Prikaži potpunu verziju : ASUS EAH2900XT/G/HTVDI/512M 512-bit GDDR3 problem?????
Graficka radi "normalno", medjutim kad udjem u igricu, posle skoro minut zamrzne sliku i blokira racunar. Samo crn ekran????!??! I ponekad se cuje i po koji beep! Sta da radim? Sta moze da bude sa njom?:(
thebluephoenix
30.5.2012, 21:26
Napajanje, temperatura GPU-a.
Temp je oko 60c, a napajanje 680w!!!????!!!!
Napajanje potpuno ispravno i grafa dobija dovoljno struje? Temp. u igrama 60c je ok ali ako je u idle nije baš.
Ako je to sve oke, smrdi na to da je na grafi nešto riknulo ili na neke hladne lemove ili nešto tako...
Danas se par puta ugasio, nestala slika, sa porukom za VPU recover, jer akselerator graficke ne reaguje na drajvere?!?!?
el_corona
31.5.2012, 20:52
Danas se par puta ugasio, nestala slika, sa porukom za VPU recover, jer akselerator graficke ne reaguje na drajvere?!?!?
1. Reinstaliraj drajvere za grafiku, a ako ne pomogne
2. Spusti takt GPU samo za pocetak pa probaj 3D, u slucaju da je opet isto spusti takt i graficke memorije, a ako ne pomogne
3. Reinstal sistema.
Ako ne resis problem sa nekim od ova 3 postupka, i kartica bude pravila problem u svim 3D aplikacijama/igrama onda mora u servis da se provere komponente i eventualno odradi reballing cipa.
Možeš da isključiš VPU recover i probaš tako, to je nekad palilo ( do duše na Radeonu 950, meni i mnogima), ali na sopstvenu odgovornost, ipak je ta karta furuna i troši ko osrednji zamrzivač, pitanje je da li zezaju drajveri ili karta.
Pa nemam pojma, stavio sam mx4 pastu i poslednje drajvere...nisam pametan.
Imam istu kartu, samo mi je trebalo vremena da skontam da su joj temperature jako velike 60 idle 90 load PAKAO. A sto se tice tvog problema evo kako ga je jedan rus resio
http://www.youtube.com/watch?v=t9ZxruuoS00&feature=related
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.