PDA

Prikaži potpunu verziju : Dell U2312HM Pomoć

dejan10
6.3.2012, 21:39
Pozz ljudi kupio sinoc ovaj monitor i dešava se sledeće onaj cd sa driverima sam ubacio i instalirao kao što piše ali kada sam povezao monitor prvo DVI kablom pa onda i USB sa compom, sve ok osim kada sam prikačio miš na usb na monitoru onda se dešava da uopšte neće da uđe u windows i samo stoji na onom logu wina i to jako bledom logu ali kad prebacim miš na comp onda opet sve normalno jel ima neko iskustva šta bi moglo biti...

altec.gs
10.3.2012, 21:13
Pa prikaci mis na kuciste onda i resen problem :D

dejan10
13.3.2012, 13:06
hm to bi onda značilo da to nije to što sam kupio elem stvar nije bila izgleda do monitora nego do uslovno rečeno matične ploče jer sam stvar jedva rešio i to kada sam u BIOS-u malo čačkao po opcijama ustvari sa USB konfiguracijom, jer je ispalo da računar vidi taj hub kao hard disk i onda ga je to "bunilo" pri dizanju sistema pa kad sam to disable onda je u neku ruku došlo u normalu s tim da sam onda morao da ručno startujem printer spooler da bi video štampač ali mislim da sam rešio problem...

Rocker
14.3.2012, 17:20
Habovi su OK za flešiće i prenosive hardove ponekad, ali ulazne i izlazne uređaje nikad nemoj da kačiš preko njih ako hoćeš da rade kako treba.
Znam da će sad da se javi rulja sa komentarima tipa "nas 4 pika PES na džojpedima i habom od 200 din.", ali svaki bolji miš će da brljavi ako je zakačen na hab ili ako bar nije sam na njemu. Ne uvek, ali vrlo često.
Štampači i skeneri tek polude kad su zakačeni preko haba.

dejan10
14.3.2012, 19:11
to nisam znao ali kad sam već uzeo monitor sa tom mogućnošću hteo sam da isprobam i kopkalo me strašno zašto je to počelo da se dešava kad prikačim miš i mada nisam imao vašu pomoć ipak mi je laknulo da sam provalio o čemu se radi, zvao sam i servise i niko nije imao pojma, sve i svašta su mi savetovali od napajanja pa do wina, i bilo bi dobro da još nekom pomogne ovo moje jer će se sigurno još nekom to desiti ako bude malo probavao mogućnosti monitora...

Rocker
14.3.2012, 19:39
Nemoj da se čudiš, ista je situacija i na mnogo skupljim monitorima. Evo moj HP ima 6 USB-a i neretko se dešava da Win ispočetka krene da instalira drajvere za mobilni ili MP3 plejer koje kačim uvek preko istog porta (i svaki od portova se isto ponaša). Kao da ih prvi put priključujem, a kačio sam ih ko zna koliko puta i na bar 3 instalacije Win-a do sada. Rade normalno, ali se drajver neki put pogubi, pa ne prepozna uređaje odmah. To mi se npr. nikada nije dešavalo sa flešićima, fotoaparatom i sl. uređajima, a i brzine su OK, tako da je to prosto "normalno" stanje.