Prikaži potpunu verziju : Out of range
armagedon
2.12.2011, 22:56
Kad udjem u stronghold 2 deluxe prikazuje mi out of range? Instalirao sam novi drajv od graficke ali opet se pojavljuje. Kad npr. pokrecem ostale igrice sve radi normalno. Samo stronghold nece.
Unapred zahvaljujem.
el_corona
2.12.2011, 23:15
To znaci da je postavljena veca rezolucija iz igre nego sto tvoj monitor moze da podnese pa refresh rate nije adekvatan.
Da bi resio ovaj problem moras igru pokrenuti u safe modu ako ona uopste dolazi sa takvim necim gde ce se igra uvcitati ne u optimalnim nego u podesavanjima koja bi bila prihvatljiva za svaki komad hardvera. Ako nema igra tako nesto onda potrazi na netu koje switcheve da dodas u precici da bi igru pokrenuo u npr. 800x600 (-width 800 -height 600), nesto na tu foru. Btw koji monitor imas?
armagedon
2.12.2011, 23:26
LG. Podesavao sam i rezoluciju i frekvenciju i nece.
Druze, tu je jasno da je problem do refresh rate-a, njega moras da drzis ispod 60 ako ti je standardan LCD monitor, mada to sve zavisi od specifikacije tod LG monitora koji ti imas. Evo sad sam za svaki slucaj izguglao o tom problemu koji imas, i evo http://discussions.virtualdr.com/showthread.php?t=190571 lik iz 2005 imao isti problem koji ti imas sad i pogledaj kako je resio. Sve imam osecaj da moras da obrises neki .cfg fajl ili nesto slicno da bi ti podesavanja proradila... Jeste glupo ali mozda i sam reinstall igre pomogne.
Znam. Gledao sam to i ranije. Podesim refresh rate na sve moguce. Cim dodje do 70 pokaze out of range. Monitor je 22 inch-a. Koristim windows xp.
Instaliraj drajvere koje si dobio uz monitor da bi se rezolucija igre kada je pokrenes prilagodila za tvoj ekran..To se i meni desavalo, nadji svoj model ako nemas cd na googlu i skini driver i cepaj..Valjda je do toga :)
armagedon
9.12.2011, 21:14
Model monitora mi je Lg flatron L 192ws, ali ne mogu nikako da nadjem drajv za njega.
Evo ti drajver http://tinyurl.com/dyrzc4 srecno... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.