Prikaži potpunu verziju : Driver, ATI graficka 5770, problem
Pozdrav, imam jedan problem u vezi drajvera za graficku (HD 5770 1GB) kad god apdejtujem novi drajver uvek pise da je verzija drajvera 11.5 i kad hocu da pokrenem neku igricu izbaci sledecu informaciju: "Detected AMD Radeon driver version 11.5. The recommended version is 11.7 please update drivers..." a ja sam skinuo zadnju verziju 11.11 (Koristim Windows7 32bit) pokusao sam da izbrisem stari drajver i preko safe moda, i preko Device Menager pa Display adapters pa uninstal,l ali nista kad god instaliram novu verziju drajvera uvek pise da je 11.5, kako da resim problem???
Izbrisi sa Driver Sweeper-om,pa onda instaliraj nove drajvere
Probaj driver swiper program, prvo obrisi preko atijevog uninstall managera koji se nalazi u control panelu - add/remove programs. Pa zatim ides restart, udjes u safe mod i pokrenes Driver Sweeper i obrises sve vezano za ati i graphics. Odradis restart i iz normalnog moda instaliras nove drajvere.
Ok, pokusacu tako, za sad sam probao da izbrisem uz pomoc driver swiper-a ali ovako normalno, bez safe moda i opet isto stoji 11.5, sad cu da probam sa safe modom, mozda ce hteti
Probao sam sve po uputstvu ali nista, nece pa nece, sve sam uradio i kad opet instaliram najnoviji drajver pise da je verzija 11.5 a ja sam istalirao 11.11, ja ne znam sta da radim vise...
Kad sve odradim i kad se zavrsi instalacija ATI Catalyst-a, izbaci obavestenje "Warnings occurred during installation" i kad pogledam log nadjem ovo:
AMD Display Driver
Final Status: Fail
Version of Item: 8.911.0.0000
Size: 90 Mbytes
HDMI/DP Audio Driver
Final Status: Fail
Version of Item: 7.12.0.7702
Size: 1 Mbytes
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.