Prikaži potpunu verziju : xfx 8800gt
Invassion
28.11.2011, 14:27
Skoro mi se desilo da prilikom igranja metro2033(minimumu naravno) zablokira komp i izbaci plavi ekran,posle restarta imao sam crtice u biosu i mislio sam da mi je pukao chip,skinuo sam hladnjak i video da mi se razlila pasta i ja je skinem stavim drugu i vratim hladnjak.Crtice su nestale ali se kartica pregreva,googlajuci malo shavtim da nisam jedini kome je crkavo 8800gt(malo singleslot hladjenje,nasviran chip).Interesuje me dali bi stavljanjem aftermarket hladjenja sredio problem ili je chip trajno ostecen,da li neko ima iskustva?
OWERKLOKER
28.11.2011, 14:31
Pa ukoliko ne izbacuje artefatke i radi dobro (osim sto se pregreva), onda ti jedino ostaje da sredis hladjenje. Ali, pod uslovom da je ispravna i da je samo hladjenje problem.
P.S. Dobrodosao na forum. ;)
Hvala na dobrodoslici :D
U tome i jeste problem,da li je hladjenje problem :confused:
Ne kapiram ako je vec radilo sa tim fabrickim hladjenjem zasto sad nece,kao sto rekoh bilo je tih tackica straftica ali vise nema,al sta znam mozda ima neko trajno ostecenje....:(
Invassion
15.12.2011, 13:54
Crko konj :D
Mislim da nema pomoci,idle-uje na 65+ c i to je to,nesto se s*****o i nema pomoci..... :mad:
Ja sam rešio problem na malo divljački način. Sklonio sam celu onu metalnu ploču što stoji preko, odšrafio kuler i pokidao kabl, ploču isekao tako da pokriva sve DO kulera i zavezao običan kuler sa kućišta (mislim da je 8 CM prečnika) na mesto gde je stajao onaj mali. Sada fino radi, a i tiši je jedno 20 puta :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.