Prikaži potpunu verziju : Pomoc za pametnjakovice! :)
MajstorPera
29.2.2012, 17:43
Drug i ja majstorisemo sa nekim malo starijim kompom (athlon 64 x2 5000+, MSI MS-7309 1.0, 3 GB). Pravimo neku igraonicu za drustvo i tako... Zanima me da li mogu da odsecem limove (pokazano na slici) na grafickoj kako bi stala u kuciste, odnosno hoce li je to ostetiti? Aj javite da ne unistimo karticu praveci se pametni. :) Inace karta je GeForce GT440, ako to nesto znaci.
http://imageshack.us/photo/my-images/805/originalslika7511341.jpg/
Kao prvo mislim da ona treba da stane takva kakva je i da sećenje toga neće ništa rešiti sem što gubite garanciju ako je imate.
Neće joj ništa smetati osim što ostaje bez garancije ako je ima.
MajstorPera
29.2.2012, 18:10
Nema ne znam nije ni bitno, dobili smo je od druga posto njemu ne treba ali opet da je ne unistimo bezveze. Hvala na odgovorima.
Imao sam slicnih problema i radlie su makaze za lim :) Samo budite pazljivi. Bez pristojnog alta za cas mozete sve da pokrivite i napravite *ranje.
Mrzi me sada da crtkam, a ni to kuciste vise nije kod mene da slikam.... ja nisam odsekao lim ravno nego u "spic"/"trouglic"/"vrh strelice" ... tako da dobijem vrh koji sam mogao da uglavim u kuciste (verovatno i kodtebe postoji deo gde treba da uglavis donji deo kartice) morao sam i ovaj kraj koji se srafi da ispravim da bi leglo sve kako treba...
Nemojte da vas mrzi ... ta sina se relativno lako skida sa kartice. kada odmerite sta treba, najbolje skinite tu sinu pa je derite kako hocete... bolje da ****ete sinu nego karticu ...
Srecno ... :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.