PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa internet konekcijom

Despotaca
15.3.2012, 7:49
Pozdrav :)
Izvinjavam se ako sam omasio podforum :(
Problem je sledeci: nakon skidanja vecih fajlova, tipa world of warcraft itd. desava se da mi se internet konekcija disable-uje. Odem u network connections i stoji sivo, disablovano. Ne moze se enablovati opet osim resetovanjem modema ili restartovanjem kompjutera. :(
Ovo mi se desavalo i na starom SBB modemu, a i sada kada imam Pirelli ADSL modem. Pored te konekcije, imam i 1394 konekciju, i marvell yukon gigabit ethernet controller.
Da li znate mozda kako da sprecim ovo, da li je mozda u pitanju neki virus ili sta ? :confused: koristim AVG free antivirus.
Hvala unapred. :)

VojaM
15.3.2012, 12:10
Imaš li neki firewall i/ili antivirus?

Deusdies
15.3.2012, 14:02
Ima čovek reče da ima AVG free.

Sad nisam te najbolje razumeo, jel' ti se konekcija isključi tokom skidanja ili tek nakon toga? I da li se dešava isključivo sa velikim fajlovima, ili ponekad i sa "normalnim"?

Kao što reče Vojislav, pogledaj imaš li neki firewall.

Despotaca
15.3.2012, 16:14
Ovako, bas sam i pre sumnjao na firewall pa sam ga i iskljucio ali to nije nista pomoglo.
Jednostavno, stavim da skidam i posle nekih sat vremena, mozda i vise, u toku downloada jednostavno se iskljuci. Odem u network connections da pogledam i stoji onako sivo, disabled. Kada pokusam da ga enable-ujem ne uspevam. Moram restart modema ili kompjutera.
:confused: Ima li neko predlog neki ? :D

Delete
15.3.2012, 16:49
Imao sam potpuno identican problem!Koristio sam broadband,znaci pazi.Ja sam to resio tako sto sam se ocistio u ambulanti na mycity ali ja tada nisam znao ni sta je av Oo zato pokusaj da skeniras nekim jakim avom,ako ne uspe reinstall sistem.To bi trebalo da upali 100% isti problem sam imao.