Prikaži potpunu verziju : Hd6870
Extreme Player
30.12.2011, 0:22
Pozdrav kolege, problem je sledeći.
Grafička normalno pali monitor, daje sliku, instalira drivere, prolazi testove itd... Medjutim slika je nekako čudna u smislu da je cela onako pomalo rozikaste nijanse. Mislim vidi se sve normalno, nema artifakta, nema problema, ne greje se, ali to nije to. Nije prirodna boja.
Nisam je jos probao na na nekom drugom racunaru jer koristim privremeno 17' monitor iz 2001 godine (na servisu je 22' samsung) ali ne verujem da je do monitora. Bar 20 kartica sam probao na njemu i nije bilo problema.
D.J.Quimby
30.12.2011, 1:14
Pozdrav kolege, problem je sledeći.
Grafička normalno pali monitor, daje sliku, instalira drivere, prolazi testove itd... Medjutim slika je nekako čudna u smislu da je cela onako pomalo rozikaste nijanse. Mislim vidi se sve normalno, nema artifakta, nema problema, ne greje se, ali to nije to. Nije prirodna boja.
Nisam je jos probao na na nekom drugom racunaru jer koristim privremeno 17' monitor iz 2001 godine (na servisu je 22' samsung) ali ne verujem da je do monitora. Bar 20 kartica sam probao na njemu i nije bilo problema.
Kod mene je na istoj kartici slika "podrhtavala", a uporedjujuci je sa 8800gt, boje su mi delovale pomalo isprano u odnosu na nVidiu. Iskustva ljudi koje poznajem sa Radeonima su ili fenomenalna ili katastrofalna.
Extreme Player
30.12.2011, 11:42
Slazem se sa tobom. Cujem opozitna iskustva, doduse vise pozitivna nego negativna, ali opet...
Ne znam šta sad da radim, neki servis verovatno.
Stojadin
30.12.2011, 12:10
Probaj drugi DVI ulaz, DVI adapter a možda je i kabl na tom starom monitoru dotrajao pa prekida.
Extreme Player
30.12.2011, 22:38
Hvala na odgovoru, ali drugi DVI ne daje sliku... Bedak.
Što se tiče kabela, nije ni to u pitanju. Sa drugom karticom radi odlično.
Možda je u pitanju prokleto godište monitora. Ne znam...
Šta bi to moglo da rikne na kartici pa da ona daje neku ispranu boju?
Extreme Player
4.1.2012, 1:17
Ipak je bilo pitanje kontakta izmedju dva DVI prikljucka, morala su malo da se protresu i prodrmaju i onda se pojavi normalna slika...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.