Prikaži potpunu verziju : Problem sa tastaturom. Nije sok, prljavština i ostalo
Evo ovako... Kevina USB tastatura posle određenog vremena rada kompjutera neće da otkuca slovo M i ne radi na numeričkoj tastaturi broj 9. Probali smo sa zamenom, tj kupili smo novu tastaturu, i opet se dešava isto. Jel imao neko sličan problem ili neko da zna rešenje? Hvala unapred...
Dugoročno rješenje je nabavka nove i kvalitetnije tastature, a kratkoročno rješenje je: ne pritiskaj taster M ni tipku za broj 9 :D
Inače nova tastatura je LOGITECH G110 920. Mislim da je dovoljno kvalitetna.... Mada mislim da nisi ni pročitao pitanje...
to je cudno, jeste probali na drugom racunaru tastaturu? mozda je do OS-a.
flamingos
26.5.2012, 18:10
Hmm,na obe tastature na rade ista slova? Gejmerska tastatura za mamu? :D
Ovaj,da li ste probali drugi racunar,i preostale usb portove?
Inače nova tastatura je LOGITECH G110 920. Mislim da je dovoljno kvalitetna.... Mada mislim da nisi ni pročitao pitanje...
Pročitao sam pitanje ali me stvarno čudi o čemu se radi: ili su USB portovi na ploči ili je stvarno do tastature. Ne znam šta bi moglo biti.
portovi sigurno nisu, jer onda ne bi radilo uopste.
Ne mora značiti, imao sam sličan problem sa portovima jer je tastatura savršeno radila na drugom kompjuteru a na tom željenom - jok. Moguće je da njega zeza elektronika na tastaturi i da je štampana ploča oštećena na tom dijelu. Ja bih vratio tastaturu u shop, a ako nema mogućnosti vraćanja onda bih je rastavio i vidio šta je sa pločom, čisto zbog otklanjanja svih sumnji na rad USB/PS2 portova.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.