Prikaži potpunu verziju : Problem sa HTC Desire HD
Pozdrav svima, imam problema sa svojim mobilnim telefonom, pre par meseci sam uzeo nov HTC Desire HD, sve je radilo bez problema do veceras kada se od jedamput, posle ulaska u glavni meni, slika totalno zacrnila i ekran vise nereaguje na moje dodire, mada se telefon i dalje pali i gasi bez problema.Probao sam da promenim bateriju ali se telefon i tada samo na sekundu upali (i to ne u punom sjaju), zatim se ekran ponovo ugasi a po tonu i vibraciji znam da se upalio, odnosno da je dosao do pocetne strane.Ima li kakvog resenja ili predloga???
Unapred hvala
Zvuci kao da ti je otisao ekran odnsno displej. Nosi u servis ako inas garanciju
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
danas sam uspeo da upalim ekran na par minuta posle serije gasenja i paljenja.Ekran je radio i na dodir i bio je lepo osvetljen dok ga nisam ponovo zakljucao, kad sam ga zakljucao i pokusao ponovo da ga otkljucam, opet ista prica, jedva da je 2 posto ekrana osvetljena ali sad reaguje na moj dodir.Svremena na vreme se sam od sebe osvetli jace za nekih 20 posto i to je maksimum...
Meni isto lici na displej ali se nerazumem uopste...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.