Prikaži potpunu verziju : Problem sa internet vezom
Imao sam odlicnu dial-up vezu i koristim Neobee. Medjutim, od nedavno-ODJEDNOM veza postaje nemoguce spora.Bukvalno preko noci.Konekcija se ne prekida, ali je postala ocajno spora tako da ne mogu ni mail da posaljem. Da li je u pitanju provajder, neki spy program, modem ili nesto cetvrto...??Molim za neke savete.
Inace, koristim Intel(R) 536EP 40.60.2.0v modem.
Hvala.
mozda ti je telekom postavio cuveni pcm uredjaj na liniju onda ti je maksimum 14.4kb/s
Da li i ostali korisnici istog providera iz tvoje okoline imaju isti problem?Nazovineobee i pitaj ih,mozda on imaju resenje!Ako nista nepomogne od navedenog uzmi neki anti-spywere i ocisti gamad sa harda ;)
Slažem se sa gornjim postupkom jedino,možda da kreneš od svog dvorišta(svog kompa ) jer:
1. Znaćeš da li te zezaju i ne mogu da ti kažu kod nas je sve ok ,proverite svoj kompjuter
2.Nećeš ispasti magarac koji ništa nezna ako se ispostavi da ti se nakačio neki spy koji ti "jede"protok:D
Evo ja koristim Neobee dial-up i nema problema sa konekcijom, jedino samo ponekad mi se desava da mi brzina bude na 33 kb/s ali vrlo retko. Konektuj se pa pogledaj u task manageru networking karticu sta se desava tj da li je veza "opterecena", mozda ti je stvarno neki program u kompu koji je opterecuje.
Mislim da cemo uskoro naci resenje za ovaj problem.
Pomenucu vam jos ovaj vazan detalj.
Od kada je poceo problem sa sporom vezom, PERIODICNO mi se pojavljuje prozor sa porukom:
Internet Explorer has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience.
I ispod imaju one opcije SEND ili DONT SEND.
Dakle, kad se pojavi ovaj prozor, bilo sta da kliknem stranica se zatvara, odnosno nema sanse da je pokrenem.
Ali pronasao sam nacin kako da je pokrenem:
START->Programs-> Accessories->System Tools-> Disc Clean Up
I cim ocistim C particiju , sve proradi normalno.
Danas sam instalirao i Ad-Aware i obrisao sve sto je on oznacio kao "critical", ali veza je i dalje spora i opet mi se malopre pojavio onaj prozor koji obavestava o problemu sa Internet Explorerom.
Ima li neko ideju sta konkretno da uradim?
Totalno sam protivnik tih delimičnih akcija...Nikad se nezna šta ti ostane,zato elem,uzmi lepo SpyBot-search &destroy i pusti ga da ti prekontoliše sistem...Naravno antivirus sa najnovijim update-om se podrazumeva!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.