Prikaži potpunu verziju : Rayman Legends
Posto je igra zvanicno i potvrdjena od strane Ubisofta red bi bio da odbije i temu :D
gcgYWNwvn94
Ubisoft confirms the development of #RaymanLegends by Michel Ancel and his team. HOWEVER, the leaked video is NOT an official trailer.
The #RaymanLegends leaked video is a purely INTERNAL demonstrative video,and in NO way represents the final game & console or their features
This video was ONLY destined for internal production teams who often create game prototypes with work in progress development kits.
Stize na Xbox 360 i PS3 (nadam se i na PC nakon konzolaskih verzija kao sto je i Origins dosao :D)
nexexcalibur
8.2.2013, 19:49
Devsi nezadovoljni odlaganjem wii U verzije
http://www.computerandvideogames.com/390065/i-couldnt-believe-it-alleged-rayman-dev-criticises-delay/
Developeri digli kuku i motiku XD
http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-12-michel-ancel-and-rayman-dev-team-appear-in-protest-at-ubisofts-decision-to-delay-rayman-legends
Nece na PC za sada ali naprosto igra odusevljava :D
HtAXSpBM8XI
Da vas obradujem stize i n aPC uporedno sa ostalim verzijama :D
http://www.vg247.com/2013/07/25/rayman-legends-announced-for-pc-will-release-alongside-other-versions/
Igra je fantasticna :D Mozete skinuti demo na Steam-u (zahtjeva UPlay nalog).
Са сестрићем сам прешао први дио. Одиграћемо и други. :)
nikolapfc89
19.8.2013, 10:26
Odigrah demo na boxu. Utisci sjajni. Po meni jos bolja i originalnija!
Ovi muzicki (koliko sam shvatio to je bonus nivo) su sjajni i zabavni :D
Mnogo dobrih fora ubaceno,grafika perfektna i sarena.:tapsh:
Prva ocjena je 92/100 od Nintendo Magazina.
Pretvorilo se u tradiciju- da je muzicka podloga vrhunska!! Koliko samo doprinosi atmosferi igre... :aplauz:
Fantasticne ocjene. Vrte se izmedju 9 i 10 :D
Ovo je od onih igara koju i roditelji i deca sa istim zadovoljstvom igraju :kreza:
Kako je mene Origins smorio... mislim da ovo necu ni pokusavati da igram.
Svako ima igru koja mu ne lezi :D Za mene Rayman predstavlja fantasticnu zabavu i izazov u isto vrijeme. Pogotovo sto Legends sada ima dnevne i sedmicne izazove :D
Svako ima igru koja mu ne lezi :D Za mene Rayman predstavlja fantasticnu zabavu i izazov u isto vrijeme. Pogotovo sto Legends sada ima dnevne i sedmicne izazove :D
Meni su bile zabavne sa 10-12 godina. Sad apsolutno ne.
Bukvalno mi retko koja igra drzi paznju i vuce me da igram u zadnje vreme.
Daleko od toga da mislim da su ove 2 lose igre, naprotiv. Ali meni prosto nisu zabavne.
Ako hoces da skupis sve definitivno nije igra za one ispod 14-15 godina :D
Ma ovo je dobro za flesbek... Jer ovakva igra je bila san snova 2D- osamdesetih (poc. devedesetih!) :dedica: ;)
Nadam se da će neki nivoi biti na Super Meat Boy nivou, a ne da budu limunadica kao u Originsu. :D
ocene
http://www.vg247.com/2013/08/27/rayman-legends-reviews-get-all-the-scores-here/
datum izlaska igre 30.8 2013
Nadam se da će neki nivoi biti na Super Meat Boy nivou, a ne da budu limunadica kao u Originsu. :DNe verujem bas, Rayman je laganija igra, tipa ono od 7 do 77, dok je SMB ipak sado-mazo. (trenutno bas malo skakucem u SMB-u, ume da bude veoma frustrirajuce - a jos sam u light world :D)
Ali daleko od toga da Rayman nije zabavan, meni je Origins bio jedno od najvecih i najlepsih iznanadjenja od svih igara u proteklih par godina. Znam da sam otkljucao prakticno sve, pa i onog "pravog" finalnog bossa koji je LOL sam po sebi :)
Ne očekujem takve nivoe u kampanji, ali pošto ćemo već dobijati ove izazove nek nose taj naziv kako dolikuje. :)
Roronoa Zoro
27.8.2013, 10:00
odličan je onaj muzički nivo, nadam se više takvih u full verziji igre
Igra sadrzi 12 muzickih nivoa.
Nadam se da će neki nivoi biti na Super Meat Boy nivou, a ne da budu limunadica kao u Originsu. :D
Probaj Electronic Super Joy (http://store.steampowered.com/app/244870/), kratak ali sladak :D
Ajde priznaj - Zaiebavash nas, jel da ?
Ova igra(i Origins i Legends) je vrh vrhova platformskih igara; rame uz rame sa NSMBWii(U)
aiF96Krpj5o
Za mene Rayman>Mario bilo kada bilo gdje :D
Hahah, koliko je ovo beskrajno simpaticno :)
Partybreaker
29.8.2013, 13:29
Ajde priznaj - Zaiebavash nas, jel da ?
Ova igra(i Origins i Legends) je vrh vrhova platformskih igara; rame uz rame sa NSMBWii(U)
Vidi šta je napisao:
Meni su bile zabavne sa 10-12 godina. Sad apsolutno ne.
I kontam ga. Rayman je stvarno sjajna igra za taj tip platformske igre, ali nema ni M od mozganja, sve je suva motorika i težina igre se generiše time kad si šta kliknuo. Dok je na primer Trine nešto sasvim drugačije i mora ipak malo da se mućne glavom u određenim deonicama.
Da se razumemo, prešao sam Origins u co-opu, igraću i ovo isto tako, ali kontam šta je čovek hteo da kaže, pitanje da li bih i ja prešao da sam igrao sam. :) Samo da ga ispeglaju da ne štuca mnogo, Origins je imao užasne framedropove sa 60 na 30FPS, a ovo deluje još više fensi...
Teska je 4,7GB na Steam-u :D Veselo se skida i cekam da se otkljuca pa krecem u nove avanture :D
Ah, prva igra gde sam kupio pre-order. Nadam se dobroj zabavi i što mi je još važnije - nekim teškim nivoima. :)
Odma da ti kazem izazovi su najtezi :D
Uzasno je rjeseno sve sto ima veze sa Online dijelom igre. KungFoot koji je trebao biti i offline i online multiplayer je izgleda samo offline jer iako te igra upozori da pozoves prijatelje ne ma nacina da pozovis ikoga online. Dodati prijatelja u igri je nemoguce jer se prijatelji dodaju pozivanjem preko leaderboard-a, a putem leaderboard-a je nemoguce naci prijatelja.
I pored svega toga igra ne detektuje drzavu pravilno. Mene su strpali u US.
jos nisam stigao da pokrenem, pa mi reci da li se pored steam-a startuje i Uplay?
da, pokrece uplay, stavise cak i demo verzija ide preko uplay
Ako ne računamo multiplayer komponentu, igra je fenomenalna. Odigrao tek jedan svet i mogu reći da je igra izula iz patika i letnjih čarapica. :D Nadam se da će patchovati stvari oko multija, stvarno je šteta što je taj deo igre traljavo odrađen. Ja npr. ne mogu ni da pristupim challenge nivoima trenutno, jer su "Ubisoft serveri zauzeti"... :(
Budimir_Trajkovic
30.8.2013, 20:00
Igra je stvarno genijalna, svaki novi nivo donosi nešto novo i drugačije.
Milion puta sam odgledao ovaj klip http://www.youtube.com/watch?v=HtAXSpBM8XI (eye of the tiger) i kad sam ga se dočepao nisam mogao da prestanem da ga igram dok mu nisam odradio "perfect" :to_care:
http://i.imgur.com/l9sJhGr.jpg
Ako igrate sami definitivno je bolja PC/PS3/Xbox 360 verzija jer je izazovnija (upravljate i Murphy-jem i Rayman-om u izazovima). Evo utukao sam vec 4 sata igrajuci igru a ni pola prvog World-a nisam zavrsio XD Citav dan igram izazove :D
Ima li neko ideju zašto se Rayman Legends ne prikazuje preko celog ekrana na 1080p na plazmi, dok na monitoru radi sve ok? Instalirao sam poslednje drajvere i opet isto, a ostale igre rade normalno.
http://www.dodaj.rs/f/t/3Y/ltR2CmF/1/img1848.jpg
Sama igra je sjajna, od samog dizajna nivoa do muzičke podloge. Zarazio sam se njom kao u "dobra stara vremena". :D
Radi DEMO, a full nece... :icon_scra .Inace mi radi mi na WIN 8 laptopu :)
(Udje u igru...prvi intro i izlece na DESKTOP)
http://www.computerandvideogames.com/427542/rayman-legends-on-vita-is-missing-28-stages/
Apex predator
3.9.2013, 17:44
Zna li neko zasto mi ne radi zvuk u igri inace igram win 7 lap topu?
The Ubiblog Interview: Rayman creator Michel Ancel (the ubiblog interview: Rayman creator michel ancel)
Kako napredujete sa skupljanjem malih plavih? Ja sam pri kraju, fale mi još 3, ali je sad postalo čupavo. :)
Počeo sam da igram challenge danas, pošto je jedan lik pronašao fix za nas koji nismo mogli da mu pristupimo. Kakvi firewallovi, kakvi portovi, problem je bio u formatu datuma koji je setovan u Windowsu, mora da se podesi da bude isti kao neke od država koje su developeri podržali da imaju zastave u igri. Opasan fail...
Ako još neko razmišlja da uzme igru, dodajte me na Uplay pa da se malo jurimo po leaderboardsu - Makki987
Iiiii gotovo :D Odradio sam sve sto se moglo odraditi i jos mi je preostalo da igram challenge da dobijem 2 acivmenta koja mi nedostaju (1 milion lums-a i final level of awesomeness :D)
Igru sam igrao oko 33 sata tako da se isplatila definitivno :D
Rayman Legends Update v1.2
FOUR-PLAYER CO-OP: You and three friends can seamlessly jump in and drop out of the action for non-stop fun!
3D BOSS BATTLES: Battle dragons and other epic creatures in an extra dimension! They can attack from all angles, so you’ll have to be on top of your game to defeat them.
ROCKIN’ RAYMAN: Jump to the beat of a drum, punch to the bass line, even zip-line during amazing guitar riffs. Timing and rhythm is the key to beat these maps set to original and licensed musical tracks.
NEW ONLINE CHALLENGES MODE: Connect with your friends through an endless variety of challenges through five different stages that will test more than your skill and speed! Return for new challenges both daily and weekly and check the leaderboard to see where you rank around the world.
ne razumem, sta je tu novo u 1.2?
ne razumem, sta je tu novo u 1.2?
U suštini ovo je trebalo da stoji u citatu :):
CHANGE LIST:
· Frame Rate Issue:
o Players with resolution refresh rates set below 59Hz/60Hz were experiencing low FPS and rates set higher than 60Hz produced frame skipping.
o Selection of invalid refresh rates will not be possible after installation of this patch.
· Online Challenge Connection Issue (follow-up from 13/09/2013 server maintenance):
o Fixed country configuration issue where players from certain countries were unable to access online features.
· Enhanced data encryption to combat hacking.
KNOWN ISSUES:
· Black Border Issue:
o Players may continue to set their screen resolution to higher than 16:9 but by doing so they may encounter issues. We suggest that players set the resolution to 16:9 or below for an optimal game experience.
Uzgred, ovaj Update je rešio problem sa crnim linijama na tv-u.
Ocena u Sk skroz zasluzena :)
Jedina zamerka koju imam je zbog 8bit nivoa koje je ocigledna napravio nekakav sadista, jer na Orchestral Chaos i povremeno na Dragon Slayer gotovo nista ne moze da se vidi.
Mislim da te nivoe sad mogu zmireci da zavrsim XD
moja sedmogodisnja cera to odigra na tastaturi bez greske :)
mojne da snimam video :D
Mnogo bolja igra od Originsa.
Dosta zabavnija, raznovrsnija, ludja... :D
Drzi mi paznju, Origins me smorio.
Izuzimajući par levela dosta i lakša od njega. Malo mi je zasmetalo što se dosta upotrebljava "helikopter mod", usporava igru u odnosu na original.
Steta sto odredjeni gameplay elementi nisu zazivjeli ni u nastavku
5Q41tkJbAQU
http://www.ign.com/articles/2013/10/16/splinter-cell-and-rayman-legends-missed-sales-targets
Da li zna neko da li se na kraju otvaraju sva "Back to Origins" slike? Pitam zato sto se priblizavam kraju a svega pola je otkljucano.
mesomebody
5.12.2013, 17:31
^Otvore se sve.
Uzeo sam ovu igru, za PS4, i zaista je odlicna. Medjutim, nakon par prvih svjetova - nisam jos naisao na nesto tesko.
Je li ovdje fora da se svaki plavi patuljak sakupi, ili neki achievement, jer sami prelaz staze makar do sada ne zahtjeva preveliki skill.
nikolapfc89
28.3.2014, 12:33
U principu da skupis sve patuljke i one poene.
Kasnije otvaras one nivoe na kojima treba za odredjeno vreme da spasis plave patuljke (40s minimum da spasis njih 3je),takvih nivoa ima dosta.
Ja i dalje cepam,jedna od najboljih igara ikada. I moram da pohvalim one 8bit nivoe :D:n_klanja:
Rayman Legends je trenutno 5€ na Steamu. Vrijedi li? Vidim da ima dobre ocjene. Koliko je teška igra? Nisam igrao ni Rayman Origins. Sad sam počeo Ori and the Blind Forest koji me u startu oduševio, koliko sam vidio kažu da je on teži od Raymana.
LHwDJgyMC54
Kako da ne vredi... :)
Treba Uplay za ovo? Čak i za narodnu verziju? Htio sam malo da ga probam dok još traje popust na Steamu da vidim da li da ga kupim, a traži mi Uplay :(
Mada već sam i ranije odustajao od kupovine nekih Stam igara jer su tražile i Uplay. Dva DRM-a na jednoj igri je bezveze.
Mada već sam i ranije odustajao od kupovine nekih Stam igara jer su tražile i Uplay. Dva DRM-a na jednoj igri je bezveze.Upravo tako. Zato kad god vidim UPlay naslov gledam da ga ne kupim preko Steam-a. UPlay ima sasvim zadovoljavajući direktan download igara.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.