PDA

Prikaži potpunu verziju : Tv emisije, radio emisije, talk shows,...


Master_Touch
21.1.2012, 16:12
Pratite li nesto od navedenog?

Nash Knight
21.1.2012, 18:00
Na TVu ne gledam ništa, ali pratim gomily gejmerskih emisija na netu, AVGN, Zero Punctuation, Unskippable, The Spooney Experiment i poneku komičnu (RWJ). Internet po kvalitetu polako prestiže televiziju.

ZoNi
21.1.2012, 18:01
Pratim razne emisije na NatGeo, Discovery, Viasat History, The History Chanel, Travel-u... Nešto ređe na Animal Planetu i Exploreru.

Radio slušam vrlo često (i standardni i online), ali emisije apsolutno izbegavam - menjam stanicu čim čujem "govoranciju" (koja nije repovanje ;) ).

Talk show ne pratim i ne zanimaju me, baš kao ni reality programi.

TV mi je uključen skoro stalno, čak i dok gledam filmove/serije na laptopu - laptop mi stoji na stočiću u dnevnoj sobi, iza njega je TV: tako mogu istovremeno da gledam npr. film i neku TV emisiju.

E, sad... Da li te ovo interesuje onako generalno ili te interesuju konkretne emisije?

nexexcalibur
21.1.2012, 18:21
Na tv-u pratim svasta nesto, u zadnje vreme ponajvise na history kanalu, pawn shop, american restaurations, american pickers...daddy of all mummies :D

Na radiju pratim antidepresiv i kontra kviz na tdi-ju...

Uglavnom gledam serije i filmove na kompu...

Equilibrium
21.1.2012, 18:24
Hipsterski do bola, ali ja TV ne gledam, eventualno ponekad neki sport sa drustvom, kad gledam sam to je live stream obavezno, alergican sam na nase kometatore.

Inace na netu samo Zero Punctuation, Extra Credites i naravno Epic Meal Time. Kad saznam za neki dobar dokumentarac to se skine naknadno.

Ocelot
21.1.2012, 18:43
Ovo se ipak zove Kompjuteri i film, zato izbegavajte ovakve teme.


Zaključano.