Prikaži potpunu verziju : bios kartice VTX VX5670 1GBD5-HV2
Potreban mi je bios kartice VTX VX5670 1GBD5-HV2 Device ID: 1002 - 68D8 Ver.012.020.000.029.000000
Ovo iz razloga sto mi je ati driver za linux malo poremetio bios i mada sam deinstaliranjem drajvera malo vratio settings opet ima nekih stringova koji su iskljuceni.
Za vadjenje biosa koristi GPU-Z [/url] <---link
Nije potrebna instalacija programa i vec kod verzije biosa pri pokretanju postoji dugme za snimanje biosa u fajl.
Posle mi okacite ovde ....Unapred hvala!!!!
Na koju foru je drajver uspeo da ti poremeti bios na grafičkoj, ovo prvi put čujem da se ikom desilo?
Ja sam na opensuse 11.4 sam kompilovao driver za poslednji kernel iz .run fajla, a i za onaj predjasnji kernel.Sad znam iz iskustva sa 3850 da drajver ovako instaliran menja settings u biosu kartice ali na predjasnjem modelu sam imao djamper za reset biosa.
E sad imao sam dva backup-a biosa ali sam ih slucajno izbriso sa drajva ili nemogu da ih nadjem.
Ovo je sigurno da drajver iz runa down klokuje karticu i gasi neke opcije ...sad nesecam se stringova momentalno.
E igro sam ko slepac ffow i jos par igri na low fps dok se nisam setio.
Vidis sa prvim drajverom se desilo da je bio update kernela pa ga valjda nisam ni deinstaliro a ovaj drugi sam deinstaliro i vratio mi je klok kartice sa 400 na 775 mhz ali sigurno znam da je ugasio nesto sad nemogu da tvrdim sta jer sam odavno pre 3 godine se bakcao sa ovim istim problemom.
Moj komp ima suse i win7 tako trenutno se vidi poboljsanje naprimer na crysis ali vidi se da nije to to.....
E da znam da sam kod ovog novijeg drivera menjao podesavanja u kontrol panelu kao root pa mozda nisu bila low level nego u bios direktno....
Ovaj bios bas ko baksuz nema nigde da se skine evo ni ovde (http://www.techpowerup.com/vgabios/index.php?page=1&architecture=ATI&manufacturer=VTX3D&model=&interface=&memSize=1024)
Imali neko ovu graficku?
Ako nije potero linux neka mi stavi ovde bios...plz :kreza:
Na koju foru je drajver uspeo da ti poremeti bios na grafičkoj, ovo prvi put čujem da se ikom desilo?
Vidis stvar je u dri i drm.Kada pokrenes amdcccle preko drm na kartici pogasi sve pipeline i shadere.Ovo mislim da se desava i na nvidia karticama.
Ladno stavi 2 ili 4 pipelines a ostale pogasi.E sad znam da ukljucivanjem ovih opcija drm komandama takva kartica ce raditi samo brze i nije kompletno resenje.Sad ja sam ovde totalni maler jer sam izgubio backup biosa iz linux-a i jos nema nigde da se skine ovaj bios.
Ako neko zna koje su komande i priogram koji se secam pocinje sa ati na linuxu za vracanje ovih vrednosti na kartici neka napise .
Najjednostavnije je da mi neko posalje ovaj bios sa takve kartice ovde.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.