Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : smetnje na monitoru

smilja
8.11.2011, 19:36
Pozdrav!

posljednjih par dana mi se javljaju smetnje na ekranu koje nisu vezane za monitor jer sam probao i sa dugim. U pitanju su horizontalne linije, uglavnim ako pomjeram mish vertikalno po tamnoj podlozi. Uglavnom se desava kod programa ili igara koje su 3D intezivnije. Vidio sam par tema na es-u ali koliko sam ustanovio problem nije u monitoru.

Graficka je GTX275 i nema TV karticu, koritim produzni sa prednaponskom zastitom, monitor je View Sonic VA2231wa.

ima li mi pomoci :)

lobanja
8.11.2011, 21:26
graficka ili ti se pregreva ili je pri kraju,ako si radio neki OC vrati na fab.setovanje

smilja
8.11.2011, 21:49
pa koristim evga software za kontrolu temperature i kulera. Kako mogu znati da li je graficka OC ili neki parametar pomjeren? Moguce da se samo **** u biosu mada nisam nikad nista mjenjao...

Eni
8.11.2011, 21:51
Meni su se pojavile smetnje na monitoru kada sam kućište priključio na drugi produžni. Kada vratim na stari, nestanu. Izgleda da kabel od monitora nije oklopljen... Možda je kod tebe nešto slično?

smilja
8.11.2011, 21:59
pa ja sam uzeo produzni sa prednaponskom zstitom ali sam vracao na stari i isto se desava...