PDA

Prikaži potpunu verziju : Black Isle - USKRSNUCE

Great_Sun_Jester
29.3.2012, 15:40
Please tell me I'm not dreaming.
(http://www.ripten.com/2012/03/28/brian-fargo-and-chris-avellone-on-resurrecting-black-isle/)

Sarmatian
29.3.2012, 15:47
Ovo nije nista konkretno. Sve ono, eto, ako bi se prilika ukazala, ako bi se Jupiter i Saturn nasli u konjukciji, ja bih voleo, to bi bilo bas lepo, we'll do lunch... baljezgarije

Nema nista od toga.

Sarmatian
29.3.2012, 16:04
Ne zaboravi sta je Del Boj rekao Rodniju onomad - No man is an island, Rodney.

efil82
29.3.2012, 16:54
Red bi bio povratak kralja:D
rpg je u slivniku nikad vecem od sredine 90-tih

Vulee
29.3.2012, 20:30
Hate to say it, but...
Ovo nije nista konkretno. Sve ono, eto, ako bi se prilika ukazala, ako bi se Jupiter i Saturn nasli u konjukciji, ja bih voleo, to bi bilo bas lepo, we'll do lunch... baljezgarije

Nema nista od toga.
This. Imaju oni previše posla u sopstvenim timovima, teško bi mogli još kombinacija da prave.

gently
30.3.2012, 22:02
Izgleda da ce biti nesto od toga,pogledajte ovu temu.

http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=80065

Dakle,radice skoro sigurno Chris Avelone koji je radio na Planescapeu i Interplayevom falloutu 3 (van Burenu) a mozda i Tim Cain koji isto radi za Obsidian.

Ovo ce biti ili najbolja stvar ikada koja ce sve nas zaludjenike izometrije i turn based borbe vasrksnuti i vratiti ga u mainstream ili ce biti zadnji ekser na kovcegu rpg-a 90tih.

Veliku stvar ima u rukama Brian Fargo,sta god da uradi,mislim da je ono zasluzio tu cast posle Wastelanda i Fallouta.

Eni
30.3.2012, 22:16
S obzirom na to da izometrijski hack'n'slash nikad nije umro (Titans Quest, Torchlight, Diablo III...) bilo bi dobro da Wasteland i Krater uspeju da ožive i "klasični" izometrijski rpg u 3D tehnici... al' videćemo. Inače, šta god da se desi, neće se desiti Novo crno ostrvo.

FreeMayk
2.4.2012, 20:26
Искрено, био бих пресрећан да оживи Black Isle. :eek:
Моја омиљена фирма свих времена!
Само погледајте наслове које су избацили:

Developed
Fallout (1997)
Fallout 2 (1998)
Planescape: Torment (1999)
Icewind Dale (2000)
Icewind Dale: Heart of Winter (2001)
Icewind Dale: Heart of Winter - Trials of the Luremaster (2001)
Icewind Dale II (2002)
Baldur's Gate: Dark Alliance II (2004)

Мајстори ФРП/РПГ франшизе.
Доста људи који су ради у Black Isle и Troika Games су прешли у Obsidian Entertainment. Obsidian није избацио ни један значајан наслов после Neverwinter Nights 2 по моме мишљењу.
Да се помолимо овом ускрнућу. :n_klanja:

vukodav
7.4.2012, 13:41
Искрено, био бих пресрећан да оживи Black Isle. :eek:
Моја омиљена фирма свих времена!
Само погледајте наслове које су избацили:

Developed
Fallout (1997)
Fallout 2 (1998)
Planescape: Torment (1999)
Icewind Dale (2000)
Icewind Dale: Heart of Winter (2001)
Icewind Dale: Heart of Winter - Trials of the Luremaster (2001)
Icewind Dale II (2002)
Baldur's Gate: Dark Alliance II (2004)

Мајстори ФРП/РПГ франшизе.
Доста људи који су ради у Black Isle и Troika Games су прешли у Obsidian Entertainment. Obsidian није избацио ни један значајан наслов после Neverwinter Nights 2 по моме мишљењу.
Да се помолимо овом ускрнућу. :n_klanja:

Amin.
Tri godine, tri legendarne igre. Nadajmo se da ce se ovi dani vratiti... I da cemo ponovo ziveti u raskosi iz legendi... :kreza:

voodoo_
8.4.2012, 17:03
Obsidian није избацио ни један значајан наслов после Neverwinter Nights 2 по моме мишљењу.
A New Vegas ništa?

FreeMayk
26.4.2012, 1:32
A New Vegas ništa?

Svo postovanje prema Fallout 3 igrici. Ali iskreno nisam miljenik Action role-playinga, s`time nisam spomenuo expanziju koju je radio Obsidian. Po meni Obsidian ima samo 2 fantasticna naslova:Star Wars: Knights of the Old Republic II: The Sith Lords i Neverwinter Nights 2.
Drugo Obsidian Entertainment ima neke kljucne ljude iz Black Isle, ali daleko da ih mozemo stavljati u isti kos.
Od Wastelanda 2 mnogo ocekujem. Ako nista, bar ce nam se servirati nesto suportno od ME3 igre i njenog 'zanra'.
Takodje ovog leta cemo se vratiti na kratko korenima RPG-a, remakeom Baldur's Gate: Enhanced Edition.
Tako da veselo... :kreza:

voodoo_
26.4.2012, 12:04
New Vegas niti je Fallout 3 igrica, niti je ekspanzija. Dostojan naslednik keca i dvojke, jedino što je first person.

gently
29.4.2012, 3:04
New Vegas niti je Fallout 3 igrica, niti je ekspanzija. Dostojan naslednik keca i dvojke, jedino što je first person.

Upravo igram vegas prvi put.Slozio bih se da je dostojan,a trojka je zeznula stvari,pogotovu oko mehanike,sistema borbe i SPECIAL-a.

New Vegas je izvukao maksimalno iz nakrivo rodjenog deteta u trojci,pogotovu su izuzetni kvestovi i to sto je prica ispletena sa kecom i dvojkom.

Mislim da po zvanicnom canonu trojku treba ignorisati jer je kriminalno lose napisana i izmisljena,da ne govorim o bukvalizovanju frakcija gde su super mutanti postali ljudozderi koji nose glave ljudi i izgledaju kao Orkovi i.t.d.