PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa tastaturom. Nije sok, prljavština i ostalo

krelac
26.5.2012, 0:35
Evo ovako... Kevina USB tastatura posle određenog vremena rada kompjutera neće da otkuca slovo M i ne radi na numeričkoj tastaturi broj 9. Probali smo sa zamenom, tj kupili smo novu tastaturu, i opet se dešava isto. Jel imao neko sličan problem ili neko da zna rešenje? Hvala unapred...

LoneWolf
26.5.2012, 0:58
Dugoročno rješenje je nabavka nove i kvalitetnije tastature, a kratkoročno rješenje je: ne pritiskaj taster M ni tipku za broj 9 :D

krelac
26.5.2012, 1:07
Inače nova tastatura je LOGITECH G110 920. Mislim da je dovoljno kvalitetna.... Mada mislim da nisi ni pročitao pitanje...

orange47
26.5.2012, 17:21
to je cudno, jeste probali na drugom racunaru tastaturu? mozda je do OS-a.

flamingos
26.5.2012, 18:10
Hmm,na obe tastature na rade ista slova? Gejmerska tastatura za mamu? :D

Ovaj,da li ste probali drugi racunar,i preostale usb portove?

LoneWolf
27.5.2012, 1:58
Inače nova tastatura je LOGITECH G110 920. Mislim da je dovoljno kvalitetna.... Mada mislim da nisi ni pročitao pitanje...

Pročitao sam pitanje ali me stvarno čudi o čemu se radi: ili su USB portovi na ploči ili je stvarno do tastature. Ne znam šta bi moglo biti.

orange47
27.5.2012, 3:25
portovi sigurno nisu, jer onda ne bi radilo uopste.

LoneWolf
27.5.2012, 12:46
Ne mora značiti, imao sam sličan problem sa portovima jer je tastatura savršeno radila na drugom kompjuteru a na tom željenom - jok. Moguće je da njega zeza elektronika na tastaturi i da je štampana ploča oštećena na tom dijelu. Ja bih vratio tastaturu u shop, a ako nema mogućnosti vraćanja onda bih je rastavio i vidio šta je sa pločom, čisto zbog otklanjanja svih sumnji na rad USB/PS2 portova.