Prikaži potpunu verziju : Otkazuje graficka kad surfujem po YouTube
Imam problem sa grafickom,naime posle nekog vremena surfovanja po YouTube-u,npr.20 ili 30 pretrazenih stranica,ona otkaze tj iskljuci se monitor.Onda sa Ctrl+Alt+Del nekad uspem da ga"povratim"al tad ima samo par bita a inace ima 32 bit.Tek kad restartujem komp,sve se vrati ok.Temperatura GPU ne prelazi 45 C.
Која графичка је у питању?! Могући проблеми су у драјверима или у флеш плејеру. То је најбезболније што може да се деси. Други озбиљнији проблем је да се графичка прегрева. Пробај прво(ако ниси) да искучиш хардвер акцелерејшн, или други драјвер, па ако се опет јави проблем, апдејтуј флеш плејер. Што се тиче темературе графичке, јел толика после рестарта или иначе?! Ја сам имао сличних проблема, типа откаже ми комп, екран ми позелени, поцрни, ништа не помаже осим рестарта. Проблем је у мом случају нестао сам од себе.
Graficka je ATI radeon HD a ne znam sta je to acceleration tj znam sta znaci akceleracija al ne znam gde je ta opcija i cemu sluzi kad je rec o grafickoj tj koja joj je uloga,koliko je bitno da bude ukljucena...
Која радеон!? Десни клик на клип, сетингс, одчекирај enable hardware acceleration. Па види јел решен проблем. Ако не, апдејтуј флеш, па ако неће ни онда, друге драјвере.
I ja sam imao taj problem.
Konkretno kartica je HD 5770, Sapphire.
Jednostavno, kad god ide neki flash sadržak kartica zabrljavi.
Gledao sam po netu i vezano je za klokove kartice u 2d režimu, kad kartica ne detektuje preveliko optrećenje, prelazi u 'green mode' rada i obara klokove i tu nastaje problem, meni je izletao GSOD, tj Gray screen of death.
Problem sam rešio sa flešovanjem modifikovanog biosa (isti taj fabrički bios, samo vrednosti tih 2d klokova i memorije zakucani na određenu tačku). Malo je komplikovano, ali evo već nedelju dana šljaka sve k'o sat.
A jel ti skucava u svim brovzerima?
Takodje imao problem, fx5900 i vracanje starih drajvera je pomoglo ali ovo je ekstra stara karta HD serija ne bi smela da ima problema.
Znam problem za ATI + Mozila
Jeste,koci u svim browserima posle nekih 20 do 30 pregledanih strana na YT.Prvobitno sam koristio ATI drajver sa CD koji sam dobio uz kompjuter.Kartica je ATI Radeon HD 4560.Pre mi je isto kocilo posle izvesnog vremena na YouTube-u pa sam updateovao ATI driver sa zvanicnog sajta,sad je ATI Radeon HD 4600 al opet imam isti problem.Videcu sa tim hardware acceleration.Ne znam kako se flashuje BIOS.Jer mislis na update BIOS sa zvanicnog sajta?
LJusa izgleda da si bio u pravu.Za sad radi ok pa videcemo dalje.Hvala veliko.Bila je sitnica a zezala me mesecima.
Ja sam imao taj Ati + Mozilla bug (gašenje ekrana) proše godine sa Ati 6850, ali sa drajverima između 10.10 i 11.4 ili 11.5 (ne sećam se tačno). Sećam se samo da od kada sam instalirao 11.5 i najnoviji Firefox u to vreme, da je bug prestao bez ikakvog flešovanja biosa grafičke.:kreza:
trileletri
8.4.2012, 22:04
Ja sam imao slican problem sa nvidia 8800 gts, reinstall operativnog sistema je resio problem, inace sve sam probao preko softvera sto je bilo moguce.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.