Prikaži potpunu verziju : Radeon 6870 - podrhtavanje slike
D.J.Quimby
29.12.2011, 2:32
Da li neko zna u cemu moze da bude problem, danas sam zamenio nVidia 8800gt za Radeon 6870. Slika na staroj kartici je bila ok, nije bilo nikakvih anomalija a od kako sam stavio novu karticu slika zna da "podrhtava", kao da ima los refresh. Pogledao sam i to, na 60hz je, koliko je i normalno. Monitor je Samsung syncmaster 2243nw i do sada nisam imao promblema sa njim. :paranoia:
NIDZA bOj
29.12.2011, 2:49
Da li si probao da promenis izlaz na karti, tj. da ubacis u drugi dvi izlaz ?
D.J.Quimby
29.12.2011, 3:05
Da li si probao da promenis izlaz na karti, tj. da ubacis u drugi dvi izlaz ?
Ne mogu da ubacim u drugi, nije kompatibilan, koristim adapter analogni na DVI, u ovaj drugi nece da se usteka. Da dodam, podrhtavanje slike se izgleda javlja kod igranja igara i nakon izlaska na desktop. Pre startovanja igre sve je cini se u redu...
Update - Problem resen tako sto sam vratio karticu. Svaka cast ATI-ju ali ja nemam strpljenja za njihove propuste. Uzecu nesto od Nvidie iz tog ranga, najverovatnije GTX560 i kraj svim mukama.
Igor Petrovic
1.1.2012, 19:49
Trebao si da probas update drajvera.
Ili je mozda problem sa naponom u sistemu (ili utikacu za komp), pa drugacije reaguje kartica, tj trebalo je da probas da promenis utikac, gde si ukljucio u struju. Imao je moj drugar nov lcd koji je pravio slican problem sa utikacima.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.