Prikaži potpunu verziju : Problem sa monitorom rezolucije 1366x768
Crko mi je monitor pa sam kupio novi, preporucena rezolucija je 1366x768. Problem nastaje kada ulazim u igre, npr. Counter-Strike, sa desne strane ekrana mi ostaje jedno 2 cm crno i uz donju ivicu 0,5 cm crno a slika mi je isto za toliko pomerena u levo i gore, u prevodu kao da mi slika malo ispada iz monitora pa ne vidim u potpunosti sve na ekranu. Uz monitor nisam dobio nikakav instalacioni disk a od tastera na samom monitoru imam samo dugme za paljenje/gasenje tako da ne mogu nista da podesim. Korisim Win7. Da li bi mozda pomogla reinstalacija drivera? O ovom monitoru se radi:http://www.comtradeshop.com/monitori/samsung_led_tft_18.5_syncmaster_s19a100n_hd_ready-14234
Коју картицу имаш?! Амд или нвидију! Драјвери би требало да поправе ствар.
NjegovaWisost
24.4.2012, 1:07
Crko mi je monitor pa sam kupio novi, preporucena rezolucija je 1366x768. Problem nastaje kada ulazim u igre, npr. Counter-Strike, sa desne strane ekrana mi ostaje jedno 2 cm crno i uz donju ivicu 0,5 cm crno a slika mi je isto za toliko pomerena u levo i gore, u prevodu kao da mi slika malo ispada iz monitora pa ne vidim u potpunosti sve na ekranu. Uz monitor nisam dobio nikakav instalacioni disk a od tastera na samom monitoru imam samo dugme za paljenje/gasenje tako da ne mogu nista da podesim. Korisim Win7. Da li bi mozda pomogla reinstalacija drivera? O ovom monitoru se radi:http://www.comtradeshop.com/monitori/samsung_led_tft_18.5_syncmaster_s19a100n_hd_ready-14234
Koliko ja znam, u Counteru moraš da uđeš u opcije i da nađeš wide opciju =)
Коју картицу имаш?! Амд или нвидију! Драјвери би требало да поправе ствар.
Primary Adapter
Graphics Card Manufacturer Powered by ATI
Graphics Chipset MSI Radeon X1550
Device ID 7142
Vendor 1002
Subsystem ID 3000
Subsystem Vendor ID 1462
Graphics Bus Capability PCI Express
Maximum Bus Setting PCI Express x16
BIOS Version 009.012.023.002
BIOS Part Number 113-AB10502-101-MI
BIOS Date 2007/03/21
Memory Size 1023 MB
Memory Type HyperMemory
Core Clock in MHz 547 MHz
Memory Clock in MHz 396 MHz
Koliko ja znam, u Counteru moraš da uđeš u opcije i da nađeš wide opciju =)
Display mode mi je podesen na Normal, ne mogu da menjam ne znam zasto :S
Да ли је тако у свакој игри, или само у кантеру!? Ако је у свакој потражи опцију дисплеј скалинг или гпу скалинг у каталисту. Не знам тачно како пише немам амд картицу. Рецимо код нвидије то изгледа овако
http://www2.picturepush.com/photo/a/8109515/1024/Anonymous/Capture.png
Кад ставим на аспект рацио и мењам резолуције слика буде баш као код тебе у опису. Да би на свакој резолуцији играо у фул скрину морам ставити опције као на слици. Ово важи за остале резолуције које нису нативне.
Imam problem i sa Dota 2, bila mi je rezolucija ne znam tacno koja, neka x1024 pa sam promenio na 1360x768 i tada je sve zabolo, ne mogu vise ni da pokrenem igru, u ponudi nema 1366x768, tu ce najverovatnije da padne reinstal. Ovo za podesavanje cu probati sutra ako se neko javi ko ima radeon, stvarno ne mogu veceras da se mrcvarim vise, u svakom slucaju hvala.
Edit: Solved - Podesio sam u catalystu, bilo je malo povuci potegni ali radi.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.