Prikaži potpunu verziju : Problem sa mikrofonom
Pozz svima,
Evo vec par dana, mikrofon mi nije radio, i danas otisao u prodavnicu, kupio nove i ponovo isto. Problem je u tome sto, mikrofon mi ne snima moj glas vec sistemski zvuk (primjer: Koristim sound recording windows-ov, i upalim zvono na skype-u, i to mi snima, a ne snima mi moj glas sta pricam). Kako to da resim.
Izvinite ako sam pogresio mesto ili ako sam malo nerazumno pricao...
Hvala
Pozz svima,
Evo vec par dana, mikrofon mi nije radio, i danas otisao u prodavnicu, kupio nove i ponovo isto. Problem je u tome sto, mikrofon mi ne snima moj glas vec sistemski zvuk (primjer: Koristim sound recording windows-ov, i upalim zvono na skype-u, i to mi snima, a ne snima mi moj glas sta pricam). Kako to da resim.
Hvala
Da dodam, u master volume-u, oznaceno mi je samo Playback, a ono ispod je zamraceno i nemogu ga oznaciti ./...
Imam Relatek Audio Manager HD, nadam se da ti podatci mogu nesto pomoci
Pozz svima,
Da dodam, u master volume-u, oznaceno mi je samo Playback, a ono ispod je zamraceno i nemogu ga oznaciti ./...
Imam Relatek Audio Manager HD, nadam se da ti podatci mogu nesto pomoci
BUMP !
Ako moze pomoc :(
Pozz, riješio sam, sada mi za mikrofon radi samo PREDNJA STRANA, i onaj stari mikrofon je crkao, kao i ulaz pozadi. Da li zna neko kako da pokušam da popravim to pozadi, da li se to nekom desilo da ga sada ne rastavljam bezveze ako se to ne može popraviti. Kada ubacim bananu pozadi u rozu rupu, izbača mi ono da izaberem za šta da koristim mic i too ..
I još da li šteti micu da izbačam i ubačam bananu po potrebi?
Ne šteti da ga uključuješ i isključuješ po potrebi.
Što se tiče popravke... ako je zaista hardverski crk'o, teško da može da se popravi.
Ne mogu uospte da snimam zvuk, pokusao sam u par programa tipa skajp, tim spik, msn da razgovaram i petljao sam oko podesavanja ali uopste ne pokazuje aktivnost mikrofona i njegovu osetljivost na zvuk. Iskljucio sam mogucnost neispravnosti jer sam probao 2 headset-a. Da li da menjam drajvere za zvuk? Zvuk se normlano reprodukuje na racunaru.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.