Prikaži potpunu verziju : Zeza računar ! Upomoć!
Pozdrav ! Da odmah predjem na stvar ! Kada god u milapračunar otvore mis e kvadratići i to do najmanje 300 njih ! evo i slika dole ! Takodje , kad pišem u bilo komterp raživaču sva slova se izmešaju ! npr. kada bih napisao drvo ispalo bi vdor ! Nadam se da će mi neko pomoći ! Pozzz :aplauz::alealeee::dedica:
http://i50.tinypic.com/2zit077.jpg
Skeniraj sistem pomoću Malwarebytes, MCShield i naravno pomoću nekog apdejtovanog antivirusa...
SpyBot bi trebalo da resi problem...
OK , hvala ! Ja sam već nekoliko puta skenirao sa apdejtovanim ESET antivirusom ali ono i dalje isto !
Nutsbre@ker
4.6.2012, 12:25
Kao sto ti je Wolf rekao skeniraj sistem Malwarebytes-om ( najbolje u safemodu-u) jer postoji malware koji pravi upravo ovu vrstu problema ( mesanje slova u reci / recenici).
Ok , to sam sredio ! Nema više mešanja slova ! Ali šta da radim za ovo crno što se pri svako paljenju računara otvara? Uvek ih se otvori tačno trista devedes osam ii moram ih sve gasiti ! :(
Ja bih ušao u Safe Mode :dedica: pa video da li se i onda to diže ako NE onda moraš da proveriš sa nekim programom koji su ti sve boot up ili start up fajlovi koji ti se dižu prilikom učitavanja ili je neki "service.exe" program pa ga moraš ručno odstraniti "ugasiti" u Administrative Tools>>Services. Nekada davno mi se nešto slično dešavalo program se ne deinstalira pravilno pa neki .exe fajl ostane pa se on diže sa Windowsom ili System Repaire i on može da pomogne ako ti radi ili instaliranje wina nanovo :( Moraš znati šta si radio pre nego što ti se to počelo dešavati tako otprilike.....:Freddy: Win 7 je bolji jer ti odma u Task Manageru pokazuje i folder procesa ovako neki program kao Process Explorer može da pomogne.......
NIšta , nikako da se setim šta sam radio pre ... ali znam da sam obrisao par igrica i ništa više... Jedino da reinstaliram windows ... samo mi je problem što imam jednu particiju :OOO sve će mi se obrisati ... :'(
Problem rešen , reinstalirao sam sistem xD :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.