Prikaži potpunu verziju : World of Tanks FSK Tank Company
miša topola
30.12.2011, 16:56
Jel moguće da se večeras okupimo na FSK kanalu i da odigramo nekoliko četa zajedno?
Red Wing
30.12.2011, 17:02
Ja sam za! Kad - oko 20h ?
Obicno nas bude 2-3 na FSK kanalu... Ako nas i ne bude dovoljno za cetu mozemo pozvati par njih sa strane. Opet cemo ciniti osnovu tima.
miša topola
30.12.2011, 18:07
Može posle 20h. Ja sam slobodan celu noć tako da mi odgovara svaki termin.
miša topola
30.12.2011, 21:34
Igramo oko 21h, sada se okupljamo na kanalu, dođite! :alealeee:
Jel moze vise info oko kanala? Ja bi da se ukljucim ako moze :)
FORUM SVETA KOMPJUTERA je ime kanala.
KornjacaNS
30.12.2011, 23:08
Ljudi sta bi? Gde nestade TC???
Gde ste svi nestali????? Pear je otvorio TC. Meni se bas svidjala ova banda, ocu je nazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/smajli ko malo dete koje place ko ludo/
EDIT: Odoh do WC-a i sve ode u tri lepe...
EDIT2: Odoh ponovo do wc, mozda se sve sredi...
Ја дошо, јавио се, нико ништа, чеко типа пет минута, отишо:)
Jbg
Mozda si taman potrefio vreme kada smo napokon usli u bitku. Ja te zvao i na privatnom kanalu. Prvu popusili, sledece tri dobili. :-) Bas je bilo dobro.
EDIT: Izasao sam iz ove nove grupe...
miša topola
30.12.2011, 23:28
Gde ste svi nestali????? Pear je otvorio TC. Meni se bas svidjala ova banda, ocu je nazad!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
/smajli ko malo dete koje place ko ludo/
EDIT: Odoh do WC-a i sve ode u tri lepe...
EDIT2: Odoh ponovo do wc, mozda se sve sredi...
Zapisaću ekipu koja je igrala one 4 bitke koje sam ja organizovao ;)
@KornjacaNS
Morao sam na kratko da odem u offline.
miloshbg
30.12.2011, 23:35
Prva ekipa je bila prava, svaka nam cast! :opanachke
miša topola
30.12.2011, 23:45
Justinianus
4th
eddy_WoT
filebre
gibson1993
KornjacaNS
srleb
PokojniToza
ChairmanMao
Shaddar
prodanovic80
mishatopola
:tapsh: :alealeee: :n_klanja:
Justinianus
4th
eddy_WoT
filebre
gibson1993
KornjacaNS
srleb
PokojniToza
ChairmanMao
Shaddar
prodanovic80
mishatopola
:tapsh: :alealeee: :n_klanja:
To care, aj sto ih danas sve pogadjam u critical, i to sto gubimo, ali mi ova nova ekipa nema smek!!!
Mozda igra ulogu sto su mi vise od 50% imena oznacena belim slovima. I do not feel the connection
EDIT: Ekipa koja bi me mozda naterala da nabavim mikrofon i instaliram team speak. Oce li biti reprize veceras, ili da zavrsavam sa wot za danas?
miša topola
31.12.2011, 0:03
To care, aj sto ih danas sve pogadjam u critical, i to sto gubimo, ali mi ova nova ekipa nema smek!!!
Mozda igra ulogu sto su mi vise od 50% imena oznacena belim slovima. I do not feel the connection
EDIT: Ekipa koja bi me mozda naterala da nabavim mikrofon i instaliram team speak. Oce li biti reprize veceras, ili da zavrsavam sa wot za danas?
Ja sam završio za ovaj dan, nadam se da ćemo se okupiti 2. januara.
Posto su nam obrisane poruke vezane za nas prvi susret kao ceta tenkova u WoT, resio sam da u ovoj sobi otvorim odgovarajucu temu. Te pozivam Misu, da izmedju ostalog postavi preliminirani spisak igraca koji se ocekuju drugog Januara.
Osim toga svi SKovci koji su zainteresovani za igranje u vodu ili ceti nek ostave svoj nick u ovoj temi.
Poz i happy tank hunting!
EDIT: Hocu da dobijemo sledecu grupu izmedju ostalog: Grupo Operacional Portugues
Zasto? Zato sto nisu nista bolji od nas kad se skupimo!
Zasto? Zato sto me nervira post koji sam slucajno video TC kanalu.
Zasto? Zato sto nas dovoljno TC igrarija moze dovesti do klanskih brobi!
KornjacaNS
31.12.2011, 9:42
Nick - KornjacaNS
Video sam i ja sinoc da su nam obrisane poruke pa tako da nije bilo lose sto si otvorio novu temu, sada mozemo unutar nje da se dogovaramo za TC a posle bitki i da komentarisemo sta je bilo dobro a sta lose i ko je gde pogresi i kako da se poboljsamo da ne pravimo iste greske.
Sto se tice samog igranja pa i nismo toliko lose igrali sobzirom da smo manje vise sada ono prvi put igrali ovako zajedno. Sto se tice TC ja mogu uvek osim ako vec nisam krenuo sa nekim da igram u vodu pa da sada tu osobu ne ispalim.
Sinoc kada se TC raspustio me je kolega taman pozvao da grindamo lovu posto nam obojici treba dosta para za nabavku novih tenkova. Mene samo ceka u skorije vreme da kupim sledece tenkove: T30 (30k), ISU-152 (50k), JgTigar (88k), VK4502 (P) Asuf. B (84k). To u zagradi mi je jos koliko mi fali exp da te tenkove istrazim. Generalno gledano ne fali mi mnogo i kroz igranje u vodu i ovako to se brzo skupi a volebih cim istrazim neki tenk da ga odmah i kupim pa zato onda sa njime grindam pare jer neke tenkove necu prodavati pa ce mi trebati dosta kesa.
miša topola
31.12.2011, 10:42
Posto su nam obrisane poruke vezane za nas prvi susret kao ceta tenkova u WoT, resio sam da u ovoj sobi otvorim odgovarajucu temu. Te pozivam Misu, da izmedju ostalog postavi preliminirani spisak igraca koji se ocekuju drugog Januara.
Osim toga svi SKovci koji su zainteresovani za igranje u vodu ili ceti nek ostave svoj nick u ovoj temi.
Poz i happy tank hunting!
EDIT: Hocu da dobijemo sledecu grupu izmedju ostalog: Grupo Operacional Portugues
Zasto? Zato sto nisu nista bolji od nas kad se skupimo!
Zasto? Zato sto me nervira post koji sam slucajno video TC kanalu.
Zasto? Zato sto nas dovoljno TC igrarija moze dovesti do klanskih brobi!
Danas i sutra okupljam igrače za 2. januar. ;)
Nick - KornjacaNS
Video sam i ja sinoc da su nam obrisane poruke pa tako da nije bilo lose sto si otvorio novu temu, sada mozemo unutar nje da se dogovaramo za TC a posle bitki i da komentarisemo sta je bilo dobro a sta lose i ko je gde pogresi i kako da se poboljsamo da ne pravimo iste greske.
Sto se tice samog igranja pa i nismo toliko lose igrali sobzirom da smo manje vise sada ono prvi put igrali ovako zajedno. Sto se tice TC ja mogu uvek osim ako vec nisam krenuo sa nekim da igram u vodu pa da sada tu osobu ne ispalim.
Sinoc kada se TC raspustio me je kolega taman pozvao da grindamo lovu posto nam obojici treba dosta para za nabavku novih tenkova. Mene samo ceka u skorije vreme da kupim sledece tenkove: T30 (30k), ISU-152 (50k), JgTigar (88k), VK4502 (P) Asuf. B (84k). To u zagradi mi je jos koliko mi fali exp da te tenkove istrazim. Generalno gledano ne fali mi mnogo i kroz igranje u vodu i ovako to se brzo skupi a volebih cim istrazim neki tenk da ga odmah i kupim pa zato onda sa njime grindam pare jer neke tenkove necu prodavati pa ce mi trebati dosta kesa.
Ako si krenuo sa nekim u vodu samo ga prebaci kod nas u četu ;)
miloshbg
31.12.2011, 10:59
Nick - PokojniToza
Ja sam uvek za, kad se odlucite za termin objavite ovde i nema problema. ;)
miša topola
31.12.2011, 11:17
Najverovatnije ćemo početi u 21h.
Nick - PokojniToza
Ja sam uvek za, kad se odlucite za termin objavite ovde i nema problema. ;)
Hahaha... a ti li si PokojniToza :rofl:
Nekoliko ljudi sa kojima igram mi je reklo da im je to najjači nick koji su sreli u igri :to_care:
A jel` koristite u TC neki vid glasovne komunikacije?
alexandar87
31.12.2011, 11:31
nick - Dark_Dante Ja sam zainteresovan,najacu tetrivanku sto imam je americki t29,pa ako mogu da upadnem u cetu,javite.
miša topola
31.12.2011, 11:38
Hahaha... a ti li si PokojniToza :rofl:
Nekoliko ljudi sa kojima igram mi je reklo da im je to najjači nick koji su sreli u igri :to_care:
Ne, ali mogli bi smo preko Skype-a.
KornjacaNS
31.12.2011, 11:42
Za sada ne, mada bi trebali da tako komuniciramo jer je mnogo lakse i organizovanije. Mada ovo sto smo sinoc odigrali nije bilo lose mada treba nam jos usavrsavanja i da razradimo taktiku za svaku mapu. Tipa ko gde ide, ko se gde steka, ko brani bazu itd.
A ono najbitnije ako budemo komunicirali preko TS ili Skype bitno je uvek da je jedan govornik a da ostali slusaju a ne svi u glas da se dernjamo a kada krene bitka po potrebi e pomoc ili prosli su ovuda i tako.
Ali dobro jos uvek je to pocetak pa ko zna sta ce do kraja sve da bude.
miloshbg
31.12.2011, 11:51
@Decoy
taj sam! :D
A ono najbitnije ako budemo komunicirali preko TS ili Skype bitno je uvek da je jedan govornik a da ostali slusaju a ne svi u glas da se dernjamo a kada krene bitka po potrebi e pomoc ili prosli su ovuda i tako.
Slazem se da treba tako da bude, mada ja generalno nikad nisam gotivio sluske :kreza:
Nikola16789
31.12.2011, 12:06
Ne, ali mogli bi smo preko Skype-a.
Bolje TS, Skype vuce nenormalno protoka.
Uf, pa kako onda igrate TC bez ikakve komunikacije :( Skype je prilično loš izbor, posebno za konferencijsku vezu jer onaj ko je pravi mora da ima prilično jak upload, a i uvek je trebalo dosta vremena dok se svi nakače, dok svako može da čuje svakoga...
KornjacaNS
31.12.2011, 12:37
Bolje TS, Skype vuce nenormalno protoka.
Meni za Skype nije problem posto ja imam 1 mb uploada tako da to nebi trebalo da bude problem a sto se tice TS meni licno se on ne svidja iz vise razloga, prvo mi pravi eho u razgovoru onda ove nove verzije mi prave problem sa wot-om i to u vidu da sam u igri i onda mi se pojavljuju bele linije od gore prema dole i preko celog gornjeg dela ekrana su prisutne a na sredini pise ime igraca koji se ulogova na TS, onda ja cesto volim da igru spustim dole pomocu onog dugmeta na tastaturi windows i kada treba da se vratim u igru treba mu mnogo vise da sve povata i da me vrati u igru dok kada mi je TS iskljucen ulazim i izlazim iz igre vrlo brzo i isto tako se vracam.
Ali vec cemo naci neko resenje.
Mario Pavićević
31.12.2011, 12:41
Zovite ako uztreba neki slabiji tenk posto samo tier6 vozim za sada :D
Nick astmario, od vozila KV-3 i VK3601H.
Meni za Skype nije problem posto ja imam 1 mb uploada tako da to nebi trebalo da bude problem a sto se tice TS meni licno se on ne svidja iz vise razloga, prvo mi pravi eho u razgovoru onda ove nove verzije mi prave problem sa wot-om i to u vidu da sam u igri i onda mi se pojavljuju bele linije od gore prema dole i preko celog gornjeg dela ekrana su prisutne a na sredini pise ime igraca koji se ulogova na TS, onda ja cesto volim da igru spustim dole pomocu onog dugmeta na tastaturi windows i kada treba da se vratim u igru treba mu mnogo vise da sve povata i da me vrati u igru dok kada mi je TS iskljucen ulazim i izlazim iz igre vrlo brzo i isto tako se vracam.
Ali vec cemo naci neko resenje.
Te bele linije se uklone kad isključiš taj overlay u igri koji prikazuje ko od igrača trenutno priča na TS-u. Minimalizacija igre se obavlja bez problema i uopšte ništa ne koči kad je TS uključen. Ako praviš eho to samo znači da treba da stišaš zvučnike i odmakneš mikrofon od njih ili da koristiš slušalice ili push to talk opciju.
Što se mene tiče, računajte na mene tek posle 5.1.
KornjacaNS
31.12.2011, 13:23
EDIT: resio problem, sada je sve ok.
da planiramo za 2.januar gathering?
oko 21:00h?
a za juce, kada se otkacio Misha, ja sam mislio da je gotovo. posle sam sam igrao i niko me nijke kontaktirao!?
Vasilii Zaitsev
31.12.2011, 20:55
Исти ми је ник и овде и у игри, од тенкића имам ИС, ИС-3 и кинеза..:kreza:
И како се зове чета и канал, то сам негде пропустио...:boodala:
miša topola
31.12.2011, 21:38
Исти ми је ник и овде и у игри, од тенкића имам ИС, ИС-3 и кинеза..:kreza:
И како се зове чета и канал, то сам негде пропустио...:boodala:
Četa : Forum Sveta Kompjutera! Fuck Yeah!
Kanal: Forum Sveta Kompjutera
jozvan_Kg
31.12.2011, 21:48
Znači u Ponedeljak oko 21h? Računajte i mene, ako ima mesta u četi.
Nick u igri jozvan.
miša topola
31.12.2011, 21:57
Znači u Ponedeljak oko 21h? Računajte i mene, ako ima mesta u četi.
Nick u igri jozvan.
ima mesta :)
Ja sam za...Inace ako neko ne zna, ja sam gibson1993.
P.S. Puno oneshot-ovanja vam zelim u novoj, 2012 godini :)
Jel igramo veceras? Kakva je organizacija? Jel hocete da budemo i na teamspeak da bi mogli da razgovaramo?
KornjacaNS
2.1.2012, 20:42
Ja samo da javim da veceras se necu pridruzivati u TC posto imam obaveza a i do malo pre sam igrao tenkice tako da cu za veceras da zavrsim sa igrom. Ako kojim slucajem udjem znacete. Poz
necu moci ni ja :(
u 21:00 mi pocinje neki rodjendan...
miša topola
2.1.2012, 21:35
Jel igramo veceras? Kakva je organizacija? Jel hocete da budemo i na teamspeak da bi mogli da razgovaramo?
igramo, u 21.00h je otvorena soba za igranje
Ko nije ukapirao ... oni chat kanali se povremeno resetuju pa uglanom ko stigne prvi pravi opet ... sada je napravio arcibalde ...
Ok, nesto da zavrsim i upadam :)
miša topola
2.1.2012, 22:03
Uključite se u Forum Sveta Kompjutera kanal i čekajte da se skupimo za četu.
Мислиш на чету
http://farm6.staticflickr.com/5086/5209961672_b69b818db3.jpg
http://fail.brm.sk/ragin_n_trollin/sad_troll.png
не може човек ни добронамерно да се заебава:)
La.Prestige
3.1.2012, 3:26
A ja pre neki dan obrisao igru. :(
Hmm, nateracete me da je ponovo inastaliram. :)
Instaliraj. Uvek nam fali jos jedan.
Ja usao oko 22:30h ali bilo vas je 4 na kanalu...
Jel ima sanse za TC veceras? Vidim ima vas dosta online?
Ja sam tu ali mislim da to mora da se organizuje par dana ranije da bi se skupilo 10+ u isto vreme.
miša topola
7.1.2012, 11:32
I ja sam online večeras :)
http://worldoftanks.eu/news/880-kill-mods/
Svi na zborno mesto!
I ja sam online večeras :)
Bicu i ja, samo recite vreme :)
http://worldoftanks.eu/news/880-kill-mods/
Svi na zborno mesto!
Da li je ovde potrebno samo pobediti u TC i postovati Screenshot da bi ceo tim dobio po 250 golda ili treba ostvariti neke odredjene rezultate?
miša topola
7.1.2012, 16:39
Da samo toliko. Ajde u 20h. +-5min.
**bem vas u Cap i onog ko ga je spomenuo.:D
http://i451.photobucket.com/albums/qq239/MiloshBg/WoT/shot_003.jpg
**bem vas u Cap i onog ko ga je spomenuo.:D
http://i451.photobucket.com/albums/qq239/MiloshBg/WoT/shot_003.jpg
haha i tu smo trebali da pobedimo :(
njima ostala dva destrojera i jedan smesni tenk...
miša topola
8.1.2012, 1:56
Ljudi nismo imali sreće da igramo protiv moderatora.
Ima li tu zainteresovanih za tc, ili su se svi timski igraci odlucili za neki clan?
hiperborean
27.2.2012, 18:24
I ja sam za! Nik je hiperborean..:)
I ja sam zainteresovan, mada za sada imam samo V level tenkove. T-34, StugIII, T1 i neki šugavi francuski AMX III nivoa valjda. Organizujete li se i dalje preko foruma ili ste smislili neki bolji način?
nick: NakituMijasi
IMa li kakve sanse da pravimo SK klan?
A de si bre najtu, nema te :D
A de si bre najtu, nema te :D
hehehe pa sta da kazem polako se vracam u formu :-)
DonCamino, tek poceo i stigao do T5 francuza, ali ako vam treba skaut cimnite ponekad :)
Jel je ova tema "mrtva" ili ste vi batalili tenkice ? :confused::confused:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.