PDA

Prikaži potpunu verziju : Zastrasujuc problem sa monitorom

zvjer
12.11.2011, 13:16
U donjem desnom uglu, gde mi se nalazi sat, pojavilo mi se "crno brdasce" koje sakriva taj deo ekrana. Znaci ne vidim bilo sta sto se nalazi u tom delu ekrana. Izgleda zastrasujuce jer deluje kao trajan problem. Moze li to nekako da se sredi?:(

Indigo NT
12.11.2011, 13:27
verovatno se radi o zracnom mehuru u lcd-u

bojim se da je to trajno osteceno

ako nisi ti kriv, a imas garanciju, znas sta ti je raditi ;)

zvjer
12.11.2011, 13:35
Na koji nacin bih mogao da budem ja kriv?

Da, ocigledno je da je problem trajan... +se pojavila tanka linija duz taskbara pa sada imam utisak da ce monitor skroz da crkne tokom dana.

Indigo NT
12.11.2011, 13:55
mogao bi biti kriv jedino ako si ga na neki nacin fizicki ostetio, pritisak, vlaga ili ko zna sta, nekad deca mogu napraviti razne stete

ako si ga koristio sasvim normalno i to se desilo onda ti ocito trebaju dati novi ako ti nije istekla garancija

zvjer
12.11.2011, 13:58
Nije mi istekla garancija. Odrzavan je na normalnom mestu. Radio kao bombona godinu dana, nikakva fizicka ostecenja nije pretrpeo, ali od jutros nije svoj na svome.. elem, hocete li mi dati nov monitor? :D

Salim se, imam neku potrebu da se izjadam drugome. Zavoleo sam ovaj monitor (samsung p2350), nisam ni malo novca dao za njega, pa me sve ovo emotivno pogadja.

Picard
12.11.2011, 14:04
Ne vezuj se emotivno za predmete, nego ga reklamiraj.

Indigo NT
12.11.2011, 14:14
zvjer, pripazi da ne postanes kao onaj sto vodi ljubav sa autima, na diskaveriju :D

zvjer
12.11.2011, 14:22
zvjer, pripazi da ne postanes kao onaj sto vodi ljubav sa autima, na diskaveriju :D

Bolje da se on pripazi da ne postane kao ja :D

Zvao sam, reklamirao, ok. Ono sto me je plasilo je da garancija traje 12 meseci i da je necu naci. Laknulo mi je kad su mi se kockice slozile i kad sam video da i dalje imam garanciju u rukama. I da, plasilo me je da cu ostati uskracen za ovu marku monitora, jer prodavac vise nema na lageru, ali to je cisto neiskustvo, jer nisam znao da vracaju pare u slucaju da nemaju ono sto kupac trazi, a monitor pri tom ne moze da se sredi.