Prikaži potpunu verziju : MTS iternet za surf i online igre?
TheDraganche
23.10.2011, 4:17
Pozz drugari,treba mi pomoc oko problemcica koji me muci,imam neki budjavi wireless internet 512/256kb/s a jos 3 osobe u LAN-u dele to s**nje,pa nedaj boze akos e neko od njih prikaci dok ja surfujem ili igram WoW na primer,latency mi skoci nenormalno.Pre sam imao solidan latency na WoW-u,150-300ms skoro uvek,ali u zadnja 2-3 meseca,nesto se eznulo i latency nikakod a spadne ispod 2-4k,kad god se logujem,dobijam DC,ping skace nenormalno,cak i preko 10 000 ponekad,a surf isto radi presporo.Komsija koji je delio ovaj wireless sa nama uzeo je za sebe MTS-ov internet sa usb mdoemom,placa 1din mesecno 2 godine ugovor mislim ,ali je zato u obavezi da ako kojim slucajem nama ugrade centralu za adsl (posto ne zivim u gradu,10ak kilometara od kragujevca)obavezan je da uzme bilo koji adsl paket.Brzina je oko 2-4mb/s a maksimalno 6GB moze da potrosi,pa mene sada zanima,da li se isplati uzeti ovo i da li je dobro za online igrice,koliki je lagg itd,pogotovo World of Warcraft posto to uglavnom najvise igram,i surf na raznim sajtovima.I najvaznije,koliko KB/MB/Gb skida dok je neka igra aktivna?Hvala unapred
MTS mobilni net za online igranje? Daj, molim te.............. :facepalm
Za surf ga još i možeš koristiti, ali za igranje je čist sado-mazohizam. Potrošnja protoka za MMO igre je mala, ali to je najmanji problem koji ćeš imati.
TheDraganche
23.10.2011, 13:48
MTS mobilni net za online igranje? Daj, molim te.............. :facepalm
Za surf ga još i možeš koristiti, ali za igranje je čist sado-mazohizam. Potrošnja protoka za MMO igre je mala, ali to je najmanji problem koji ćeš imati.
Uhh,sve u svemmu,mislim da bi bolje radilo od ovog s**nja koje koristim sada,a posto je komsa na 50-ak metara od mene,najbokje da prvo isprobam kako radi dok surfujem i za multiplayer,ako ne,cekacu da ucedu adsl -.- a to moze da potraje citavu vecnost.
Ja imam telenor koji koristim kada sam na vikendici. Evo ti moja iskustva:
Surfing sasvim OK, mail naravski isto super. Skype uglavnom lepo radi mada nisam zvao negosamo porukao.
Od MMO igram Guild Wars i apsolutno je igrivo, ali naravno ne kao adsl/kablovska... E sad, ja sam na ultra giga mega super mestu jer sam tacno na vrh brda i apsolutno nemam nikakvih smetnji signalu i dosta sam blizu NS-u gde je signal dobar.
Kada je jako oblacno, pada kisa, meni je radilo u random JAKO KRATKIM intervalima, sa puno pucanja i svega, tako da sam tada odustajao od koriscenja.
S obzirom da ce sada zima i da ce biti puno takvog vremena, ne znam, racunaj sam ili probaj kod komse pa vidi kako ti ide.
TheDraganche
24.10.2011, 0:58
Uhh videcu dali uzimam ili ne,ali trenutno moj brat skuplja potpise od stanovnika odavde,pa akd skupi dovoljno pisace molbu valjda ili sta vec za adsl,e sada mene zanima,da li se zna kada on posalje to njima,i da oni prihvate da prosire centralu ovde,koliko bi to sve trajalo?
Ja sam isto ma tu foru uzeo MTS-ov 3 Gmodem ,i obavezu da od njih uzmem adsl paket kada bude bilo tehnickih mogucnosti( u sta sumanjam posto zivim na selu) moja iskustva su sledeca,ako hvatas 3g signal (ja ga imam) za surf,skype
malo youtube,radi savrseno,medjutim neigram online igrice, a i vidim da mi ping ide od 150 do 180 ms.Sve u svemu to je odlicna oponuda od MTS jer dobijas modem za 1 din. potpisujes ugovor na 2 god. sa mesecnom pretplatom od 1 din. i koristis kontrol paket M(6 Gb protoka mesecno).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.