PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa HTC Desire HD

backo87
29.4.2012, 1:28
Pozdrav svima, imam problema sa svojim mobilnim telefonom, pre par meseci sam uzeo nov HTC Desire HD, sve je radilo bez problema do veceras kada se od jedamput, posle ulaska u glavni meni, slika totalno zacrnila i ekran vise nereaguje na moje dodire, mada se telefon i dalje pali i gasi bez problema.Probao sam da promenim bateriju ali se telefon i tada samo na sekundu upali (i to ne u punom sjaju), zatim se ekran ponovo ugasi a po tonu i vibraciji znam da se upalio, odnosno da je dosao do pocetne strane.Ima li kakvog resenja ili predloga???

Unapred hvala

flamingos
29.4.2012, 2:44
Zvuci kao da ti je otisao ekran odnsno displej. Nosi u servis ako inas garanciju

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

backo87
29.4.2012, 9:46
danas sam uspeo da upalim ekran na par minuta posle serije gasenja i paljenja.Ekran je radio i na dodir i bio je lepo osvetljen dok ga nisam ponovo zakljucao, kad sam ga zakljucao i pokusao ponovo da ga otkljucam, opet ista prica, jedva da je 2 posto ekrana osvetljena ali sad reaguje na moj dodir.Svremena na vreme se sam od sebe osvetli jace za nekih 20 posto i to je maksimum...

Meni isto lici na displej ali se nerazumem uopste...