Prikaži potpunu verziju : Intergrisana graficka pomoc?
e ovako pise display adapter sumo 964a ne mogu da je nadjem nigde na internetu a pise ovako za procesor amd a6 3650 with integrated radeon hd i
pise ocena za graficku 4.6 tamo u windows expirience index
Šta si konkretno hteo da pitaš? A6-3650 je APU, grafička je ugrađena direktno na procesor. Potrebni si ti drajveri sa AMD sajta. Windows expirience index nije baš nešto merodavan, ali definitivno ne očekuj čuda od integrisane grafike.
Šta si konkretno hteo da pitaš? A6-3650 je APU, grafička je ugrađena direktno na procesor. Potrebni si ti drajveri sa AMD sajta. Windows expirience index nije baš nešto merodavan, ali definitivno ne očekuj čuda od integrisane grafike.
igram skyrim na high 1280x1024 20-25 frejmova pa bi malo detaljnije da vidim specifikacije dali da je menjam ili neali ne razumem sto mi u display adapters pise SUMO 964a
Prvo instaliraj drajvere
http://game.amd.com/
pa onda skini GPU-z
http://www.techpowerup.com/downloads/2092/mirrors.php
izvineite sto davim ali idalje mi nije jasno zasto pise sumo 964a i u gpu-z
Ako koristiš generički drajver iz Win baze,zato tako i piše.Nije ni bitno,Win tako prepoznaje tvoj grafički adapter.
Instaliraj drajver redovno,kako ti je rečeno,pa vidi onda.
Ako koristiš generički drajver iz Win baze,zato tako i piše.Nije ni bitno,Win tako prepoznaje tvoj grafički adapter.
Instaliraj drajver redovno,kako ti je rečeno,pa vidi onda.
e i pise da ima 512mb a ta koja ustvari jeste hd6530d ona ima 1gb?
Hvala!
sta uopste znaci taj genericki drajver?
pa pise! ti to ti je drajver koji se nalazi u windows bazi instaliraj drajver sa amd sajta pa proveri o5
mene samo interesuje jel imam taj 1gb ili 512mb
integrisana grafika uzima memoriju od RAM-a i pretvara je u VRAM, to da li ima 512mb ili 1gb mozes videti/podesiti u biosu ploce :)
sta dobijam ako uzima 1gb sta se poboljsava i kako tacno to da vidim?
Hvala unapred:aplauz::aplauz::aplauz:
Dobiješ to da će lepše da rade igre u višim rezolucijama, jer su teksture veće. Na toj grafičkoj to ne bi primetrio, a ni na toj rezoluciji na kojoj igraš. Lepo skini šta ti je rečeno.
dobro skinuo sam drajvere i sad sta treba da radim?
kako da ih instaliram da nesto ne za":":m
Samo pokreni setup.exe ili bilo šta što je .exe i idi next next yes next yes ili kako god... :odoK:
sta dobijam ako uzima 1gb sta se poboljsava i kako tacno to da vidim?
Hvala unapred:aplauz::aplauz::aplauz:
nista se ne poboljsava to je integrusa...drajvere instaliras tako sto klikces na next :D
nista netrebam da uninstaliram?
samo tako next!
ili trebam nesto specijalno?
bilo gde da ih instaliram?
ako pre ovoga nista nisi instalirao tj imas windows drajver onda samo na next
pa ne znam ja dosad nisam nista instalirao
u gpu-z mi pise driver version atiumdag 8.860.0.0 /win 7 64
u control panelu imam neki ati catalyst install menager
u control panelu imam neki ati catalyst install menager
ati catalyst ti je controlni program od graficke gde se podesavaju opcije za odredjene aplikacije npr anti aliasing anistropic filtering i td . a catalyst install menager ti je verovatno nesto za instaliranje catalysta
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.