Prikaži potpunu verziju : BENQ FP231w 23''
Potrebno objasnjenje oko monitora iz naslova! Primetio sam da je u desnoj i levoj strani monitora izrazena nekakva rozikasta boja, ali malo vise u desnoj strani..... I kad se zagledam u monitor, vide se linije koje tako da kazem ''prelaze'' preko monitora! Sad me zanima, jel u pitanju moja preslaba graficka karta za ovu rezoluciju ekrana 1920x1200 ili je nesto drugo u pitanju?
OWERKLOKER
22.11.2011, 0:28
Nema jacina graficke veze sa tim. Ako moze da isporuci tu rezoluciju dovoljna je.
Moguce je da se namagnetisao od necega. Pomeri sve sto imas u blizini monitora pa vidi da li se popravilo stanje. A sto se tice linija, imao sam i ja taj problem. Ali se uocavao samo na crnoj pozadini i to kad se bas zagledas. Probao sam vise monitora i na svakom je bilo isto. Resenje je bilo vadjenje kabla iz tv kartice.
Pored mi je jos jedan monitor samo....... Tv kartcu nemam u racunaru... ali isprobacu nesto.....meni se primecuju linije samo na svetlijim bojama, nigde vise...
OWERKLOKER
22.11.2011, 11:23
A kakva je situacija na tom drugom monitoru? Ako je na njemu sve u redu, reklamirao bih ga.
On je ekstra, nikad hvala bogu problema nisam imao ..
Da li postoji mogucnost da se resi ovaj problem ili...... ?????
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.