PDA

Prikaži potpunu verziju : Korisni programi

Pejovic
7.10.2011, 22:38
Da otvorimo neku temu u vezi ovoga..svako ko ima neki program za koji misli da bi bio koristan ostalima nek predlozi :)..za pocetak par mojih:
Gom i VLC player-po meni najbolji plejeri,pustaju sve zivo
Folderico-program za obradu ikonica
Avid Liquid- za obradu video snimaka
File Assasins- program uz pomoc kojeg mozete obrisati sve zivo sa kompa(meni se na W7 desavalo da pojedine dokumente ne mogu da izbrisem..nez sto :( ali ovaj program ih je brisao bez problema :D )

Da ne bih otvarao novu temu,jedno pitanje...Kad gasim komp,krene normalno da se gasi,i kad se iskljuci ekran on se na neki nacin prebaci "kao" u Stand-by mode izgasen ekran a svetla na laptopu i dalje svetle(svetla za bateriju,wifi...) i komp radi..ne reaguje na dugmad osim dugmeta za OFF kompa...ne znam u cemu je problem ali kad ga gasim pojavi se da nisam iskljucio sve programe,a u task menadzeru svi zatvoreni.. :(..ovo da nisam iskljucio sve programe se uvek pojavljuje ali nekad se izgasi a nekad nece sam. ??

irreal
8.10.2011, 10:36
to, care, kako si se samo setio da bi na sk forumu mogla da se otvori tema za korisne programe.

vau, sokiran sam ovom ground braking idejom.

pitam se zasto nije ranije otvorena ovako korisna tema, ili, cak cu se drznuti da kazem da je trebalo ranije da se otvori ceo pod forum vezan za male korisne aplikacije...

upravo, evo ideje :boodala:

Nutsbre@ker
8.10.2011, 11:48
Ubuduce pretrazi mao forum, ovakvih tema je vec bilo .... i to ihahaj.