PDA

Prikaži potpunu verziju : [Android] Kalendar/Beleske?

Master_Touch
11.3.2012, 17:01
Posle isprobavanje gomile aplikacija za organizovanje kalendara, obaveza i sl. zakljucio sam da je default kalendar najbolji ali samo ako se sinhronizuje sa google kalendarom.

Program za beleske jos nisam pronasao da mi odgovara.

Koji vi program za beleske koristite i koji moze da se sinhronizuje sa nekim poznatijim serverom i pouzdanim... Interesantno da google nema server za to, ILI IMA?!??! :confused:

cubrovic
19.3.2012, 1:11
Posle isprobavanje gomile aplikacija za organizovanje kalendara, obaveza i sl. zakljucio sam da je default kalendar najbolji ali samo ako se sinhronizuje sa google kalendarom.

Koji vi program za beleske koristite i koji moze da se sinhronizuje sa nekim poznatijim serverom i pouzdanim... Interesantno da google nema server za to, ILI IMA?!??! :confused:

Malo je i vise od beleskih ali meni je Evernote savrsen.
Imas aplikaciju za Android, web aplikaciju iz bilo kog browsera, desktop aplikaciju za windows kome je zgodnije tako. koristim ga godinu dana otprilike. Brzo, pouzdano mocno. Ima mislim podrsku i za slike i slicne zapise ali to mi nije trebalo nesto.

Ocelot
1.6.2012, 20:43
Treba mi neki kalendar u kome ću moći dane da obeležavam određenom bojom, precrtam ili tako nešto. Eventualno i da mogu da dodam neki komentar. Ništa više od toga. Ima li neko takvu aplikaciju?

Novarac23
1.6.2012, 20:49
Treba mi neki kalendar u kome ću moći dane da obeležavam određenom bojom, precrtam ili tako nešto. Eventualno i da mogu da dodam neki komentar. Ništa više od toga. Ima li neko takvu aplikaciju?

Nesto slicno tome je any.do ali to je bas za pravljenje TO DO lista.Probaj mozda ti se svidi.Probaj "Remember the Milk" i "Evernote" to nisu striktno za pravljenje to do lista. Nadam se da ce ti pomoci.

Nikola Novakovic

Novarac23
1.6.2012, 20:52

Po meni je dominatan Any.Do sto setice pravljenja to do listi beleski,podsetnika itd.Jednostavan bez bagova itd. Evernote je isto dobar,a i Remember the milk s tim da se tu full verzija placa.Predlozio bih ti i da pogledas "Easy Notes" koji je isto vrlo jednostvan :) Iskusan sam s ovim jer imam masu obaveza preko dana i ne pamtim sve pa bez mog smartfona nigde ne idem :)

Nikola Novakovic

Ocelot
1.6.2012, 20:53
Ipak nije to to. Ne treba mi podsetnik, samo da mogu da precrtavam dane u mesecu.

Novarac23
1.6.2012, 21:03
Nazalost nisam se susreo s aplikacijom koja radi samo to.Mada mislim da bi bila dosta korisna.Pogledaj na Google Play mozda ima neka takva aplikacija koja odgovara tvojim potrebama :) Ima puno niskobudzetnih aplikacija koje nemoju dovoljan exposure na marketu pa je mozda medju njima bas neka koja tebi treba! Ako nadjem neku slicno odma javljam :)

Master_Touch
8.6.2012, 2:16
Ocelot jesi li nasao nesto?
Ne mogu da verujem da na androidu nema takvih aplikacija.
Evernote mi se ne svidja uopste i spor je i lose organizaovan.. previse komplikovan...

Rado bih platio programeru da mi napravi:

jednostavnu aplikaciju
kada se udje u nju da ima veliko dugme za add note i da se biraju vrste beleski(check list, etc...)
da bude izlistano ono sto se izabere ispod
da bude sinhronizovano sa netom
i da mogu da uradi beck up na memorijsku u txt formatu

DA LI JE MOGUCE DA TAKVA APLIKACIJA NE POSTOJI NA ANDROID MARKETU, KOLIKO JE S***** SVET I NAROD DA NE POSTOJI TAKVA APLIKACIJA????!?!?!

Ocelot
8.6.2012, 6:33
Našao sam ShiftCalendar. Mogu da obojim datum u mesecu i dodam napomenu. Više od toga mi ne treba.

Tihi
8.6.2012, 13:33
ColorNote je fenomenalan. Probaj njega.