PDA

Prikaži potpunu verziju : Cooler za leadtek GTX 560

Extreme Player
22.11.2011, 0:13
Da li iko ima ideju gde mogu da nabavim kuler/hladjenje za ovakvu grafičku? Pogledajte slike na netu, ima neki nestandardan (retardirani) razmak izmedju rupa za šrafove.

Extreme Player
23.11.2011, 16:30
6 x 5,2 cm
To je razmak.

Looter
6.2.2012, 4:37
I mene interesuje gde moze da se nabavi hladnjak za ovu graficku, jedino sam nasao http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/375/accelero-twin-turbo-ii.html, ali nema ga kod nas...?

Nitro_n1
9.2.2012, 10:49
Ja jedino mogu predložiti obojci da ubacite još jedan hladnjak za kućište (120mm) , ako je moguće sa donje strane, bliže kartici. Ako ne onda stavite gore pored napajanja. Neće nešto puno pomoći, ali ne može da škodi (osim prašine). A pitanje za vas, koji su ulazi za napajanje na kartici? Dva 6-pina ili 8-pin?

Looter915
13.2.2012, 19:02
Dva 6-pina. Inace, namestio sam kuler, nadjoh neki, ali (alas!) novi problem.
Pri igranju bilo koje igrice (probao sam Witcher 2, AC-Revelations, FIFA 12), dolazi do problema "Display driver has stopped responding and has recovered". Menjao sam drivere, od 275.33 do novih beta NVIDIA drivera, nista. Podesavao sam voltazu, smanjivao tacnije, smanjivao clockove, opet nista - i dalje na trenutak ekran postane crn, i nastavi dalje. I tako na 15ak sekundi, nekad vise, nekad manje. Graficka radi na 65-67 stepeni pod opterecenjem...

Edit - Problem je do graficke, ima neku muku, verovatno pregrejavanje - morace nova.