Prikaži potpunu verziju : Zlokup 2012 edišn - 12. februar 2012
Pošto se Equilibrium stidi otvoriću ja temu :p
Davno beše poslednji zlokup, a tad nisam ni bio, no iako nas je sve manje mogli bi da popijemo koje pivo (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=78228).
Ja predlažem 12, 18 ili 19 februar, ovako iz prve ruke, jer pre toga ne mogu, a za ono posle je predaleko da bih znao sada, pa vi dajte svoje mišljenje o tome.
Takođe predlažem Novi Sad, ali to je otvoreno za diskusiju. Tamo mi se svideo jedan pab koji je i dosta jeftiniji od beogradskih, a ima sva "fensi" piva.
Naravno mora biti prisutan Voja jer bez Voje zlokup je okup i gubi svaku poentu :D
Važno: Kuzmanović Miodrag poznatiji kao Kuzma nije pozvan zbog svog neprimernog ponašanja na dosadašnjim okupima.
Nash Knight
20.1.2012, 20:08
I bolje, ako ne želi fensi pivo prosuto po licu i odeći :)
DonCorleone91
20.1.2012, 20:12
kaunt mi in :) es olvejz...
Sto se tice vremena, fleksibilan sam :D
Hvala na pozivu, samo imajte u vidu da su 18. i 18. u mesecu već prilično blizu dedlajna u SK-u, a pošto februar ima manje dana, to će biti još bliže (ako ne baš na neki od tih dana)...
Ako je u Novom Sadu, vidimo se drugari, dan nije bitan :ciao:
Equilibrium
21.1.2012, 1:36
Ma naravno da se ide.
Posto nas ugledni osnivac teme :p nije stavio ama bas nikakvo glasanje, ja sam radije za 12. februar
Ako neko hoce da ospori lokaciju Novi Sad nek to bude neko ko hoce da organizuje nesto u nekom drugom vecem gradu u Srbiji, pa cemo razmatrati.
Kuzma moze da dodje ako hoce necemo mu nista
@Sir Duck
Bio si ti na zadnjem okupu bili smo u Parku, ti nisi bio u Novom Sadu.
E da i bez za*****cije trebao si da stavis glasanje bar da se vidi brojno stanje ovih koji kazu da ce doci
@Sir Duck
Bio si ti na zadnjem okupu bili smo u Parku, ti nisi bio u Novom Sadu.
E da i bez za*****cije trebao si da stavis glasanje bar da se vidi brojno stanje ovih koji kazu da ce doci
Sad sam zbunjen što se redosleda događaja tiče, ali poverovaću ti na reč :D
Glasanje je tako mainstream :p. Mislio sam da ubacim (tj moderatori) to ako krene tema, ako nas ide troje možemo i telefonom da se čujemo :)
Osim toga ne zna se ni gde ni kad pa je glupo pitati ljude dal će doći :)
Ajmo ljudi bre, šta ste se ućutali, svi nešto pričaju o pivu tamo a kad treba da se dela niko ništa :p
Za Beograđane, voz košta do NS-a 460, povratna karta. Ako nas ima bar 6 onda će da ispadne 400 zbog grupnog popusta. Nije neka skupoća.
Equilibrium
21.1.2012, 1:57
A posteno i mogli smo telefonom ionako se zna ko ce da ide :D
Zadnjih par puta bas malo ljudi bilo, prosli put u BG-u nas je bilo desetak.
Neće ljudi da se druže, plaše se nas haklera.
Aj ovako:
Dođite na okupljanje, kad vas neko tu iznervira u raspravi možete stvarno da mu izlupate šamare, a ne samo u mašti!
Equilibrium
21.1.2012, 2:04
Cini mi se da se ljudi ipak boje da ne budu na strani onih koji dobijaju samare :D
Da te vidim oces sad doci u "Hocemo avatare" majici :p
DonCorleone91
21.1.2012, 2:07
Sad kad je Eq porastao, nema vise zezanja :D
Cini mi se da se ljudi ipak boje da ne budu na strani onih koji dobijaju samare :D
Da te vidim oces sad doci u "Hocemo avatare" majici :p
Haha, ako je iskopam :D
Jbt kolko su prva okupljanja bila kul, ljudi su i namenske majice pravili, c c c.
Edit:
Kako nisam video Vojinu poruku?!?
Hvala na pozivu, samo imajte u vidu da su 18. i 18. u mesecu već prilično blizu dedlajna u SK-u, a pošto februar ima manje dana, to će biti još bliže (ako ne baš na neki od tih dana)...
Meni svakako više odgovara 12ti jer mi je tu kraj ispitnog roka, a 20-tog već kreću predavanja.
Equilibrium
21.1.2012, 2:10
@Korleone
Znaci tebra nema za*****cije :D
Ako budemo isli u NS moracemo voza bez, prosli put nam je trebalo brda vremena da stignemo.
@Dak
Ma da taj vikend 11. i 12. najbolje se uklapa.
Ako dolazis u majici nema nista preko, da vidimo koliko ces se zrtvujes za avatare :D
P.S.
I nije vam ovo cet, smirite se mozda neko drugi ima nesto pametno da kaze :D
Znaci tebra nema za*****cije :D
Ako budemo isli u NS moracemo voza bez, prosli put nam je trebalo brda vremena da stignemo.
Išao sam pre dve nedelje, 2 sata laganog ljuljuškanja, po mom mišljenju nije strašno :/
Valjda ću moći 11tog, ako sutra položim ispit :D
Edit: Edit more.
Equilibrium
21.1.2012, 2:16
Znaci 12. posto ti blejis na forumu umesto da ucis nesto za taj ispit :D
Znaci 12. posto ti blejis na forumu umesto da ucis nesto za taj ispit :D
Bič pliz, OET je to :p
DonCorleone91
21.1.2012, 2:43
Sram vas bilo, nedate drugima da dodju do reci! :P
Samo da javim da je na osnovu većine glasova, a i činjenice da meni najviše odgovara, odlučeno da je 12-ti datum dešavanja.
Molim nekog moderatora da tutne na kraj naslova "-12. februar", ako ga ne mrzi. :)
Equilibrium
21.1.2012, 18:25
Samo da ti javim da ako ostane ovako da se okupljamo nas cetvorica u Novi Sad se ne ide pa ti vidi :D
Jel polozi ti taj ispit?
Nije ni bilo pitanje dal ću, nego sa kojom ocenom ;)
Eto što sam vruć :D
Naravno, idemo, vrv će i partibrejker ako položi i on dovoljno ispita :D
Highlander
22.1.2012, 2:19
Dodao sam glasanje i namerno izostavio opciju "Možda", jer je skroz nekorisna. Ako neko nije siguran neka glasa kad se odluči, ima fore do 12. ;)
Mogao si da staviš i samo "Da" :D
Equilibrium
22.1.2012, 11:42
^Realno
Evo i ja sam stavio da dolazim, tako da ima nas celih trojca za sad :D
Ja cu da odlucim blagovremeno,zasad se premisljam ko mlada, al ako budem isao imam 3 mesta u kolima, platite vozacu jednu koka kolu i on srecan.
Stvarno ljudi što glasate za NE? :D Ako vas nema pod DA, onda je logišno da je pod NE :)
Haha, Šredingerov Bokile :D
Smešno je jer radiš u Vinči :D
haha, Šredingerov bokile :d
smešno je jer radiš u vinči :d
Нис ти сасвим свој... :d
LoshMeeBre
22.1.2012, 16:59
Ja imam ispit 12og, posle toga na Kop ako sve podje po planu x) Ali Danilo da popijes jedno pivo i za mene :p
Ja imam ispit 12og, posle toga na Kop ako sve podje po planu x) Ali Danilo da popijes jedno pivo i za mene :p
E baš sam i na to mislio, jer je 12-ti baš poslednji dan ispitnog roka, al reko neću te poklopiti. E do mojega :o
blast beat
22.1.2012, 17:40
E da i ja dođem jednom, večito saznam par dana posle. Za sada celih 5, valjda će se popraviti situacija. :)
Jel se zna već u koji pub se ide na pivU? :D
Нис ти сасвим свој... :d
Što? Kažeš da se premišljaš ko mlada :)
@blast beat, jeste :) Imaš neki predlog il samo pitaš? :)
PS: Shamrock Pub
blast beat
22.1.2012, 17:50
Samo pitam, svejedno mi je. Bio sam tamo jednom. Otkrio sam neku kafanicu sa jeftinim pivom u Sokolskom domu pa sam tamo u poslednje vreme, nisam dugo bio u pubovima, valjalo bi ih posetiti opet. :D
blast beat
22.1.2012, 20:10
100 din točeno pola litre, mislim da je Jelen. To je neko udruženje ljubitelja tamburaša ili šta već, pa je zato jeftinije, nema poreza i sličnog. :D
za 100 dinara ja cu da tamburam ceo dan.
Equilibrium
22.1.2012, 21:49
Nista ti to nije jeftinije, imas bukvalno u sred Knez Mihajlove u Marsalu pivo za 90 din
Disclaimer: Za ljude koji zive u Beogradu, znam da Marsal nije u Knez Mihajlovoj per se ali je na 2 metra u poprecnoj ulicici tako da se racuna.
Zlokup :rofl: :rofl:
Ako ozdravim mozda i navratim. Kazem mozda jer nema hardverasa na listi za Da :D
Ma idemo na više mesta, prvo u Shamrock na ginis, jer to mora na početku kad možeš da osetiš ukus (ko neće ne mora :p), a imaju i irish car bomb što moram da probam. Zatim možemo u neku kafanu gde sam video da ima metar piva, da overimo to (nadam se da ti daju onu točilicu, il velik bokal) jer nisam ulazio nego samo u izlogu, a onda kad se ogladni palimo u tu kafanu na klopu i jeftino pivo za 100 kinti :)
Edit za ovo ispod: Ma kakva flaša bre :)
blast beat
22.1.2012, 23:48
Ovde po pabovima je točeno 130 do 150 din. A za 90 ima flaširanog u nekoliko birtija. Ali to se ne računa u pravo pivo. :D
EDIT:
Zatim možemo u neku kafanu gde sam video da ima metar piva
Gde je ovo da ja to prvo proverim? :D Ovo što sam spominjao je kafana sa samo pićem, mada ćemo lako naći i kafanu sa jeftinom i dobrom klopom. :)
Gde je ovo da ja to prvo proverim? :D Ovo što sam spominjao je kafana sa samo pićem, mada ćemo lako naći i kafanu sa jeftinom i dobrom klopom. :)
Mislim da je tačno ovde: linak (http://maps.google.com/maps?q=Mite+Ru%C5%BEi%C4%87a,+Novi+Sad,+%D0%92%D0% BE%D1%98%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D0%B0&hl=en&ie=UTF8&ll=45.255572,19.845192&spn=0.001543,0.002411&sll=45.25815,19.84523&sspn=0.003085,0.004823&oq=novi+sad,mite&vpsrc=6&hnear=Mite+Ru%C5%BEi%C4%87a,+Novi+Sad,+South+Backa +district,+Vojvodina,+Serbia&t=h&z=19), pored je neki ogroman kafić/restoran koji je zastakljen i kad sam bio imao je belim markerom svuda po staklu ispisane cene svega. Odmah pored ulaza od tog mesta je ulaz u ono gde sam video metar piva.
Al sam ti objasnio :D
http://memeorama.com/wp-content/uploads/2012/01/I-See-What-You-Did-There-Rage-Face-Meme.png
Fakultet ti je malo dalje niz ulicu,priznaj :D
blast beat
23.1.2012, 0:32
Da, sve mi je kristalno jasno. :D Prošetaću centrom i otvoriću sva 4 oka pa ću valjda locirati to mesto i zapamtiti naziv i adresu, da ne bi ostalim članovima ovako objašnjavali ako se bude išlo tamo. :D
Jbg, bio sam u NS samo jednom :kreza:
Thaedass, fakultet mi je mnogo dalje niz ulicu, nekih 100 km :)
And I'm still hoping da će biti nekog okupljanja na jugu Srbije.. Živim u Vranju, bre :( Bar tamo septembra-oktobra kad odem u Niš, da studiram :) Tada dolazim na okupljanje bez razmišljanja :) Ovako, kao đak, ni za kartu nemam...
Inače, ako je neko raspoložan neka mi pusti u inbox kakve je to probleme Kuzma pravio... :D
Napio se i izvadio šmajser iz WW2 i počeo da puca na okolne automobile nazivajući ih "Apple korisnicima".
Šalim se, nikad ga nije ni bilo pa sam iz sprdnje napisao :D
Šalim se, nikad ga nije ni bilo pa sam iz sprdnje napisao :D
A i bilo mi je čudno kad si to rekao, al' rekoh, dobro, možda se udostojio... :D
Btw, da nisi rekao da se šališ...
Napio se i izvadio šmajser iz WW2 i počeo da puca na okolne automobile nazivajući ih "Apple korisnicima".
Verovao bih ti :D
Btw, da nisi rekao da se šališ...
Verovao bih ti :D
Znam :D
Ako ekvilibrijuma zanima zvanično sam položio ispit. I to sa 9, tako da idemo na pivo :p
Equilibrium
25.1.2012, 17:58
Bravo Dace.
Nesto sam bas psyched za okupljanje, moramo da organizujem predokup :D
Bravo Dace.
Nesto sam bas psyched za okupljanje, moramo da organizujem predokup :D
Ja ću da popizdim. Danas sam skontao da imam ispit 10tog i drugi deo, tj. usmeni nije određen po kalendaru. Ako padne 12tog ima dubijem nekoga :D
PS: Hvala :)
Equilibrium
25.1.2012, 20:04
Ma nemoguce da ces imati ispit u nedelju.
Mozda je i moguce nikad nisam studirao na ETF-u, mi u najstarijoj akademskoj zajednici na ovim prostorima ne verujemo u ispite vikendom :D
Ma nemoguce da ces imati ispit u nedelju.
Mozda je i moguce nikad nisam studirao na ETF-u, mi u najstarijoj akademskoj zajednici na ovim prostorima ne verujemo u ispite vikendom :D
Haha, inače kolokvijumi su nam isključivo vikendom a u ispitnom roku je cela nedelja, uključujući i vikend, popunjena ;)
Čak je veća šansa da bude za vikend :D
Equilibrium
25.1.2012, 21:03
Nemoj da izadjes, Voja ce ti opravdati :D
Da je u npr. Kragujevcu došao bih sigurno.
Equilibrium
26.1.2012, 0:38
Licno sam se zalagao za okup u Kragujevcu ili nekom drugom gradu, ali se niko ne javlja da organizuje, mislim jaka organizacija kaze mesto vreme i nadje neki prijatan lokal. Kako ja da organizujem okupljanje u Kragujevcu kad sam bio u njemu mozda pet puta, ako ljudi hoce da okupljanje bude negde u njihovom soru nek predloze i organizuju, lepo je upoznati i forumase iz drugih delova zemlje.
Mislim sto se mene tice moze i svako sledece da bude u Beogradu, em mi je najblize em dodje najvise ljudi, nije problem ni da ga ja organizujem svaki put, odem do Parka rezervisem sto i kazem ljudima kad da budu na Kalemegdanu, jak posao.
Btw SirDace almighty nema dva L :D
Btw SirDace almighty nema dva L :D
Zato studiram elektrotehniku :D
Equilibrium
26.1.2012, 1:14
Tek je tu zaebano ako vidis dva L gde ih nema :D
Tek je tu zaebano ako vidis dva L gde ih nema :D
Ako vidiš 2L gde ih nema vrv ćeš da shebeš neki kalem :D
Neko će razumeti :D
e bre ja sam trenutno u Kragujevcu aaa
Equilibrium
1.2.2012, 22:20
Da vide ljudi niko nece da skroluje do kraja strane :)
blast beat
7.2.2012, 23:22
Bliži nam se okupljanje, celih 7 nas ima. Ali bitan je kvalitet a ne kvantitet. :kreza:
Uffff, da. ispomerali su nam ispite i shebali me skroz. Kako ostali stoje sa tim? :/
Equilibrium
7.2.2012, 23:35
Ono idemo, pola metra snega, minus 15 i vandredno stanje, za okupljanje dusu dalo ;)
Pa Dace ti si organizovao ti mozes i da ga odgodis, nije bilo okupljanja preko godinu i po dana pa nam nije nista falilo, ne mora bas po najgorem vremenu u zadnjih 10 god.
Mislim ne znam, meni je svejedno ali verovatno ce neko da odustane zbog vremena a i ovako nas ima malo.
Ma znam al sad je sve već zvanišno. Stvarno nisam očekivao da se na ovom mom zlu od ETF-a desi da pomere ispit zbog hladnoće. Zakazali mi 13tog u 16h, što znači da ne smem baš da se zahebavam 12tog :/
Ono idemo, pola metra snega, minus 15 i vandredno stanje, za okupljanje dusu dalo ;)
Ko prepliva zaleđeni Dunav nek' postane moderator.:D Mogao bi i SK tako da bira saradnike.:p
Equilibrium
8.2.2012, 0:07
Neznam kazem ti, ajde ljudi davajte predloge.
Ne za preplivavanje Dunava, konstruktivne predloge :D
Što se mene tiče, nije problem da se pomeri za jedno 2 nedelje ako već neki ne mogu da dođu, taman bi se do tada sredila situacija oko snega.
EDIT: Ja sam za preplivavanje recimo Drine, ona je brža. :D
Meni je svejedno, samo posle 13-tog pa kako mogu ljudi :o
blast beat
8.2.2012, 11:06
Ja se 15. vraćam na posao, tako da ako ćemo pomerati da znam ovih dana, da mogu da udesim raspored sa kolegama. :) Svejedno mi je da li je vikend ili radni dan, neka se ostali izjasne kako im najviše odgovara.
DonCorleone91
8.2.2012, 11:57
Sto se mene tice ja sam od 21 do 26 i ovako i onako u novom sadu tako da tad recimo :D
Meni više odgovara kasniji termin, zbog SK-a, ali ja tu nisam previše bitan, dogovorite se kako je većini zgodnije.
Meni više odgovara kasniji termin, zbog SK-a, ali ja tu nisam previše bitan, dogovorite se kako je većini zgodnije.
Kolko kasniji? Misliš početkom sledećeg meseca kad izađe SK?
Equilibrium
8.2.2012, 19:53
Ili krajem ovog, SK je gotov bar nekoliko dana pre kraja meseca.
blast beat tebi 15-ti dolazi il ne dolazi u obzir?
Vojo?
Ostali?
Equilibrium
8.2.2012, 23:40
Mozda 25, 26. do tad bi SK vec trebao da bude gotov a i vikend je.
blast beat
9.2.2012, 19:28
blast beat tebi 15-ti dolazi il ne dolazi u obzir?
Ovih dana treba da izađe raspored za sledeću nedelju pa ću znati.
Meni su opet odložili sve ispite koji su trebali da budu od 13tog do 19tog za ne zna se kada. Stvarno ne znam šta više da kažem... Dakle sad nemam ispit u ponedeljak, bezveze sam digo frku...
Equilibrium
10.2.2012, 17:09
Ma opusteno, odgodjeno do daljnjeg, kad bude prosla cela ova frka i februarski ispitni, onda okupljanje, mozda dodje vise ljudi.
u ****te ja tek ovo sad video :O
a dajte ljudi da sam znao ranije mozda bih i dosao :(
a mozda i uspem da dodjem... nisam citao sve.... gde se nalazite i dje ocete da idemo? :D
Ma sve je sad ispomerano zbog hladnoće pa ne znamo ni mi ništa :)
La.Prestige
11.2.2012, 14:04
A i vi ste trebali sacekati da sneg napada 1,5 metar pa da onda organizujete okupljanje. :D
Mozda i ja dodjem, zavisi od termina. Mada mislim da svima odgovara kraj meseca, tamo 25-i, 26-i. Ispiti su odlozeni cini mi se za 2 nedelje?
Mi kad odlucimo da se okupimo obicno sneg padne 2 metra, ili pada kisa.
Nađoh je :)
http://i43.tinypic.com/154wxdv.jpg
blast beat
21.3.2012, 2:52
Prođe dosta vremena, svi ćute, niko ništa da spomene. :) Hajde, kako ko stoji sa vremenom u sledećih mesec dana?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.