodajte :).
virtuoz pavle
5.7.2012, 10:57
hvala ljudima koji su mi poslali beta-key! imao sam problema sa internetom pa nisam mogao da downloadujem client. danas cu probati, ako dobijem referral keys okacicu ih ovde.
Pozz ljudi, igra izgleda zaista zanimljivo i jos nisam cuo nista negativno u vezi nje tako da ako neko ima neka mi posalje beta key privatnom porukom. Ako ne onda cu morati da sacekam, hvala u svakom slucaju :)
Apprentice
6.7.2012, 13:09
Evo ljudi mislim na vas:
http://www.rtsguru.com/game/451/article/3445/RTSGurus-SMITE-Closed-Beta-Key-Giveaway.html
Verujem da će barem neko da dobije ključ.
Evo ljudi mislim na vas:
http://www.rtsguru.com/game/451/article/3445/RTSGurus-SMITE-Closed-Beta-Key-Giveaway.html
Verujem da će barem neko da dobije ključ.
This giveaway is finished.
Hvala ti u svakom slucaju druze :)
Imam dva kljuca, kome treba nek mi se javi na PM.
evo jos jedan kljuc :)
F1D8C-113F0-C4E54-C4892-55C5E
Lucic Nemanja
6.7.2012, 17:23
Patch 0.1.953 (http://forum.hirezstudios.com/phpbb/viewtopic.php?f=336&t=78971)
Hvala Bogu, pa nerfovase nesrecnog Guan Yua. Mnogo me je nervirao. Sad je ok :D!
Thunderman
6.7.2012, 17:45
Konacno.
Inace Odin sa onim kapijama u dzungli je ubica.
I po meni trebali bi da nerfuju onaj ulti sa onim veprom, uopste ne treba skill za njega, a 99% ce te stunovati u ranoj igri.
Lucic Nemanja
7.7.2012, 1:23
Ne znam, ja ne bih to menjao. Ok je Artemis takva kakva je. S obzirom da je mnogo teze pogadjati s njom nego meele herojima, nije lose da ima i neki siguran pogodak. A koliko sam imao prilike da vidim ona je za sad jedini range ad carry. Svi ostali sa range napadom su neki magovi.
Ra je generalno slab heroj. Jest da uglavnom igram sa njim, ali on previse zavisi od drugih bogova. U late game je manje vise beskoristan, i ako je sam moze ko hoce da ga gankuje. Jak je koliko i creep.
evo jos jedan kljuc :)
F1D8C-113F0-C4E54-C4892-55C5E
Zamolio bih onoga ko je uzeo ovaj kljuc da posalje na PM jedan kljuc ako dobije ona 2 kljuca za referale :)
Lucic Nemanja
7.7.2012, 11:51
Zamolio bih onoga ko je uzeo ovaj kljuc da posalje na PM jedan kljuc ako dobije ona 2 kljuca za referale :)
Evo ti jedan od mene. Izgleda da me je svaki put neko vec preduhitrio kad sam slao referale, i dalje mi stoje oba zapisana. :)
F138E-21B35-F9124-A0E9A-81C4F
Ra je generalno slab heroj. Jest da uglavnom igram sa njim, ali on previse zavisi od drugih bogova. U late game je manje vise beskoristan, i ako je sam moze ko hoce da ga gankuje. Jak je koliko i creep.
Moze se reci. Msm, onaj zrak se previse lako izbegne. Ima onaj blind/slow i heal/slow/blind sto ume da pomogne u team fights, mada ne nesto preterano. I ulti je jedina zaista dobra stvar. Od mageova zasad mi najbeskorisnije deluju Ra i Anubis.
Evo ti jedan od mene. Izgleda da me je svaki put neko vec preduhitrio kad sam slao referale, i dalje mi stoje oba zapisana. :)
F138E-21B35-F9124-A0E9A-81C4F
Moze se reci. Msm, onaj zrak se previse lako izbegne. Ima onaj blind/slow i heal/slow/blind sto ume da pomogne u team fights, mada ne nesto preterano. I ulti je jedina zaista dobra stvar. Od mageova zasad mi najbeskorisnije deluju Ra i Anubis.
Hvala puno, konacno sam ugrabio :D Kad dobijem ona 2 kljuca za referale objavicu ovde da moze jos SK ekipe da igra :) Hvala jos jednom :)
Apprentice
7.7.2012, 13:04
Hvala puno, konacno sam ugrabio :D Kad dobijem ona 2 kljuca za referale objavicu ovde da moze jos SK ekipe da igra :) Hvala jos jednom :)
Dobija se 3 ključa, ako nisu promenili. Barem jedan za nekog sa SK foruma i puna kapa.
Inače kupio sa Hada. Sve mi se više i više svidja igra.
Samo da doteraju iritantni UI i da poprave par stravi pred izlazak i sve će biti ok.
Ja kupio He bo, razbija :D
Dakle, kao sto sam i obecao evo 3 kljuca :)
F1575-C9E75-09A74-076B3-4D2F0
F153B-A4BDF-51224-F80B4-3FC9B
legionar012
7.7.2012, 20:45
Ljudi hajde ako neko dobije visak kljuc ili mu ostane neka pozivnica visak neka mi posalje, bio bih veoma zahvalan.
Thunderman
7.7.2012, 22:26
Ne ostavljajte tako kodove nego saljite clanovima preko PMova.
Ovako mogu i oni koji nisu registrovani da ih uzmu.
Lucic Nemanja
8.7.2012, 2:32
Slazem sa sa Thunderman-om. Saljite samo na PM i naravno oni koji prime kljuc neka odgovore osobama koje su ga poslale. Ja slao nesto tamo vamo, al' niko da odgovori, pa pojma nisam imao da li je iskoriscen kljuc.
Anyway, ja cepam Odina vec neko vreme. Isprobao sam mu nekoliko bildova i stilova igre i nekako koliko god vukao na tenka, najkorisniji je kad mu spucas physical power :D! Jbg, nije kao Ymir da ima sto cc-ova pa da moze da se gradi full tank, prilicno je beskoristan tako. Mada ja ni Ymira ne igram full tank... Uglavnom, uzimam hp + power build. Ako bas imaju nekog jakog maga, poput Agni, uzmem i nesto za mr. Physical resista ima dovoljno i prirodno, cizme one defanzivne su i vise nego dovoljne.
Sad razmisljam koga da uzmem. Niko mi nije nesto posebno privukao paznju... mozda da sacekam patch i nekog novog...
Monk Psycho
8.7.2012, 13:57
Može meni jedan ključ na PM ako neko ima?
Imam jos 2 kljuca ako neko zeli, posaljite na pm. Meni se bas i ne svidja nesto preterano.
Ako neko moze neka mi pusti kljuc za smite.
Hvala :)
Kljuc dobijen. :) Hvala Burgul
Dakle probao sam igru i mogu da kazem da sam zaista odusevljen, 3rd person MOBA je totalno drugacije iskustvo :D Samo hteo bih da pitam da li cemo mi zadrzati ove heroje koje imamo (i koje kupimo) nakon closed bete?
Apprentice
9.7.2012, 11:22
Verovatno ne, ali ćemo sigurno da dobijemo neki ačivment, kao što smo onomad dobili "Veteran of Beta" u Tribes Ascend ( za one koje ne znaju takodje igra Hi-Rez tima )
Verovatno ne, ali ćemo sigurno da dobijemo neki ačivment, kao što smo onomad dobili "Veteran of Beta" u Tribes Ascend ( za one koje ne znaju takodje igra Hi-Rez tima )
Evo jedna dobra vest za sve beta testere :D
Will character progression and unlocks be maintained during Beta?
Yes. Progression of your character and unlocks will be maintained starting with Closed Beta and carry forward into Open Beta and Release.
Lucic Nemanja
10.7.2012, 12:49
Nice... znaci ako budemo igrali dovoljno imacemo sve heroje dok izadje open :D!
GrimReaper
12.7.2012, 4:53
Iz nekog razloga mi je prilično odbojna ova igra. Verovatno zbog toga što je sve to u suštini već viđeno više puta, pa je prestalo da bude zanimljivo, a svi se boje da uvedu neka radikalna unapređenja - ovo je u suštini samo LoL iz trećeg lica, što znači da ima i sve njegove manu poput grind-based sistema za otključavanje heroja.
Lucic Nemanja
13.7.2012, 17:02
Iz nekog razloga mi je prilično odbojna ova igra. Verovatno zbog toga što je sve to u suštini već viđeno više puta, pa je prestalo da bude zanimljivo, a svi se boje da uvedu neka radikalna unapređenja - ovo je u suštini samo LoL iz trećeg lica, što znači da ima i sve njegove manu poput grind-based sistema za otključavanje heroja.
Nisi svestan koliko toga to menja.
Apprentice
13.7.2012, 23:46
NCq79CId61o
sidewinder989
14.7.2012, 0:08
ima li neko kljuc viska :D
GrimReaper
14.7.2012, 0:11
Nisi svestan koliko toga to menja.
Pa probao sam je. Razlika kao između RPG-a iz trećeg lica i izometrijske perspektive. Isto sra.nje, drugo pakovanje. :) Ali dobro, pretpostavljam da se nekome sviđa.
Pa F2P je jbg grindaj malo :p Samim tim sto je izvodjenje iz treceg lica POTPUNO menja igru, sve je skillshot, moras vise paziti jer je tesko izbeci gank, nema last hitovanja sve se svodi na PvP. Igra je ekstra, nznm sto neki misle da je ista kao i ostale MOBA igre...
GrimReaper
15.7.2012, 9:33
Pa neću da grindam, odbija me takav sistem. Mesto mu je u WoW-u, a ne u jednoj ARPS igri koja pokušava da bude competitive baš u odnosu na te heroje koje grinduješ. Prosto ne mogu ozbiljno da shvatim igru gde prvo moraš na "nafarmaš" profil, pa tek nakon 5-6 meseci kad otključaš sve heroje (ili nakon što platiš par stotina dolara, ali to onda već prelazi u domen Pay2Win), možeš ozbiljno da igraš. Suludo.
Drugo, kao što već rekoh, razlika je kao između third-person i izometrijskog RPG-a, neko ko je igrao oba znaće da to gotovo ništa ne menja u igri, i da nikakav problem nije prilagoditi se na jedno ili drugo (neki RPG-evi čak nude izbor između ove dve perspektive). Izbegavanje gankova - nikakav problem, sem možda u low level partijama - ionako svi koji imalo competitive igraju koriste minimapu.
Treće, skillshot ili ne, opet isti đavo - ako si se ikada susreo sa takvom vrstom spela u ARPS igri do sad, i/ili ako si ikada do sada igrao TPS pucačinu ili RPG (daklem, nisi živeo u staklenom zvonu što se video igara tiče), ovo opet predstavlja minornu razliku - samo imaš u vidu da za razliku od konvencijalnih izometrijskih ARPS igara, gde ima nekolicina takvih heroja, ovde su svi takvi. Sve je stvar navike, i isti period navikavanje bi ti trebao da pređeš sa jedne na drugu igru sa izometrijskom perspektivom, kao sa bilo koje od njih na ovu.
Četvrto, probao sam gotovo sve danas popularne ARPS igre (sa izuzetkom Bloodline Champions) i mogu ti reći da tu trenutno ima mesta samo za dve igre - Dotu 2, koja je okrenuta više takmičarski nastrojenim igračima sa beskompromisnom mehanikom igre, i prirodno, bez grindovanja heroja, i LoL, prilagođen casual igračima, koji mogu da poigraju po sat-dva dnevno, i da imaju merljiv rezultat kada u nekom trenutku u budućnosti odluče da pogledaju koliko su postigli u igri (tj, otključane heroje). Po mom mišljenju, jednoj igri koja gotovo potpuno kopira jednu od njih, nema mesta ovde, a i ne treba da bude - sad su svi uhvatili za unosnu ideju i gledaju da, uz što manje truda i sa minimalnim izmenama, ugrabe deo kolača. :facepalm Videli smo kako je HoN, 1:1 kopija Dote, prošao - a još je i dobro prošao, jer je bio među prvim novim igrama takvog tipa nakon Dote.
Lucic Nemanja
15.7.2012, 15:58
Izvini, nemam nameru da te uvredim, ali prilicno si se nalupetao oko nekih stvari. Ne, nije stvar samo perspektive i lakog prebacivanja na skill shot. Slazem se sa tim sto kazes da to nije sad neka Hajzembergova filosofija, pa da nam treba sto godina da je savladamo. Ali i dalje imas jako puno stvari koje menjaju mehaniku igre. Npr, nemas fog of war, zakljucana ti je kamera, ne mozes da vidis sta se iza tebe desava dok bezis, da blenes po mapi, kao jungler je tek drugaciji dozivljaj, jedina informacija koja ti moze posluziti pri pozicioniranju za gank je minimapa, sto nekad ume da bude nedovoljno za dobro planiranje ganka, itd. sad da ne duzim s brda s dola. A i nije ni taj skill shot toliko naivan kad igras range kerija, posto nemas nisan kao u FPS-ovima, nego onu sugavu strelicu pa moras kao retard odozgo da gledas, ili da jednostavno imas toliko skila da ti ni nije potrebna (sto uzimam kao manu igre, valjalo bi da se stavi normalan nisan).
Kazes da si probao skoro sve ARPS igre, ali ja igram dotu skoro sedam godina, LoL godinu i po i znam sta pricam kad kazem da jeste drugacije. Princip je isti, MOBA je MOBA i tu nema sta da se menja korenito, ne znam sta svi dizu galamu oko toga...
Igrica je kul. Samo steta sto ima previse botova. Udjem ja lepo da igram i ceo moj tim pise "This is my first game". 'ebem mu betu i sve. Ako neko zeli da odigramo koju add: partizansampion
GrimReaper
22.7.2012, 11:11
Izvini, nemam nameru da te uvredim, ali prilicno si se nalupetao oko nekih stvari. Ne, nije stvar samo perspektive i lakog prebacivanja na skill shot. Slazem se sa tim sto kazes da to nije sad neka Hajzembergova filosofija, pa da nam treba sto godina da je savladamo. Ali i dalje imas jako puno stvari koje menjaju mehaniku igre. Npr, nemas fog of war, zakljucana ti je kamera, ne mozes da vidis sta se iza tebe desava dok bezis, da blenes po mapi, kao jungler je tek drugaciji dozivljaj, jedina informacija koja ti moze posluziti pri pozicioniranju za gank je minimapa, sto nekad ume da bude nedovoljno za dobro planiranje ganka, itd. sad da ne duzim s brda s dola. A i nije ni taj skill shot toliko naivan kad igras range kerija, posto nemas nisan kao u FPS-ovima, nego onu sugavu strelicu pa moras kao retard odozgo da gledas, ili da jednostavno imas toliko skila da ti ni nije potrebna (sto uzimam kao manu igre, valjalo bi da se stavi normalan nisan).
Kazes da si probao skoro sve ARPS igre, ali ja igram dotu skoro sedam godina, LoL godinu i po i znam sta pricam kad kazem da jeste drugacije. Princip je isti, MOBA je MOBA i tu nema sta da se menja korenito, ne znam sta svi dizu galamu oko toga...
Možda tebi perspektiva iz trećeg lica predstavlja revoluciju u žanru, meni je samo još jedna neugodnost koja se popravi posle 2-3 partije. Skillshot - opet straightforward, ništa spektakularno, već postoji u Doti, samo ima drugačiji nišan ovde. Ali komentar "MOBA kao MOBA", tu si već lupio glupost. Ne postoji tako nešto kao što je MOBA, postoji Dota, i postoje igre koje se trude da je iskopiraju (okej, tu ne računam BLC koji se nepravedno svrstava u ovu kategoriju, i zaista je dobra igra, koja više podseća na WoW nego na Dotu). Da se neko zaista potrudio da napravi novu igru, za njega ne bi postojala ograničenja poput "MOBA je MOBA" - u stvari to je ogromna glupost, jer ne postoje predefinisana pravila za tu vrstu igru, naročito ako se uzme u obzir kompletno debilski naziv žanra: Multiplayer Online Battle Arena. Kakva je to uopšte odrednica? Kompletno generičan naziv, koji ništa ne kazuje o "pravilima" igre, pa ako je tako, što se neko ne potrudi da inovira, umesto da pogled iz trećeg lica bude revolucionarna inovacija (kako li se samo neko dosetio takve genijalne ideje? Šta je sledeće, iz prvog lica? A ne, čekaj, to već postoji). Što mora da ima 3 lejna, i po 3 kule u svakom, i 5 heroja po timu i 2 ancienta za koje se biju, i respawn u bazi i 6 item slotova i slično. Ovo nije poput First Person Shootera, koji ima jasnu definiciju toga šta potpada pod ovaj žanr - pogled iz prvog lica i pucanje, ovo nije Fighting In Arena Five Versus Five Defending Our Master Structures With Creeps Clashing In One Of Our Three Lanes Which Have Three Towers Each, nego, po tvojim rečima, MOBA (po mom mišljenju, potpuno debilski termin, ali ajde). Pa gde je ta kreativnost koju tako generičko ime dozvoljava?
Igrica je kul. Samo steta sto ima previse botova. Udjem ja lepo da igram i ceo moj tim pise "This is my first game". 'ebem mu betu i sve. Ako neko zeli da odigramo koju add: partizansampion
Ti očito nemaš blage veze šta pojam beta predstavlja.
Dobro znam sta je beta. Ali koji nivo baksuza je potreban da ti ceo tim vristi This is my first game.
Lucic Nemanja
27.7.2012, 12:12
Možda tebi perspektiva iz trećeg lica predstavlja revoluciju u žanru, meni je samo još jedna neugodnost koja se popravi posle 2-3 partije. Skillshot - opet straightforward, ništa spektakularno, već postoji u Doti, samo ima drugačiji nišan ovde. Ali komentar "MOBA kao MOBA", tu si već lupio glupost. Ne postoji tako nešto kao što je MOBA, postoji Dota, i postoje igre koje se trude da je iskopiraju (okej, tu ne računam BLC koji se nepravedno svrstava u ovu kategoriju, i zaista je dobra igra, koja više podseća na WoW nego na Dotu). Da se neko zaista potrudio da napravi novu igru, za njega ne bi postojala ograničenja poput "MOBA je MOBA" - u stvari to je ogromna glupost, jer ne postoje predefinisana pravila za tu vrstu igru, naročito ako se uzme u obzir kompletno debilski naziv žanra: Multiplayer Online Battle Arena. Kakva je to uopšte odrednica? Kompletno generičan naziv, koji ništa ne kazuje o "pravilima" igre, pa ako je tako, što se neko ne potrudi da inovira, umesto da pogled iz trećeg lica bude revolucionarna inovacija (kako li se samo neko dosetio takve genijalne ideje? Šta je sledeće, iz prvog lica? A ne, čekaj, to već postoji). Što mora da ima 3 lejna, i po 3 kule u svakom, i 5 heroja po timu i 2 ancienta za koje se biju, i respawn u bazi i 6 item slotova i slično. Ovo nije poput First Person Shootera, koji ima jasnu definiciju toga šta potpada pod ovaj žanr - pogled iz prvog lica i pucanje, ovo nije Fighting In Arena Five Versus Five Defending Our Master Structures With Creeps Clashing In One Of Our Three Lanes Which Have Three Towers Each, nego, po tvojim rečima, MOBA (po mom mišljenju, potpuno debilski termin, ali ajde). Pa gde je ta kreativnost koju tako generičko ime dozvoljava?
Da je moglo kreativnije moglo je. Ne poricem. Nisu stvorili nikakvu revolucionarnu ideju, ali meni je interesantno kakav utisak stvara igra zbog tako male promene. No u tom slucaju smo zapali u domen subjektivnog, sto je uzaludno raspravljati. Tebi ocigledno posledice takve promene nisu privlacne.
Od LoL-a mi se povraca vise. Nivo odvratnosti do kog je ta igra dosla je neopisiv. Nakon dve godine sam ga definitivno batalio. DotA je DotA, jedna i jedina, prva i najbolja. Ali igram je predugo... ali zaista mislim predugo. Jedno ovakvo osvezenje dobro dodje.
Može li neko da mi pošalje key za ovu igru?
Thunderman
27.7.2012, 21:54
Daj mi email i poslacu ti.
Ja sam za ako neko hoce da igra.
Daj mi email i poslacu ti.
Ja sam za ako neko hoce da igra.
Moj email: sanimare@gmail.com
@SMITE
Ja kad se zarazim s nečim ja to igram dosta dugo. Evo napalio sam se bio malo na league of legends i igram ga već 5,6 dana i već sam level 12. Što se tiče ove igre takođe mi se posviđala i voleo bih da mogu da je igram i igraću je aktivno, baš je interesantna kao Dota i kao LoL.
Indijanac95
1.8.2012, 16:25
Ako nekom treba key neka me pm :)
Imam 3 kljuca ako nekom treba pm :)
Inace moj nick je Mare70 add me u igri!
I ja bih molio za jedan key ako moze :))
perablenta
24.8.2012, 12:11
dobio sam danas key, dodajte me in game perablenta
Hvala za kljuc , igra sabija. Nekako nikada nisam imao problem sa plagijatima,ako je dobar plagijat sto da se ne isproba :) Svodi se sve na PvP ali je nekako dinamicno . Grafika je po meni mnogo jaka , i lepo je uradjeno sve . Bogovi su mi zanimljivi , vidi se dosta uticaja Dote , Lol-a etc. ,ali i pored toga zanimljivo je igrati tako sto neces da pomeris kameru i vidis sta se desava nego moras da dodjes do tog mesta. Target abilitie-a nema sto je mnogo dobro , takvi me najvise nerviraju i u doti u LoL-u. Odigrao sam 5 partija i igra je uspela da me odusevi . Fali tu dosta toga ali ima potencijala.
TOTTFIROOB
26.8.2012, 23:29
Bio bih zahvalan ako bih mogao da dobijem key, zainteresovan sam da isprobam igru :)
Anaxander
1.10.2012, 16:48
Ako nekog zanima, beta key
GL0E9C6E973B984CF9A5D01AE
Massive SMITE Beta Key Giveaway
http://www.gamersbook.com/repository/images/_variations/7/2/726b57849aba188e96db93880f47aace_content_large.jpg ?v=0
We are giving away 1000 SMITE Beta Keys. Be fast and make your way into the beta!
http://www.gamersbook.com/scene/beta/smite-new/
Igra li neko ovo? :D ja poceo opet i izmenili su dosta :D
nikola123
8.10.2013, 17:22
Nije ni cudo sto je niko ne igra.
[]D.[].[]v[].[]D.
6.2.2014, 2:19
Igra li neko ovu igru ??? Ja sa par drugara igram vec skoro nedelju dana i zanimljiva mi je ! :)
[]D.[].[]v[].[]D.
10.2.2014, 4:10
Koji ti je nick, da te add, pa da pikamo zajedno !? :)
Ceo moj utisak o ovoj igri može da se svede na jednu sličicu.
http://www.quickmeme.com/img/20/203800a054d4b890b64b9558aa13557f62c8405894c3b02d4e 370f4ab4159bd7.jpg
Ima potencijal, ali džabe potencijal kada svaku drugu partiju igraš sa osakaćenim brojem saigrača. Ne preporučujem je nikome samo iz ovog razloga.
darkowozzd
7.11.2014, 16:41
assault. 5v5 random. igrao sa neith.. 30/4/23 score :D 2 afk smo imali. izneo sam na svojim ledjima :D :opanachke nabio lifesteal i crit, na kraju 3000 golda za 25% power potion i ja sam na 2 njih + titan double kill win :D
http://www.dodaj.rs/t/2H/Qf/18VW45cZ/smite-2014-11-07-15-42-3.jpg (http://www.dodaj.rs/?2H/Qf/18VW45cZ/smite-2014-11-07-15-42-3.png)
malizeleni
13.11.2014, 1:01
Ceo moj utisak o ovoj igri može da se svede na jednu sličicu.
http://www.quickmeme.com/img/20/203800a054d4b890b64b9558aa13557f62c8405894c3b02d4e 370f4ab4159bd7.jpg
Ima potencijal, ali džabe potencijal kada svaku drugu partiju igraš sa osakaćenim brojem saigrača. Ne preporučujem je nikome samo iz ovog razloga.
Leaver-a ima samo na malim levelima, kad stignes do 30 desi se mozda jedan u 10 partija, pogotovo od kad su promenili MM sistem.
Igram Smajt s vremena na vreme, 3-4 gejma nedeljno, za opuštanje, jer je community fenomenalan, barem u poređenju s igrama koje obično igram.
Maladikt
13.11.2014, 13:38
Leaver-a ima samo na malim levelima, kad stignes do 30 desi se mozda jedan u 10 partija, pogotovo od kad su promenili MM sistem.
Da bi došao do level 30 treba da odigraš koliko partija? 100? 200? I tokom celog tog putešestvija treba da trpiš nebalansirane mečeve pune trolova. Ta fraza "biće bolje na višim nivoima" ne znači ama baš ništa nekome ko tek počinje.
Da bi došao do level 30 treba da odigraš koliko partija? 100? 200? I tokom celog tog putešestvija treba da trpiš nebalansirane mečeve pune trolova. Ta fraza "biće bolje na višim nivoima" ne znači ama baš ništa nekome ko tek počinje.
Zar to ne važi za sve onlajn igre? Namučiš se kao manijak sa svakojakim budalama da bi došao do endgame-a kada igra zapravo počinje? :dedica:
Igram Smite nekih godinu dana pa ako igra jos moze da me doda za prijatelja :)
Nick: Jovan422
Sa Kukulkan obozavam da igram i trenutno sam sa njim legendary :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.