Joca90
13.2.2012, 18:33
imam ovu grafiku, i u poslednje vreme joj je kuler dosta bucan pogotovo u idle...
fan joj je mnogo bucan kad se stavi da radi na 40-50 procenata...
preko msi afterburnera sam stavio da fan radi na 30 posto i ok je, temperatura u idle je 40-50stepeni.....
imam 2 profila jedan je taj a u drugom mi je fan na auto...taj drugi koristim kad igram igre :)
ok je meni da fan radi na veciim procentima pa se cuje,ono kao zuji, standardno radi, al ovaj moj primerak bukvalno ripa "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr", kao da ima neku prepreku u njemu koju stalno udara i mnogo me nervira :kreza:
interesuje me sta mi je u opticaju?
mozda neki kuler za grafiku, ne previse skup :) ili da nesto uradim sa kulerom?
interesuje me kad bu kupio kuler i nakacio na grafu.. da li bi se taj njen iskljucio? :)
hvala vam unapred na odgovorima :)
fan joj je mnogo bucan kad se stavi da radi na 40-50 procenata...
preko msi afterburnera sam stavio da fan radi na 30 posto i ok je, temperatura u idle je 40-50stepeni.....
imam 2 profila jedan je taj a u drugom mi je fan na auto...taj drugi koristim kad igram igre :)
ok je meni da fan radi na veciim procentima pa se cuje,ono kao zuji, standardno radi, al ovaj moj primerak bukvalno ripa "rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr", kao da ima neku prepreku u njemu koju stalno udara i mnogo me nervira :kreza:
interesuje me sta mi je u opticaju?
mozda neki kuler za grafiku, ne previse skup :) ili da nesto uradim sa kulerom?
interesuje me kad bu kupio kuler i nakacio na grafu.. da li bi se taj njen iskljucio? :)
hvala vam unapred na odgovorima :)