PDA

Prikaži potpunu verziju : Problemi sa monitorom

klima94@guild.GW
9.2.2012, 13:17
E ovako, moj monitor (prestigio p3191W) iznenada je krenuo da pravi problem. Po ukljucivanju signalni power led treperi zeleno, a i sam monitor se osvetljava (periodicno, u pravilnim razmacima od par sekundi) ali nema niceg na display-u. Ovo radi i kada izvucem konektor iz njega i ostavim ga samo na napajanju.
Na istoj grafickoj karti testiran je jos jedan monitor sa istim kablovima (napajanje i konektor) i normalno radi.
Monitor je pre nesto manje od 3 meseca izasao iz garancije (3 godine), nema mrtvih pixela i do pre 3 nedelje je normalno radio.
Zna li neko da li je ovaj problem resiv?

BMLW
9.2.2012, 16:15
Čekaj, kad izvučeš kabl iz grafičke ne provaljuje da si to uradio, tj. nema poruke No signal ili šta već kod tebe treba da piše?

Meni smrdi da mu nešto oko napajanja otišlo, ili kako se već pravilno kaže :D.

klima94@guild.GW
9.2.2012, 17:48
Da, tako je. Kada izvucem kabl iz kompa nastavlja da blinka led i da flashuje ekran (jedva primetno osvetljenje). Prvih par dana je mogao da povrati signal tako sto dodje do neke promene u sistemu (ne znam na koju foru, ali zaustavljanje coolera na grafici i ponovno pustanje (prstom) je ,,resavalo`` problem, kao i opcija shut down na racunaru), ali je od prosle nedelje totalno u a
out-u...

klima94@guild.GW
3.4.2012, 23:21
Izvinjavam se sto bumpujem mrtvu temu...
Problem je resen (zamenjeni su kondenzatori na napajanju monitora) i od tada radi normalno.
Mod, moze lock...

senchi
23.12.2012, 0:23
Imam HP-ov lap tom vec 3 godine.Rdio je super do prije neki dan kad sam ga upalio i vidio da mi se smanjio ekran:)) odnosno slika na monitoru nije preko njega cijelog neko skoro preo polovine i to nije po sredini nego po strani,
Sta da radim????
unaprijed zahvalan...

Prief Lirator
23.12.2012, 0:33
Desni klik -> rezolucija, podesavanje displeja. Apdejt grafickih drajvera...

the_punicher
3.11.2013, 1:31
imam problem,uzeo sam novi monitor za kom LG 22en33 22 inca,problem je taj sto sve vreme imam na ekranu kao neku maglu ili blur kako se to vec naziva,isto kada udjem u igrice grafika je ok ali ta magla mi jako smeta,tj slika nije cista,kao da joj nedostaju boju na taj fazon neki ako me razumete