PDA

Prikaži potpunu verziju : Nickovi

Strane : [1] 2 3

Shlaymara
6.12.2005, 0:38
Posto ima dosta cudnih nickova(pocev od mojeg) ne bi bilo lose da svako malo objasni zbog cega bas taj nick.

Ja sam moj dobio zbog toga sto imam obicaj da prvu zrtvu u cs-u obelezim sa zelenim sprej logoom(splat), pa lici malo na shl.to je pocelo otprilike pre 3-4 god, pa me i u realnom zivotu zovu shlaymara,u stvari skraceno shlaymi.
u principu meni ne smeta ali, ljudi koji me ne poznaju malo cudno gledaju na mene(kad saznaju nadimak), a o devojkama da ne pricam...

a sad malo vi:)

goran.rs
6.12.2005, 0:43
Goran mi je ime,a ovaj dodatak je Red Star.Jbg jako volim Zvezdu.

hacker_aca
6.12.2005, 0:48
Aleksandar mi je ime, Aco nadimak, a sad hacker i nisam baš neki hacker ali ću postati jednog dana...

Wizard
6.12.2005, 0:54
Za moj nick je vezana jedna duga priča, on se pojavljuje u različitim varijacijama (Wiz, wiz011 itd). Pošto je priča duga mrzi me da je sad pričam, možda nekom drugom prilikom. ;)

Johny Atos
6.12.2005, 2:23
Lepo mi zvuchi ime tog poluostrva, mnogo lepo. I mozhda, ali just mozhda cu se jednog dana ljudima predstavljati kao Atos umesto Nikola (pravo ime :) ), just maybe, ako mi se zhelje ispune. :plizgod: (ne mogu da zamislim svoje ime izgovoreno sa engleskim akcentom :D )
Inache, nisam religiozan. :)

oklagija
6.12.2005, 10:08
Pogadjajte za mene.............

Splinter
6.12.2005, 10:36
Inace koristim nick DmX odavno,al mi malo dosadilo,pa sam uzeo ovaj,jer jako gotivim tok crtanog lika:D

VojaM
6.12.2005, 10:39
Goran mi je ime,a ovaj dodatak je Red Star.Jbg jako volim Zvezdu.
A šta je "Khorinis" (lokacija)?

VojaM
6.12.2005, 10:41
Lepo mi zvuchi ime tog poluostrva, mnogo lepo. I mozhda, ali just mozhda cu se jednog dana ljudima predstavljati kao Atos umesto Nikola (pravo ime :) ), just maybe, ako mi se zhelje ispune. :plizgod: (ne mogu da zamislim svoje ime izgovoreno sa engleskim akcentom :D )
Inache, nisam religiozan. :) A Atos, Portos i Aramis (da ne pričam o D'Artanjanu)?

Splinter
6.12.2005, 10:42
:) :cool: Khorinis ima grad u Gothic igri

3dM@niak
6.12.2005, 17:33
3dM@niak=zaludjenik za 3d animacije, svoje i tudje... bilo kuda, CGI je svuda :D

Highlander
6.12.2005, 18:27
Moj je nick jos sa Countera, a i svidja mi se da sebe zovem mocnim besmrtnikom!:D

101st Airborne
6.12.2005, 20:02
Nisam znao sta da izaberem, bacim pogled pored monitora kad ono stoji kutija od Brothers in Arms...i rekoh nek bude 101st Airborne...nisam bas neki zaludjenik ali eto:)

goran.rs
6.12.2005, 20:05
:) :cool: Khorinis ima grad u Gothic igri

Bravisimo.To je to.

Gothic fan.Inace Srbobran je prava lokacija-Odgovor Voji M

zvucnjak
6.12.2005, 20:28
Ja sam jednom davno prijavljivao nalog na hotmailu i posto nista drugo pametno nije bilo slobodno, stavio sam ovo... Isti sluacj je bio i sa nekim forumima, i tako malo po malo poceo sam svuda da ga koristim...
Inace u srednjoj su me ponekad tako zezali zato sto sam mnogo grlat i glasno pricam.

Elementarna Nepogoda
6.12.2005, 20:44
Moj je nick jos sa Countera, a i svidja mi se da sebe zovem mocnim besmrtnikom!:D

Highlander ne znaci mocni besmrtnik, nego brdjanjin (covek koji zivi u brdskom okruzenju/razgranatom brdskom selu)

Covenant
6.12.2005, 22:22
Covenant je ime albuma meni omiljene death-metal grupe Morbid Angel-znaci otprilike "covek koji je vezan zakletvom i/ili obavezom"
Palo mi je slucajno na pamet...ali nije bilo tesko setiti se:)

Marko_L
6.12.2005, 22:30
Šta tu ima da se pogađa...Oženjen si ? :D LOL

the 1st one
6.12.2005, 22:43
Ne znam odakle mi to pade na pamet, ali lepo zvuci.... zar ne ?

MilanSM
6.12.2005, 23:52
moje ime je akrinom za jednog legendarnog matematicara koji je koristio algoritmovanje da bi se vinuo u nebesa. :)

ma mrzelo me je da smisljam nesto drugo. Inace kad pocinjem neki FRP sva podesavanje u vezi lika obavim za 3min a na ime potrosim i po 15min! E DOSTA JE BILO REKOH JA I NAPISAH: MilanSM - SM-sremska mitrovica

Johny Atos
7.12.2005, 0:03
A Atos, Portos i Aramis (da ne pričam o D'Artanjanu)?
Ne znam bash neshto puno o musketarima, a i za poluostrvo sam chuo pre nego za njih. I tako.. :)

F@n@T!c_KV®
7.12.2005, 1:02
pa moj nick ne vredi mnogo objasnjavati....osim dodatak KV posto sam iz kraljeva....

Gyle
7.12.2005, 4:32
Street fighter je najjachi bre.

sandolina
7.12.2005, 10:55
I`m a street fighting man...
ja sam Sandra,
a shef mi dade nick sandolina,
reko` shto da se bunim kad je simp......
bolje to, nego djurica, zar ne? :eek: :eek:

zvucnjak
7.12.2005, 10:57
sandolina,
reko` shto da se bunim kad je simp......

Kao lak za drvo, samo u zenskom rodu :p :D :D :D

Samuraj
7.12.2005, 14:28
Pa na prvom forumu na kome sam se registrovao uzeo sam ovaj nick jer sam tada gledao neki film o samurajima pa mi je prvo pao na pamet i od tada ga koristim :)

pyost
7.12.2005, 15:22
Ja sam ranije koristio nick hobbit zbog (opet ranije) niskor rasta. Taj nik i dalje koristim samo na jednom forumu. A ovaj nik sam poceo da koristim kada sam shvatio da mi treba neki jedinstven pseudonim koji bih stalno koristio. I tako je nastao John Pyost. Mislim da, ako postoji, postoji jaaaaaako malo osoba koje ze prezivaju Pyost, uglavnom je to P. Yost ili tako nesto :D Tako da, gde god vidite pyost, johnpyost, John Pyost - to sam ja!

fazza
7.12.2005, 15:58
Ovaj nick mi je na jednom pao na pamet, koristim ga vec sigurno 2-3 godine i
mislim da je genijalan! :D

Pravilno se chita "faca" zbog dva "z", mada me mnogi zovu "faza" a onda ih ja
fino pitam da li se "pizza" chita "pica" ili "piza". :D

Sve u svemu, ne verujem da cu ikada promeniti nick. :)

fazza
It's only one... :)

Arnediad
7.12.2005, 19:05
Ja sam negde na internetu pronasao da je prevod mog imena,tj znacenja,na Noldor-skom jeziku(to je onaj simpa jezik koji je cica Tolkin izmislio i pridodao ga Elfovima jos u Silmarionu,davno pre LOTR) Arnediad i odtada ga koristim gde stignem

bobi
7.12.2005, 20:14
Ja sam negde na internetu pronasao da je prevod mog imena,tj znacenja,na Noldor-skom jeziku(to je onaj simpa jezik koji je cica Tolkin izmislio i pridodao ga Elfovima jos u Silmarionu,davno pre LOTR) Arnediad i odtada ga koristim gde stignem

Ne mogu da se setim, iako sam Silmarilion procitao 20-tak puta.

Ko bese Arneidad?

REDisLAW
7.12.2005, 21:29
Posto OBOZAVAM crvenu boju sta drugo da vam pricam. Prvi put kad sam otiso u igraonicu tako sam se potpisao. Mislim samo RED ovo je onako bezveze. Sad me niko vise ne zove po imenu, samo RED, RED, RED...

Deusdies
7.12.2005, 22:00
Deusdies, kad se prevede sa latinskog na srpski znaci - Bogdan, odnosno moje pravo ime.

REDisLAW
7.12.2005, 22:11
Mislis "deus" znaci bog, a "dies" dan, jel tako?

Johnnyy
7.12.2005, 22:39
Isprva sam hteo Johnny (kako se i pravilno pishe), ali poshto se neko vec "potpisao" tako, morao sam malo da izmenim pa je ispalo Johnnyy. Razlog zashto to - pa zovem se Nikola.
U jednom trenutku sam hteo da stavim i Nickoludis:D

Anak1n
8.12.2005, 3:51
Sta mislis odakle ovaj nick :?

REDisLAW
8.12.2005, 16:06
Pa valjda iz ,,Ratovi zvezda,, ako se ne varam...

Rocker
8.12.2005, 16:47
To nije nick, to mi je srednje ime!

sandolina
9.12.2005, 1:25
naravno :D , moze i tako :rolleyes:

YZ7SJN
9.12.2005, 1:34
pozivni znak moje radio stanice.
ako se neko zna za radioamatere znace o cemu pricam.

VY 73 DE YZ7SJN

X800 GT
9.12.2005, 1:47
Neo nadimak je bio zauzet, a radeon 1800 graficke jos nisu izasle, kad sam se ja prijavio, pa sam tako zavrsio sa ovim nadimkom

F@n@T!c_KV®
9.12.2005, 1:48

moji "nickovi" su:

Beriedain (na sindarinskom) i
Atanvarno (na Quenijskom)!

Deusdies
9.12.2005, 12:37
Mislis "deus" znaci bog, a "dies" dan, jel tako?

Correct!

Guliver
9.12.2005, 21:36
kada sam se prijavio na prvi forum koji sam posecivao na mestu gde je pisalo user name ja asm tj nisam znao pa sam upisao user name moje mail adrese a kasnije kada sam shvatio da je tu trebao da se upishe nick onda je bilo svega i svachega pa sam zamolio admina da mi promeni nick ali nisam znao koji da izaberem pa je on odluchio za Guliver ili skraceno Guli pozz

Wolverine
12.12.2005, 15:29
Wolverine....James Howlett je pravo ime oshtrog X lika gotivim sve u vezi
X-MEN(A)!First slice then dice!!!!
:)

ElastoManiac
12.12.2005, 15:31
http://www.moposite.com/info_elasto_mania.php

sErGiO
12.12.2005, 16:57
moji nickovi su sErGiO (zovem se Srdjan :D), eatmyshorts (Bart Simpson :D) i Nazgul (LOTR :D)...

REDisLAW
14.12.2005, 15:37
moji "nickovi" su:

Beriedain (na sindarinskom) i
Atanvarno (na Quenijskom)!

Gde nalazite te jezike? Da vidim sta se meni pise.

Samuraj
15.12.2005, 14:41
imas na www.tolkien.co.yu generator imena gde kad upises svoje ime izbaci kako bi se zvao na vilinskom :D

REDisLAW
15.12.2005, 15:25
Thanks...

Apostol
15.12.2005, 16:18
Heh duga je to prica,kako sam ja dobio ovaj nadimak.A nema veze ni sa imenom ni prezimeno.Mozda neki drugi put.

VojaM
15.12.2005, 16:32
Kao lak za drvo, samo u zenskom rodu :p :D :Dnaravno :D , moze i tako :rolleyes:
E ne može. To je SADOLIN.
SANDOLINA je čamac sličan kajaku.

VojaM
15.12.2005, 16:41
pozivni znak moje radio stanice.
ako se neko zna za radioamatere znace o cemu pricam.

VY 73 DE YZ7SJN
I tebi
73 de YU1SK

Mislim, kad bi tako nešto postojalo ;)

[Imzadi]
17.12.2005, 1:25
Posto ima dosta cudnih nickova(pocev od mojeg) ne bi bilo lose da svako malo objasni zbog cega bas taj nick.

Ja sam moj dobio zbog toga sto imam obicaj da prvu zrtvu u cs-u obelezim sa zelenim sprej logoom(splat), pa lici malo na shl.to je pocelo otprilike pre 3-4 god, pa me i u realnom zivotu zovu shlaymara,u stvari skraceno shlaymi.
u principu meni ne smeta ali, ljudi koji me ne poznaju malo cudno gledaju na mene(kad saznaju nadimak), a o devojkama da ne pricam...

a sad malo vi:)
Imzadi is a complicated concept, it deals with the heart, the soul,
and the mind...
But no one ever said romance was easy...
p.s. dao mi decko nick.

Cortex
24.12.2005, 2:08
:) Ja sam Cortex na svim forumima, a zasto pa to bas nije lako reci.

Recimo, da mislim da je to jako mocan naziv. Cortex je, ako ste zaboravili, mozdana kora.
Sta znam, slusam jazz, prog-metal, a to ne moze da razume onaj ko nije bar malo mastovit, au tome vam nma neki nacin, valjda, pomaze i ta korica...:)

Ako sam zvucao imalo arogantno ili sta ja znam, jbg, nije trebalo!

Poz to all!

holodoc
24.12.2005, 3:27
Nick holodoc koristim otprilike negde od oko 10,11 godina kada sam počeo da "gutam" Zvezdane staze. Holodoc je lik iz serijala StarTrek:Voyager koji je u stvari hologramski doktor. Mnogo zabavan tip a ime mi se nekako svidelo i eto više od deset godina kod nas postoji jedan holodoc.:icon_lol:

ACHTUNG
24.12.2005, 3:32
Hehe,ne mogu da izdrzim.Mnogo volim 3rd Reich.Odatle i moj nick !ACHTUNG!.Nemci su ga koristili u prevodu kao 'upozorenje'.Ali kad ga oni kazu onako odsecno...U Call Of Duty 2:"Achtung,Komunisteeeen!'.Samo se trzam.Najlepsa nemacka rec...

holodoc
24.12.2005, 3:34
A jesi li siguran da je to najlepša nemačka reč?:icon_lol:

ACHTUNG
24.12.2005, 14:16
Meni da.Koliko se samo ljudi brzo prime na to,...Samo vidis ispadne mu olovka,on kaze actung,treba da udje u lift kaze achtung.Na kraju sam govorio achtung i prodavacici u C-marketu kada mi nije lepo vrattila kusur.Samo me je pogledala bojazljivo i vratila ceo kusur...xexex.

cetnik
24.12.2005, 14:21
Meni da.Koliko se samo ljudi brzo prime na to,...Samo vidis ispadne mu olovka,on kaze actung,treba da udje u lift kaze achtung.Na kraju sam govorio achtung i prodavacici u C-marketu kada mi nije lepo vrattila kusur.Samo me je pogledala bojazljivo i vratila ceo kusur...xexex.
Ha ha ha... interesantna primena te reci...lol.:)

kinteC
24.12.2005, 16:19
mene su naterali da promenim nick:mad: nisam vise cetnik neko kintec.... :(

Carl Jonson CJ
24.12.2005, 17:23
Moj nick je iz GTA:SA.U vreme kad sam bio zaluđen ovom igrom.(u stvari još sam :worshippy :icon_lol: )

Yao_Ping
24.12.2005, 18:18
Ma sta da vam kazem...:icon_mrgr

Rocker
24.12.2005, 23:15
mene su naterali da promenim nick:mad: nisam vise cetnik neko kintec.... :(
To baš nije lepo! Koliko vidim nisi nikome smetao sa svojim nickom. A i nema ničeg lošeg u tome. Ako hoće da se vade na političku nekorektnost trebalo bi da znaju da nisi naveo konkretno ime, Draža npr. I koliko ja znam, po zakonu je zabranjeno isticanje isključivo nacističkih simbola. Znači možeš da nosiš majcu "Satan"s servant" i 666 i pentagram i ostale gluposti, ali su samo svastike zabranjene. A i u skupštini su skoro pričali od četnicima i partizanima i izglasali da su od sad ravnopravni (tj. i jedni i drugi se smatraju borcima protiv nacizma). Admini, dajte malo slobode čoveku, imam i ja ortaka koga svi zovu Staljin. I šta sad?! Ne može da se registruje na forumu?! "Cetnik" nije nikoga prozivao, niti je ikome smetao njegov nadimak, niti se iko bunio. Što da ga menja?:icon_mrgr

kinteC
25.12.2005, 2:18
tnx za podrsku...ali sta da se radi...visa sila:(

REDisLAW
25.12.2005, 21:27
To baš nije lepo! Koliko vidim nisi nikome smetao sa svojim nickom. A i nema ničeg lošeg u tome. Ako hoće da se vade na političku nekorektnost trebalo bi da znaju da nisi naveo konkretno ime, Draža npr. I koliko ja znam, po zakonu je zabranjeno isticanje isključivo nacističkih simbola. Znači možeš da nosiš majcu "Satan"s servant" i 666 i pentagram i ostale gluposti, ali su samo svastike zabranjene. A i u skupštini su skoro pričali od četnicima i partizanima i izglasali da su od sad ravnopravni (tj. i jedni i drugi se smatraju borcima protiv nacizma). Admini, dajte malo slobode čoveku, imam i ja ortaka koga svi zovu Staljin. I šta sad?! Ne može da se registruje na forumu?! "Cetnik" nije nikoga prozivao, niti je ikome smetao njegov nadimak, niti se iko bunio. Što da ga menja?:icon_mrgr

To i meni kažu za boju slova...!

101st Airborne
25.12.2005, 23:52
Stvarno nije u redu za nick cetnik. Pa ljudi, oni su izjednaceni kao antifasisticki pokret. Zivo me zanima objasnjenje za promenu nicka?

[Imzadi]
26.12.2005, 1:01
A jesi li siguran da je to najlepša nemačka reč?:icon_lol:
Najlepša nemačka reč je: Die Liebe...:p

AstraLogos
26.12.2005, 9:48
A mozda je Rockeru neko sa foruma HDZ-ovac. :D
Znas kako je prosao Gurovic sa tetoviranim Drazom i Hrvatima. :D

oluja
26.12.2005, 12:24
A mozda je Rockeru neko sa foruma HDZ-ovac. :D
Znas kako je prosao Gurovic sa tetoviranim Drazom i Hrvatima. :D
1. Ne preterujte...
2. http://www.sk.co.yu/forum/showpost.php?p=19562&postcount=24
3. Imamo malo aktivnih moderatora a sve vise clanova i moramo biti malo "stroziji"... :cool:

FiresnakE
26.12.2005, 17:10
U filmu 13 Warrior u jednoj sceni se pominje "Fire Serpent"
ja sam samo malo modifikovao.
Lepse zvuci

VojaM
26.12.2005, 18:06
Hehe,ne mogu da izdrzim.Mnogo volim 3rd Reich.Odatle i moj nick !ACHTUNG!.Nemci su ga koristili u prevodu kao 'upozorenje'.Ali kad ga oni kazu onako odsecno...U Call Of Duty 2:"Achtung,Komunisteeeen!'.Samo se trzam.Najlepsa nemacka rec...
Na to mogu da ti kažem samo
"OPREM' DOBRO"
;)

bez_nika
26.12.2005, 22:24
Sto se tice mog nika nastao je pre 3-4 godine na chatu serbian cafe-a kada su zbog razlike u jednom slovu me mesali sa devojkama pa sam postao bez_nika i od tada koristim ovaj nik pri svakoj registraciji bilo gde :D

ACHTUNG
27.12.2005, 13:45
Na to mogu da ti kažem samo
"OPREM' DOBRO"
;)

Stalno cujem taj izraz u mom selu ali nikad ne kapiram sta znaci to "oprem"?
Achtung,amerikanische Hand-granate!
A Amerikanac ce mi na to:Oprem dobro?!
Stvarno bi to bilo nesto...

Highlander
27.12.2005, 16:13
I koliko ja znam, po zakonu je zabranjeno isticanje isključivo nacističkih simbola. Znači možeš da nosiš majcu "Satan"s servant" i 666 i pentagram i ostale gluposti, ali su samo svastike zabranjene.

Da, to je zaista tužno... svastika je jedan od mnogobrojnih krstova, koji je predstavljao sreću, ljubav, i slično... a sad je simbol najvećeg zla u istoriji čovečanstva!:(

VojaM
27.12.2005, 20:39
Stalno cujem taj izraz u mom selu ali nikad ne kapiram sta znaci to "oprem"?
Achtung,amerikanische Hand-granate!
A Amerikanac ce mi na to:Oprem dobro?!
Stvarno bi to bilo nesto...
Pa, koliko sam ja shvatio, spremi se dobro, ima da naj**eš ;)

Ja sam to video u seriji "Više od igre" ;)

Harvester
28.12.2005, 3:40
Harvester - po legendarnoj horor igri. Prava je šteta što još šest miliona ljudi širom svijeta koristi ovaj nik :D (pretežno zbog pjesme Harvester of Sorrow).

lucifer
28.12.2005, 22:35
Pa pre svega zato sto imam preku narav a i volim da maltretiram ljude sta cu:D :D :D

REDisLAW
28.12.2005, 22:43
Harvester - po legendarnoj horor igri. Prava je šteta što još šest miliona ljudi širom svijeta koristi ovaj nik :D (pretežno zbog pjesme Harvester of Sorrow).

Epa šta da ti radim... Srećom, ja sam jedinstven...(he, he):icon_smil

M.Silenus
12.1.2006, 13:37
Najlepša nemačka reč je: Die Liebe...:p

Znači, tebi je najlepša reč termin za nešto što je agent Smith tako lepo definisao u Matrix Revolutions.

"Illusions, Mr. Anderson. Vagaries of perception. The temporary constructs of a feeble human intellect trying desperately to justify an existence that is without meaning or purpose. And all of them as artificial as the Matrix itself, although only a human mind could invent something as insipid as love[/B]."

Ovo je , što se mene tiče, istina.

--------------------------------------------------------------------------

Možda sam proveo previše vremena u samonametnutoj izolaciji, bez bliskih interakcija sa ljudima (prs'o sam). Relativno skoro sam upao u žešću depresiju, pa sam kupio Hiperion, da sebi malo skrenem misli. I upalilo je.

Moj nick je zapravo ime jednog lika iz Hiperiona (M.Silenus ne znači Martin Silenus već Man.Silenus), koji mi se iz nekog razloga dopao. Sada pokušavam da shvatim zašto...

PS: Najsmešnije od svega je činjenica da dugo vremena nisam hteo da pridjem Hiperionu jer mi je sinopsis zvučao nevidjeno glupo.

Auror
13.1.2006, 21:05
Auror- Zanimanje-posao kako ocete u Hari Poter 5.Trebao mi je novi nick a ovaj je zvucao mocno!:cool:

M@rin
13.1.2006, 21:12
<--- imam najlijepshe ime, HA

Avenger
14.1.2006, 18:47
uh, moj nick? pa, lepo i opasno zvuci...
a dolazi iz UFO - enemy unknown (prvo sto mi palo na pamet)

REDisLAW
14.1.2006, 19:24
<--- imam najlijepshe ime, HA

Dodaj još -a i imaćeš najljepše ime...

PhAnToM_LoRd
5.2.2006, 13:01
Moj nick je poprilicno star. Prvobitno je glasio PhAnToM_ApReNtIcE, dok je postojala grupacija PhAnToMs. E, begose to lepa vremena... Internet je bio slabo razvijen, glavne komunikacije su bili javni i underground BBS serveri... Vreme koga se rado prisetim... Kasnije je glavni baja grupe (da ne kazem LEADER), pao u ruke FBI-a (:nov_mad2: ), a ja, u tom trenutku tehnicki i softverski najpotkovaniji, dobijem unapredjenje iz ApReNtIcE u LoRd... :aplauz: :aplauz: :aplauz:

bobi
5.2.2006, 13:13
Moj nick je poprilicno star. Prvobitno je glasio PhAnToM_ApReNtIcE, dok je postojala grupacija PhAnToMs. E, begose to lepa vremena... Internet je bio slabo razvijen, glavne komunikacije su bili javni i underground BBS serveri... Vreme koga se rado prisetim... Kasnije je glavni baja grupe (da ne kazem LEADER), pao u ruke FBI-a (:nov_mad2: ), a ja, u tom trenutku tehnicki i softverski najpotkovaniji, dobijem unapredjenje iz ApReNtIcE u LoRd... :aplauz: :aplauz: :aplauz:
SK je 06 '96 objavio intervju sa nekim domacim hakerom pod pseudonimom Phantom Lord, koji je pripadao hakerskoj grupi, koja je, koliko se secam imala ime Corrosion, zato sto su clanovi tog tima voleli tu pesmu od Ministry.
Zato sam te i pitao da li jos uvek slusas Ministry. :)

Sad, da li si to bio ti, ili neko drugi?

Kasnije sam cuo (totalno neproveren izvor) da su se neki clanovi tog tima pripojili softverskoj kuci Clickboom software, koja je bila jedna od poslednjih ozbiljnih kuca koja je u to vreme ('97, '98) pravila igrice za Amigu.

Da li je i ovo tacno?

Mrmot
5.2.2006, 16:46
ja sam mrmot :)

moj macak se jadan odaziva na mrmot :)

sta da vam kazem :D
:dedica:

PhAnToM_LoRd
5.2.2006, 17:15
SK je 06 '96 objavio intervju sa nekim domacim hakerom pod pseudonimom Phantom Lord, koji je pripadao hakerskoj grupi, koja je, koliko se secam imala ime Corrosion, zato sto su clanovi tog tima voleli tu pesmu od Ministry.
Zato sam te i pitao da li jos uvek slusas Ministry. :)

Sad, da li si to bio ti, ili neko drugi?

Kasnije sam cuo (totalno neproveren izvor) da su se neki clanovi tog tima pripojili softverskoj kuci Clickboom software, koja je bila jedna od poslednjih ozbiljnih kuca koja je u to vreme ('97, '98) pravila igrice za Amigu.

Da li je i ovo tacno?
To su bile dve razlicite grupe. Postojali su Corrosion, i oni jesu preferirali Ministry. Ja sam bio u PhAnToMs, i svi clanovi su u nick-u morali da imaju PhAnToM_ (kao trademark grupe), a ostatak nick-a je bio uslovljen hijerarhijskim rangom.

Pomenuti intervju nisam ja davao... Bar ne javno na SK-u... A Ministry nikada nisam slusao...

Jaguar
5.2.2006, 17:22
Kad budu dozvolili avatare, ubacicu jedan Jaguar XJ
da vam objasni on :D

Inuyasha
5.2.2006, 19:04
Sto se tice mog nicka, well volim anime a lik Inuyasha iz poznatog animea "Inuyasha" mi se jako dopao zato sto ima skoro sve iste karakterne crte ko i ja pa mi je to nick - pre toga sam se potpisivao kao "Hacker", ali sam promenio nick samo zbog toga sto hackeri nikada ne odaju da su hackeri...ups...:qliranje:

PhAnToM_LoRd
5.2.2006, 20:18
pre toga sam se potpisivao kao "Hacker", ali sam promenio nick samo zbog toga sto hackeri nikada ne odaju da su hackeri...ups...:qliranje:
Pokusaj, ako je moguce da napravis razliku izmedju hacker-a i cracker-a... Hacker je elita, znatizeljnik, a cracker je kriminalac, pa se taj ne odaje...

Inuyasha
5.2.2006, 22:50
Pokusaj, ako je moguce da napravis razliku izmedju hacker-a i cracker-a... Hacker je elita, znatizeljnik, a cracker je kriminalac, pa se taj ne odaje...

Ma pre su govorili (barem kod nas) da ako si elita nikad nemoj da se hvalis svojim delima. Ja se toga pridrzavam. a sto se tice recepta za detonator poslacu ti ga samo malo kasnije.....malo sam prezauzet (skola itd.) pa mi mrsko...bez ljutnje :D

DorianGrey
5.2.2006, 23:53
Ma meni je inspiracija bio knizevni lik Dorian Gray, ali da ne bi bila potpuna kopija promenih mu prezime za jedno slovo:D

zone2403
6.2.2006, 3:08
Prvo je bilo samo Zone sto mu dodje degradacija Ozone, a 2403 sam dodao posle izlaska izvesnog filma (aj pogodi koji je). Stalno mi se kacili neki likovi sa pseudo juznosrpskim govorom pa sam morao nesto da promenim. Inace 2403 je 24. mart (rodjendan)

PhAnToM_LoRd
6.2.2006, 11:22
Ma pre su govorili (barem kod nas) da ako si elita nikad nemoj da se hvalis svojim delima. Ja se toga pridrzavam.
Niko nije ni pominjao dela... Samo je objasnjen istorijat nick-a... :n-cc2:
a sto se tice recepta za detonator poslacu ti ga samo malo kasnije.....malo sam prezauzet (skola itd.) pa mi mrsko...bez ljutnje :D
Nemoj da se frkas za detonator, nasao sam sve sto mi je trebalo na rotteneggs.com o detonatorima, a za ostatak, illiegalworld.com :dzavo:

taximetar
6.2.2006, 14:25
zbog ovog baje

644

Inuyasha
6.2.2006, 17:59
... Nemoj da se frkas za detonator, nasao sam sve sto mi je trebalo na rotteneggs.com o detonatorima, a za ostatak, illiegalworld.com :dzavo:

Hahahahaha:dzavo: spanske series will have a nice "bum" free day !!!

PhAnToM_LoRd
6.2.2006, 18:21
Hahahahaha:dzavo: spanske series will have a nice "bum" free day !!!
Nego sta... Ustvari, ne... Bice "BIG BADA BOOM!!!"... I nesto mislim da bi bilo i krajnje vreme da ih se resimo, da nam deca vise ne bi nosila imena (a ne nick-ove) tipa KASANDRA, LJOVISNA, i tako jos neke slicne gluposti... 'Ajde da razumem da je to neki nick, pa sad, boze moj, ima nas raznih, ali detetu to dati kao krsteno ime, STRASNO!!! Obeleziti dete za ceo zivot, zbog jedne trenutne dvomesecne zaludjenosti!!! TOTALNO LUDILO!!!

dodo
6.2.2006, 19:00
Da li se neko seca ovoga? Odatle nick...

Inuyasha
6.2.2006, 20:06
Nego sta... Ustvari, ne... Bice "BIG BADA BOOM!!!"... I nesto mislim da bi bilo i krajnje vreme da ih se resimo, da nam deca vise ne bi nosila imena (a ne nick-ove) tipa KASANDRA, LJOVISNA, i tako jos neke slicne gluposti... 'Ajde da razumem da je to neki nick, pa sad, boze moj, ima nas raznih, ali detetu to dati kao krsteno ime, STRASNO!!! Obeleziti dete za ceo zivot, zbog jedne trenutne dvomesecne zaludjenosti!!! TOTALNO LUDILO!!!

Besmisleno upropastiti zivot nekome... Sta drugo reci nego da je to DJUBAR !!! I ako se neko protivi tome, pa imamo detonatore i explozive, pa neka jos jednom razmisli pre nego sto mi njemu upropastimo zivot...:dzavo:-svidja mi se ovaj smajli - It shows my real side - The dark side hahahaha :dzavo::dzavo::dzavo:

VojaM
6.2.2006, 20:28
zbog ovog baje

644
A koj' ti je taj?

Rocker
6.2.2006, 21:08
SK je 06 '96 objavio intervju sa nekim domacim hakerom pod pseudonimom Phantom Lord
Mala ispravka, taj tekst je objavljen u 6/95. Siguran sam, jer ja baš od tog broja kupujem SK. Znam da je na naslovnoj bio neki komp i pisalo je "Tamna strana računara".:ciao:

PhAnToM_LoRd
6.2.2006, 21:15
Mala ispravka, taj tekst je objavljen u 6/95. Siguran sam, jer ja baš od tog broja kupujem SK. Znam da je na naslovnoj bio neki komp i pisalo je "Tamna strana računara".:ciao:
Da li ga jos uvek imas sacuvanog? Ako postoji, da li bi mi mogao skenirati tekst i poslati na djura@va.sbb.co.yu. Moja kolekcija SK-a do 7/98 je nazalost, stradala prilikom izbijanja pozara u podrumu zgrade u kojoj zivim. :mad:
Voleo bih da ga procitam jos jednom, jer se secam stalnih carki izmenju tog tipa i mene oko prava na vlasnistvo nick-a... :n-cc2: A najveci je fazon, sto smo se, do pojave tog teksta, verbalno sukobljavali samo engleskim. :boodala: Kasnije sam saznao da je tip sa ovih prostora, pa se, logicno, preslo na cirilicu...

Rocker
6.2.2006, 21:32
@ PHL
Vrlo rado! Trenutno mi taj broj nije blizu (kući je a ja sam na faxu) a i nemam skener, ali potrudiću se da čim odem prvi put u zavičaj nađem negde skener i odradim to! Ne brini, javiću ti se na PM kad to završim pa ćeš mi ostaviti mail da ti pošaljem.:ciao:

Atila
7.2.2006, 3:07
Мој NICK, па шта рећи, замало да ме и у правом животу назову тако, баш би било coo l:n_klanja: право име ми је сличне дужине и такође почиње на A :p
Иначе нисам Мађар, ако је неко помислио на то :a_whistli

stribog
7.2.2006, 15:25
Stribog je staroslovensko bozanstvo, a posto se time amaterski bavim, mislim na staroslovensku mitologiju, ajde reko da se nazovem tako.

taximetar
7.2.2006, 17:52
A koj' ti je taj?

655

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the fuck do you think you're talking to? Oh, yeah? Ok.

656

The Finest Serbian Since '82
7.2.2006, 22:51
655

You talkin' to me? You talkin' to me? You talkin' to me? Then who the hell else are you talkin' to? You talkin' to me? Well, I'm the only one here. Who do the fuck do you think you're talking to? Oh, yeah? Ok.

656
:rolleyes: zanimljivo :a_whistli

IceMan
23.2.2006, 12:04
IceMan iz X MEN-a.

Magneto
23.2.2006, 15:19
IceMan iz X MEN-a.
Ma šta kažeš :Freddy:

ACHTUNG
25.2.2006, 19:48
ja sam mrmot :)

moj macak se jadan odaziva na mrmot :)

sta da vam kazem :D
:dedica:

Moj macak se odaziva na Debela Svinja.
Sta da kazem. :opanachke

ennka
28.2.2006, 22:59
ennka - modifikovana skracenica od mog imena :opanachke

Miloš
1.3.2006, 1:54
Mis'im, pogodite moje ime.:D

Dimo
1.3.2006, 15:41
Dimo-skraceno od Dimitrije,naravno :D
Inace imam i nickove: Dimmu(moj omiljeni)i Srbin :D

VojaM
2.3.2006, 18:45
Moj macak se odaziva na Debela Svinja.
Sta da kazem. :opanachke Zašto li me to ne čudi :p

deus[awesome]
8.3.2006, 15:17
DEUS na latinskom znachi Bog,to svi naravno znate.To mi je bio prvi i jedini nick na Counteru,i ostao je i do sad.Koristim ga 4-5god.
Ne znam kolko je vas upuceno,ovo u zagradi znachi 'super' na engleski i standardna je uzrechica amera u filmovima :D

zone2403
20.3.2006, 5:17
Malo kasnim sa odgovorom na ovo ali to mi karakterna osobina,:D
Arnediad kako si ti napisao bi trebalo da zapravo bude Arnoidiad sto znaci
Nebrojen(a,o). mozes naci taj izraz u Silmarilionu u imenu "Nirnait Arnoidiad"
("Nebrojene Suze")

pesoholichari
20.3.2006, 22:23
uvek imam problema sa smišljanjem imena :opanachke
ali ovo sam uzeo zbog sajta www.pesoholichari.com :)

Teva
21.3.2006, 9:58
Prvo sam se registrovao kao Lion32 ali nije mi stizao e-mail za aktiviranje naloga,pa sam se potpisao kao (S)teva.Inace me zovu Fiki,Laf,Drno:ciao:

Ron_Jeremy
21.3.2006, 17:53
A sta ja da kazem za moj nik

Cuveni debeli brka

Night Hawk
21.3.2006, 18:08
Nadimak Night Hawk sam dobio iz cimanja u srednoj skoli dok smo pocinjali da igramo Counter Strike pre nekih 4 godine . Jos uvek se u igraonici Forum tako potpisujem i po tome me veliki broj ljudi tamo zna .
U kraju me niko tako ne zove sem nekih likova iz igraone .

Staronsky
21.3.2006, 23:49
Star On Sky :p

aerochivija
23.3.2006, 2:21

Lak za drvo je Sadolin, a sandolina je nesto slicno kajaku...

A moj nick... Zaludjenik Flight Simulatora, i za avione uopste, Chivija jer sam iz Sapca, Čivijaš... Vladimir
aeroflight.co.uk/waf/yugo/yugo-part-bases.htm[/url] pogledaj dno strane...
aeroflight.co.uk/waf/yugo/serbaf_current_inventory.htm[/url] ispod fotke...
aeroflight.co.uk/waf/yugo/serbaf_current_inventory.htm[/url] u sredini strane ispod fotke...
://aeroflt.users.netlink.co.uk/waf/yugo/types/soko_j22.htm[/url], posle prve dve tablice, ispod slike...

Valjda nije reklama, vec samoreklamiranje, mislim zbog pravila Foruma...

zone2403
24.3.2006, 2:01
Nadimak Night Hawk sam dobio iz cimanja u srednoj skoli dok smo pocinjali da igramo Counter Strike pre nekih 4 godine . Jos uvek se u igraonici Forum tako potpisujem i po tome me veliki broj ljudi tamo zna .
U kraju me niko tako ne zove sem nekih likova iz igraone .
Ovaj ne mogu da izdrzim :D! Da ostatak klana nisu bili Edit, Misel, Ivet, Mimi, pozornik Krebtri i engleski pilojci...
Izvini ovo je bilo jace od mene!

Magneto
23.4.2006, 12:02
Star On Sky :p
Ne može ova kombinacija bez člana the - Star on the sky. :> Ja sam tvoj nik "čitao", do sada, kao Staronski, s obzirom na takvu strukturu nije mi uopšte padalo na pamet da to predstavlja zvezdu na nebu.

phoenix[illusion]
23.4.2006, 12:10
Na pocetku moj nick je bio samo phoenix jer mi je ta ptica zanimljiva, tj. njeno stvaranje iz pepela. Kasnije mi je bilo glupo samo phoenix jer ima mnogo ljudi koji se takodje potpisuju sa tim imenom. Tako sam otisao kod brata i igrao na PS one Tekken 3. U tekkenu 3 bio je lik koji se zove Lei i on je imao nekekav specijalan udarac phoenix illusion. Meni se to svidelo jer sam mogao da uklopim sa mojim nickom phoenix. Posto nisam hteo da mi pise phoenix illusion stavio sa to illusion u zagradu pa je nakraju ispalom phoenix[illusion] i sad mi nick znaci phoenix koji se pretvara u iluziju kada je potrebno.

Eto cela istorija mog nicka.:dedica:

Bug[Su]
23.4.2006, 14:51
Bug - omiljene novine ;) (pa polse njih SK) i malcice licim na bubu(mali debo ;)) i uvek(bash uvek) nadjen neku greshku u programu i jedini ja imam tu greshku :D + popravljam pc-e :) sve se poklapa ;)
e da a ono [su] mi dodje shto sam iz subotice inace svugde mi je nick Bug ali ovde je sa [su] jer je taj nick vec regovan a niko ga ne koristi :(

REDisLAW
23.4.2006, 16:41
Samo nešto da naglasim...: Ustvari moj nick je samo RED, tako da biste me mogli tako zvati, a ovo is LAW... mi'sim podrazumeva se...:D

RaideR
23.4.2006, 21:54
ja te ipak chitam kao Redislava :D sta cu, lici mi na srpsko ime :p

PAIN
23.4.2006, 22:10
Pre jedno 6-7 godina bio je neki lik Payne iz neke igre , nije Max Payne.Ja mislio da se tako pise "bol" pa se tako potpisivao u igraoni.Posle mesec dana rekli mi pa sam presao na PAIN.
Inace u igraonicama se potpisujem P@1n. Ovako mi je nekako fancy.

Staronsky
24.4.2006, 1:15
Ne može ova kombinacija bez člana the - Star on the sky. :> Ja sam tvoj nik "čitao", do sada, kao Staronski, s obzirom na takvu strukturu nije mi uopšte padalo na pamet da to predstavlja zvezdu na nebu.
Jasno i slazem se,ali bilo bi ruzno i dugacko Staronthesky!?:kreza: Inace privlaci me neistrazen prostor pa je nick kao asocijacija na to :icon_stud To je poteklo iz obozavanja StarWars-a jos kao klinac :D (Dark Side rules:dzavo:-sala )!Mozda bi bilo bolje da sam stavio npr. StarOnSky!?Ali sada je kasno :(

REDisLAW
24.4.2006, 11:15
ja te ipak chitam kao Redislava :D sta cu, lici mi na srpsko ime :p

Uh kako mrzim kad me tako nazovu... Ma i ja sam se za****... Nisam trebao ono "isLaw"...

Magneto
24.4.2006, 11:30
Jasno i slazem se,ali bilo bi ruzno i dugacko Staronthesky!?:kreza: Inace privlaci me neistrazen prostor pa je nick kao asocijacija na to :icon_stud To je poteklo iz obozavanja StarWars-a jos kao klinac :D (Dark Side rules:dzavo:-sala )!Mozda bi bilo bolje da sam stavio npr. StarOnSky!?Ali sada je kasno :(
Dobro, bar si ovde demistifikovao značenje. Možda drugi i vide tvoj nik kao sklop tri reči, šta znaš.

Šta to fali dark strani (bolji su glumci, that's for sure) :Freddy:

Staronsky
24.4.2006, 22:14
Šta to fali dark strani (bolji su glumci, that's for sure) :Freddy:
Pa rekoh da nekog to ne pogodi ovde:dzavo: ! Dark Rules:Freddy:

absonic
26.4.2006, 1:44
pa kada sam prvu put dobio net, pre dve tri godine ili kada vec, otkrio sam najveci karcinom neta FORUME. i kada sam trebao da se registrujem na jedan forum nisam znao kakav nick da upisem. na tv-u je isla neka TV SHOP reklama za ABTRONIC - to je neka sprava za vezbanje. pa da ne bude tako, malo sam modifikovao i umesto TR umabio S i dobio ABSONIC!
inace, cesto razmisljam o nicku medved_koji_je_naguzen... mozda se u skorije vreme pojavim kao korisnik sa takvim nickom...

phoenix[illusion]
26.4.2006, 7:38
@ REDisLaw

Da li se ti zoves Radislav, pa si ubacio ono e umesto a da pise RED is LAW.

mmn2911
26.4.2006, 8:22
Gde da stavis REDisLAW sad te svi, pa cak i ja zovemo kao da je to neko srpsko ime Redislav.
Takodje, Staronsky sam uvek citao Staronski, nikad mi nije padalo na pamet da je to Star on sky

Grimm_SBL
26.4.2006, 11:04
Moj nik se sastoji od tri dela:

Grim - uvek sam voleo sivo (gray), ali sam umesto ay dodao im (Inner might)
m - zbog metal muzike
SBL - skraceno od SoulBLighter, ime bad ass mthrfckra iz Mytha, inace taj nick sam dobio standardno... kad sam prvi put seo da odigram CS on mi je zvonio u usima...

Inace nevolim da mi se nickovi ponavljaju tako da na svakom forumu imam drugaciji, ali uvek imam dodatak SBL.

REDisLAW
26.4.2006, 20:18
Dakle, još jednom.
RED - moj nick
is - je (na engleskom)
LAW - zakon

OK?

Miloš
26.4.2006, 20:52
Dakle, još jednom.
RED - moj nick
is - je (na engleskom)
LAW - zakon

OK?
O.K, ja sam to shvatio odavno ali i dalje kad vidim neki tvoj post, u glavi pomislim "Redislav":)

zvucnjak
26.4.2006, 23:09
Ja kad vidim "Redislav" uvek se setim Stanislava iz Radovana III... ;)

Pile_glodje_kost
27.4.2006, 15:46
Moj nick??Pa moram reci da je sve pocelo sa BOOOOM'om u Chernobilju.........a onda tokovi evolucije :))))

PeTkO
27.4.2006, 21:57
Ja sam nadima petko dobio jos iz prvog razreda OS.Posto se prezivam Petkovic, oduzmite ono vic i dobice te petko.A ono sa malim i velikim slovima, to se ja samo zezam

Simke
28.4.2006, 6:46
Moj drugar sa istim nadimkom ranije se potpisivao 5ko

Ghost
28.4.2006, 9:34
Ghost...када сам купио комп username је писало Ghost, ја то лепо промензо, а Ghost ми се свидело па сам узео.

Tetanus
28.4.2006, 19:57
Kad sam se pre par godina nesto povredio i bio na bolovanju visio sam na netu po raznim forumima i chat-ovima.
Nisam imao ideju koji nik da koristim, pa mi je palo na pamet Tetanus (lek protiv trovanja).
Eto od tada ga svuda koristim u igrama, na netu, mailovima ...

Magneto
28.4.2006, 20:55
Ima tu samo jedan problem. Tetanus ne predstavlja lek protiv trovanja već bolest koja unosi toksine u organizam pomoću bakterija. Najčešće posle interakcije otvorene rane sa sredinom (prljavštinom). Često fatalna, bolest danas ima lek u vidu preventivne vakcinacije. Oh well...

priest (of_the_moon)
28.4.2006, 21:16
Ajd' ko provali odakle potiče moj nick ima piće po izboru na moj račun :P

Miloš
29.4.2006, 3:18
Ajd' ko provali odakle potiče moj nick ima piće po izboru na moj račun :P
Night Elf Priest?:D

priest (of_the_moon)
29.4.2006, 16:06
Night Elf Priest?:D

Ako idem na letovanje u CG, ja plaćam piće kad se vidimo. :)

Miloš
29.4.2006, 17:11
Ako idem na letovanje u CG, ja plaćam piće kad se vidimo. :)
Važi, će se vidimo.:D

Tetanus
29.4.2006, 17:31
Ima tu samo jedan problem. Tetanus ne predstavlja lek protiv trovanja već bolest koja unosi toksine u organizam pomoću bakterija. Najčešće posle interakcije otvorene rane sa sredinom (prljavštinom). Često fatalna, bolest danas ima lek u vidu preventivne vakcinacije. Oh well...

Svaka ti cast, a ja mislio da je to neki lek :boodala:
Ovo jos bolje zvuci. Hvala na edukaciji, imas jedan respect poen od mene.

huligan
2.5.2006, 12:55
Nadimak sam dobio zbog moje izrazite osobine a to je VANDALIZAM!:):):)Salim se.Nadimak oznacava moju ljubav prema klubu.JEDINSTVO SURCIN!!!!:alealeee: :alealeee: :alealeee: CHELSEA!!!!:alealeee:

Darklighter
3.5.2006, 21:15
pre sam koristio Eagle, a to me smorilo pa sam smisljao nov nickname otisao na google nasao sith name generator i dobio supreme chancellor akbar darklighter, a ovaj prvi deo je malo glup i eto Darklighter

Ghost
4.5.2006, 9:22
Ма и ја размиљам да користим wolf , добро звучи и на српском и на енглеском.

Grimm_SBL
4.5.2006, 10:59
...otisao na google nasao sith name generator...
Yeah, i ja sam isao na Sith name genarator i dobio ime DARTH ILOVEMAN! Malo se neslaze, zar ne?
:rofl:

Bokile
23.5.2006, 11:57
prvi account koji sam otvorio na yahoo glasio je Bokile2000
sad koristim to ime za sve,pa i za prijavljivanje na forum.

A Bokile mi je nadimak iz detinjstva...:Freddy:

GakunGak
23.5.2006, 19:24
Sto se moga tice, nista gluplje nisam mogao da smislim...
Zato ga i koristim.
WHO LET THE COWS OUT???!!!
MUU, muu, muu muu.
Long live Wierd Al Yanckovic!!!!!
AAAAAAAAAAAAIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!

Deusdies
23.5.2006, 20:02
Ja sam se jedno vreme u cs-u potpisivao 'pazi glavuuuuuu!!!!!!', što je bio extra nick, ali kad bi ja popio metak u glavu, svi bi se smejali :( ...

Orvel
24.5.2006, 1:09
Moj nadimak pocinje od mail adresa.Nikako nisam mogao da nabodem slobodnu mail adresu au to vreme sam citao "1984" pa eto izrodi se nadimak.

galebns
24.5.2006, 9:20
Nadimak Galeb sam dobio pre nekih 5 godina dok sam radio na lokalnoj radio stanici a verovatno zbog toga sto sam cesto nosio majice na kojoj su bili galebovi (reklama za neki restoran) pa kad sam usao u svet Interneta i nickova, odlucio sam da mi to bude nick. Ono NS je Novi Sad (go figure :) ) A ako se neko pita zasto lokacija 0,0,0... oni koji rade u nekom od 3D paketa ce skontati :)
Naknadno sam shvatio da ispada da sam u centru sveta ali sam ustvari hteo da kazem da stalno buljim u viewport-ove...eto.

Miloš
24.5.2006, 17:01
A ako se neko pita zasto lokacija 0,0,0... oni koji rade u nekom od 3D paketa ce skontati :)
Мислиш X, Y, Z?

VladarTame
24.5.2006, 20:17
Pa ja mislimda te enko nije nalupo oklagijom nekada pa te tako i posli zvati :rofl: ( sala )

Ice-Man
24.5.2006, 23:20
Moj otac je bio pilot, pa sam ja preko njega zavoleo vazduhoplovstvo jos kao klinac. Omijeni film nam je bio Top Gun! I njemu (mom ocu) je omiljeni lik bio Maverick, a meni je bio Ice-Man! I tako smo se ja i on uvek zezali. I jos od tada meni je taj nadimak Ice-Man ostao.

Kasnije sam saznao da postoji i super heroj koga zovu Ice Man pa mi je to pruzalo jos vecu radost!

Patrick
18.6.2006, 18:32
Patrick je moj omiljen crtani lik. Ko gleda Sunđer Boba znaće na koga mislim.:D

SuperG
18.6.2006, 22:18
Patrick je moj omiljen crtani lik. Ko gleda Sunđer Boba znaće na koga mislim.:D

Nemoj mi reci da ti je nick na forumu Patrick zbog njega?:paranoia:

Surovi
22.6.2006, 23:18
tjah ajd i ja da stavim poreklo moga imena matorog... vuce korene jos iz vremena wormsa keca(imao sam sta ja znam 9-10 god valjda) i tako ja nazvah moje crve nekako i jedan je bio surovi... posle i u diablu 1 tako da sam nastavio da vucem nick iz igre u igru, iz foruma u forum, iz chata u chat, itd.... eto, mada ne vidim cemu sve ovo:paranoia:

epicAdrian
23.6.2006, 12:55
ae i ja cu da se izjasnim, tek sad sam video ovaj topic :)

epic-to mi je bio nick veoma dugo ali zato shto ima mnogo njih odluchio sam da dodam svoje lichno ime (na koje sam btw veoma ponosan:)) i tako je nastala slozhenica epicAdrian :D

btw. i'm also known as
DeadCode :Freddy:
DryadHasBigTits :rofl:

PAIN
23.6.2006, 17:36
Nemoj mi reci da ti je nick na forumu Patrick zbog njega?:paranoia:
Sto bas mu je zesc nick.

Cuti kad nije LIGNJOSLAV.

dimitrix
7.7.2006, 15:53
:rofl: :rofl: MA dajte ali u mene JE zato sto sam nesta trazio da nije NACISTICKI ali cool i moderno i jednostavno.:ciao: :ciao:

NjegovaWisost
7.7.2006, 17:11
Njegova Wisost Broj 1, lik iz Alan Forda, koristim ga godinama...

huligan
8.7.2006, 14:34
Huligan-huliganstvo-vandalizam-moje osobine
Huligan-pivo-fajt-tekme-moja svakodnevica

:alealeee: :alealeee: :alealeee:
BLUE STORM

JEDAN JE CHELSEA:alealeee: :alealeee: :alealeee:

oluja
8.7.2006, 14:42

BLUE STORM

To je samo nekanalisan visak energije. To sto si ovde i sto te zanimaju racunari govori da mozes mnogo vise i bolje od toga.

epicAdrian
8.7.2006, 22:31

BLUE STORM

svakodnevno idesh na tekme Chelsija i fajtash se :icon_scra

ololol i josh pritom zhivish u Barseloni :rolleyes:

marko3581
9.7.2006, 1:04
marko3581
moja malenkost + broj preuzet iz knjige "Nulta tacka" -Agata Kristi (koji se sasvim slucajno podudara sa jednim datumom:D )

Dacko
9.7.2006, 3:21
Ne vidim smisao korišćenja pseudonima ako se objasni šta znači.:p

Corey
9.7.2006, 10:58
Nekada davno sam slušao grupu Slipknot koju sam jako voleo,a ime pevača je bilo Corey pa sam od njega digao :))
to je to

ristic
9.7.2006, 13:04
MOJE PREZIME :):):)

Magneto
9.7.2006, 18:17
Exactly my point. :tapsh: O njemu treba drugi da misle i razmišljaju, ako tu već ima o bilo čemu da se razmišlja.

Wolverine
9.7.2006, 18:49
Exactly my point. :tapsh: O njemu treba drugi da misle i razmišljaju, ako tu već ima o bilo čemu da se razmišlja.

Ah, Eric you are right this time!But you ARE a member of The Brotherhood!My vision of a world is vision if world UNITED!

Magneto
9.7.2006, 21:47
Yeah, sure. Whatever. :)

Željko
11.7.2006, 0:53
Željko - to mi je ime (valjda) :D :D

Psychon@ut
11.7.2006, 0:57
Pravi odgovor;) .

WiCKeD
12.7.2006, 3:14
Kad sam bio mlad :D KoRn je izbacio drugi album sa jednom onako finom pesmom, pa je odatle i krenulo sve to i odatle je potekao nickname. Bilo je malih modifikacija nicka tokom godina, ali WiCKeD je ostalo tokom zadnjih otprilike 7 godina. Uglavnom me podseca na neka lepsa vremena i ludosti koje sam radio :)

player1
13.7.2006, 1:27
player1 = prosto i jednostanvo, jos od davnina mrzi me da menjam default ime u igrama

K'R' HooD
13.7.2006, 1:55
K'R' HooD
Kiza Robin Hood...
Ko je cuo, znace...

Rene
15.7.2006, 2:56
Rene mi je ime i to Špansko :(

Eddie
19.7.2006, 0:04
Ed Hunter,Eddie.
Inace koristim i nick BARAHIR,moj lik iz MERP-a (davno preminuo :( ).

Mannibalseat
23.7.2006, 21:27
M.A.N.N.I.B.A.L.S.: Mechanical Artificial Neohuman Normally for Immediate Battle, Assassination and Logical Sabotage.<<ovo je na...a na nashem,pa lik iz filma koga je tumaci poznati Welski actor Sir Anthony Hopkins[za one koji nisu gledali] Hannibal :ciao: ta-ta M

GrimReaper
23.7.2006, 22:33
Grim Reaper je erm... jedini pravi Kosač, tj. bolje rečeno Smrt. :D Svidja mi se čovek (hm, pa ne baš čovek) kao lik, najviše kako je opisan u Pračetovim knjigama. :D

rogehpelb
23.7.2006, 23:12
Moje ime je ime hriscanskog demona izdeklamovano unazad... Ako vas intersuje koji demon imate vikipediju, mene mrzi da pisem :P

Magneto
24.7.2006, 10:37
Prijatelju malo (više) si se zezn'o, ili si samo pogrešno otkucao ireversan naziv.

U pitanju je demon Belphegor (Baal-Phagor), a ne blephegor. Oh well...

Boranija
2.8.2006, 12:49
Ne volem boraniju...

6am3 Fana71c
2.8.2006, 18:53
Fanatic za PC igre i igru uospte u zivotu :to_care:

Beagle
11.8.2006, 0:51
BEAGLE je vrsta engleskog kratkonog psa, sirem krugu ljudi poznatijem kao SNUPI. Dunulo mi je da koristim ovaj nick posto moj ortak ima kera koji se zove snupi, a meni se nick prosto svidja, i blize me opisuje (visok sam preko 1m i 90cm).:icon_evil

Rockman
11.8.2006, 1:25
Clone of Megaman(Konami version)
2928

Freško
11.8.2006, 2:24
Fresko--- Tako me zovu od davnina , jos od '90 god.. Mrzime da vam objasnjavam zasto... Ko me poznaje Zna..

A M G
16.8.2006, 20:33
Obozavam automobile, posebno Mercedes-Benz-ova "kolica", a moj nick je u stvari tjuner tih automobila koji od njih pravi cuda!:cool:

nighthawk
16.8.2006, 22:44
U vreme kada sam se prijavljivao po prvi put u zivotu na neki forum zanosio sam se simulacijama letenja, pa sam hteo da izaberem neki nick koji bi imao veze sa avionima. Od svih ponudjunih opcija nighthawk je delovalo kao najbolje

Rocker
17.8.2006, 0:10
U vreme kada sam se prijavljivao po prvi put u zivotu na neki forum zanosio sam se simulacijama letenja, pa sam hteo da izaberem neki nick koji bi imao veze sa avionima. Od svih ponudjunih opcija nighthawk je delovalo kao najbolje
:rofl: Morao sam da se nasmejem! Nighthawk je F-117A, right?! Da si stavio F-15 ili F-22 pa da te razumem (kad već voliš američke aviončiće). Onaj "nevidljivi" krš se dokazao kod nas, tako da je daleko od najboljeg. Mene je tvoj nick podećao na Nighthawk-a iz MK3.

uros@3D
17.8.2006, 21:27
Uros - ime, a pošto se bavim od rođenja crtanjem/slikanjem/sada modelovanjem onda je "@3D" ;)

bone_collector
18.8.2006, 0:17
Gledao sam davno istoimeni film sa Angelinom Jolie i Denzelom Washingtonom, svidelo mi se kako zvuci pa sam taj nick prvo poceo da koristim u counter-u :)

SuperG
21.8.2006, 14:20
:rofl: Morao sam da se nasmejem! Nighthawk je F-117A, right?! Da si stavio F-15 ili F-22 pa da te razumem (kad već voliš američke aviončiće). Onaj "nevidljivi" krš se dokazao kod nas, tako da je daleko od najboljeg. Mene je tvoj nick podećao na Nighthawk-a iz MK3.

Mislis na NightWolf-a?

Magneto
21.8.2006, 14:56
Ne nije to mislio, naziv za F117A jeste Nighthawk.

Rocker
21.8.2006, 15:11
Mislis na NightWolf-a?
U pravu si, u MK3 je NightWolf!;) F-117A je Nighthawk

Magneto
5.11.2006, 1:13
Evo nekoliko fenomenalnih nickova članova sa ovog foruma koji su vredni pomena (po meni):

• Enjoy Sarma
• Prodavam kokice
• avtobus on the run
• BurekUSvemiru
• Cedevita_User
• pokojni_toza
• che daboli guz
• Cp6uja.eXe
• DarthPerica
• Yugo-55
• radenko smith
• RaKuN_s_NeOnKoM
• Pile_glodje_kost
• Vrlo Oprezno
• Imanje
• U_Jogurtu_Nema_Kostiju
• TiTof_piJonir
• Šabanazija
• 1000evra

:D

Rocker
5.11.2006, 1:41
Evo nekoliko fenomenalnih nickova članova sa foruma koji su vredni pomena (po meni):

Enjoy Sarma

Ovo je ime jednog domaćeg punk benda. :nov_guita
Evo nekoliko fenomenalnih nickova članova sa foruma koji su vredni pomena (po meni):

• che daboli guz

• RaKuN_s_NeOnKoM

• Vrlo Oprezno

Ove nickove sam primetio i na ovom forumu.:dedica:

• Šabanazija

Ovo je moj nick sa foruma "velikog brata". Morao sam, kad sam šaban pa se registrovao kod njih. To sam uradio čisto da bih video o čemu se priča. Ljudi nisu normalni, za sat vremena preko 2000 postova. Ja sam ostavio možda 2-3. posta. :a_whistli

Garson
5.11.2006, 2:29
Zar i ti sine Rockeru?:paranoia:

Rocker
5.11.2006, 6:14
Zar i ti sine Rockeru?:paranoia:
Well, radimo neka istraživanja na faxu o raznim sociološkim fenomenima tipičnim za naše prostore poslednjih godina. VB je jedan od njih i samo je delić mnogo veće slike. Kad bih vam ispričao njegovu suštinu (ono što se ovde pominje je samo maska), mislili bi ste da se ložim na teorije zavera i ne bi ste mi verovali a i otišao bih žešće u off. Forumu VB sam mogao da pristupim samo ako se registrujem, a pošto su tamo samo šabani, morao sam da se utopim u okolinu!:to_care: Inače, pre bih pio toplo pivo i jeo 'ladnu supu nego što bih se prepucavao s onim ljudima. Niko i ne čita tuđe postove, samo pišu ko nenormalni! Milioni nepovezanih misli su tamo! Mad House!:kreza:

kinteC
5.11.2006, 6:38
Iluminator Haten- Taj nick mi se toliko svideo...stoooo to ja nisam smislio :( ( inace, to je nick nekog lika koji igra na netu battlefield1942... )

Simke
5.11.2006, 9:48
neobični, zanimljivi, kreativni, šašavi ... :)
kako god,
spisak nekih koji su meni simpatični:

Micapegica
**Kurtonce**
Uplašenko
Trta Mrta
Zaneo
Ajvan
Vidronja
To Konju
vozac saniteta
urbazon
formica
CakumPakumVakum
curejko
motto cooltywator
BurekUSvemiru
pavlaka
BOCKICA
Krofnica 84
Gadoguz
Oblacic
juhnhuhn
Dzidzabidza
Grabulja

svi su sa ovog Foruma, zapisivao sam ih kako sam ih zapažao bez bilo kakvog drugog reda...

Garson
5.11.2006, 10:19
Well, radimo neka istraživanja na faxu o raznim sociološkim fenomenima tipičnim za naše prostore poslednjih godina. VB je jedan od njih i samo je delić mnogo veće slike. Kad bih vam ispričao njegovu suštinu (ono što se ovde pominje je samo maska), mislili bi ste da se ložim na teorije zavera i ne bi ste mi verovali a i otišao bih žešće u off. Forumu VB sam mogao da pristupim samo ako se registrujem, a pošto su tamo samo šabani, morao sam da se utopim u okolinu!:to_care: Inače, pre bih pio toplo pivo i jeo 'ladnu supu nego što bih se prepucavao s onim ljudima. Niko i ne čita tuđe postove, samo pišu ko nenormalni! Milioni nepovezanih misli su tamo! Mad House!:kreza:
Uh, sad mi je laknulo.;)

Magneto
5.11.2006, 11:13
Ove nickove sam primetio i na ovom forumu.
Pa svi navedeni nikovi su sa ovog foruma. Možeš i da proveriš.

Wile E. Coyote
6.11.2006, 10:34
Obozavam Peru Kojota! :D Posto je malo nezgodno da na forumima koji su na engleskom imam nick Pera Kojot, ipak sam se odlucio na original.
Inace, to je moj nick na svakom forumu u koji sam uclanjen.

Mannibalseat
7.11.2006, 3:28
ima ,,skracjeno je,..
ime moje familije..."od svakoga do maloga.,...":ciao: :ciao:

Ne$A
8.11.2006, 19:31
Nenad-Nesa-Ne$A...

SirDuck
10.11.2006, 13:27
Pa u drustvu me zovu Duck, a ono Sir nema veze sa sirom :D
To sir je, ja mislim(vec sam i zaboravio zasto posle tolko vremena), od Sir Olivera, cuvenog engleskog plemica :)
Samo sto nisam pokupio njegove sklonosti ;) :D

BTW, ovo mi je nick svuda, pa kada vidite SirDuck negde, sa ili bez 91 to sam ja :)

Srlandand
11.11.2006, 19:13
Uglavnom sam se potpisivao Srkius da Genius, Bizarre,a ovaj nick sam izabrao ser me je jedan ortak tako zvao, a i nisam imao ideju kada sam se uclanjivao.

Wolverine
11.11.2006, 20:19
Idite na http://www.vmlab.com/trstenik/phpBB2/index.php !Primer blesavog nicka: pacovdlak!
Na TS forumu ima nikova koji su stvarno:to_care:

NightWolf
11.11.2006, 23:05
Highlander ne znaci mocni besmrtnik, nego brdjanjin (covek koji zivi u brdskom okruzenju/razgranatom brdskom selu)

ptpuno tacno...vidite moj nickname imam mnogo josh....

Night Hawk
12.11.2006, 1:11
Ne nije to mislio, naziv za F117A jeste Nighthawk.
Naravno :)

Lucic Nemanja
12.11.2006, 15:50
Ovde sam napravio izuzetak i i za nick sam stavio svoje ime i prezime.Inace se uglavnom svuda potpisiujem SephirotTDL ili samo Sephirot (lik iz final fantasy-ja).Nastavak TDL je potekao kad smo moje drustvo i ja iz fazona poceli sebe da nazivamo The Dark Lords.
Jel neko primetio negde moj nick?

Magneto
12.11.2006, 16:17
Ma apsolutno sve je zanimljivije od imena, ili ne daj bože od imena i prezimena kao nadmika. A ovde nažalost takvih, krajnje neinventivnih primera, ima na svakom koraku. Fali još samo JMBG, bračni status i koncizna adresa stanovanja ispod username-a.

Simke
12.11.2006, 17:14
ptpuno tacno...vidite moj nickname imam mnogo josh....
Koje još imaš na ovom Forumu?

SirDuck
12.11.2006, 23:58
Ma apsolutno sve je zanimljivije od imena, ili ne daj bože od imena i prezimena kao nadmika. A ovde nažalost takvih, krajnje neinventivnih primera, ima na svakom koraku. Fali još samo JMBG, bračni status i koncizna adresa stanovanja ispod username-a.

Jos je gore kada se nazove po nekoj igri...brrr
Ovo je bar tvoje ime i prezime.

Daky
23.11.2006, 16:09
Nisam bila inspirisana pa sam stavila svoj "obican" nadimak. Ponekad se predstavljam kao Trinity, Prue_Charmed (davno bilo) i kao Sirius (ok, znam da je musko ime ali je moj omiljeni lik iz knjige).

jozvan_Kg
23.11.2006, 23:58
Ovaj nick koristim od kad sam dosao u kontakt sa kompovima (pre jedno 6-7 godina)jer sam se slucajno zeznuo kad sam pisao jedan dokument i osta mi taj nick.Cak me i dosta ortaka zove po nicku,mada se ponekad potpisujem i kao razvan,bager ili Jovan De Beli:kreza:

hacker_aca
24.11.2006, 0:10

Evo proverio sam, kad se registruješ u "kutiju" za nik piše Ime korisnika pa možda ljudi stvarno pomisle da treba ime pa stave. Tako je bilo i samnom kad sam se registrovao i taman da kliknem dugme da se regsitrujem i primetim da nema kutije za nik. Skapiram da je to ova kutija i umesto imena upišem nik.

Magneto
24.11.2006, 20:16
Au bre, pa to jedino ako se po prvi put registruješ na forum pa shvatiš bukvalno. Ali i prevod jeste loš, to stoji.

hacker_aca
25.11.2006, 3:38
Au bre, pa to jedino ako se po prvi put registruješ na forum pa shvatiš bukvalno. Ali i prevod jeste loš, to stoji.

Ovo mi i jeste prvi forum. :)

Ice-Man
25.11.2006, 11:03
Ovo mi i jeste prvi forum. :)

I meni je ovo prvi forum. Pre nego sto sam poceo da posecujem ovaj forum, ja sam mislio da su forumi najgore stvari na svetu jer je moj cale sedeo za kompom i imao obicaj da visi za kompom nekih dobrih 2 sata!:D
I ja kad sam hteo da kupim Guild Wars, ja reko daj da vidim sta na internetu pise za nju (inace ja sam ranije, kad sam bio navareni balavac, gledao samo sajtove sa cheat-ovima), i ja postavim na google da pretrazi stranice na srpskom, i naravno prvi na listi je bio SK forum, ja pogledam i shvatim to kao chat gde ljudi pisu sve sto im padne na pamet, i ja se registrujem!:o
Ali fora je bila sto sam ja mnogo lenj, p nisam imao zivce da stalno pisem, a nemam ni sada bas (:o ) pa sam vremenom shvatio da se ovde pise samo kada se pomaze ili trazi pomoc, kasnije sam skapirao da koristim "citat", bold i tako to! Sad mi je mnogo drago sto sam ostao na ovom forumu jer sam shvatio da postoji mnogo zanimljivih tema!;)

God bless SK!:n_klanja:

Daredevil 2
25.11.2006, 13:24
God bless SK!:n_klanja:

Slazem se sa tobom. SK forum:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: :n_klanja:

Simke
26.11.2006, 5:51
Forum mi je upravo šapnuo da ste ga raznežili sa Vašim izlivima ljubavi ali da bi bilo poželjno da se držite teme. ;)

King Arthur
26.11.2006, 15:18
Slucajno odabran nick. Jednostavno kada sam se prvi put prijavio na jedan forum (tremek) stavio sam ovoj nick.. i vremenom je poceo da mi se svidja

loki
26.11.2006, 15:47
Highlander ne znaci mocni besmrtnik, nego brdjanjin (covek koji zivi u brdskom okruzenju/razgranatom brdskom selu)Ajd da se kladimo,da i on to zna.Mislim,to znaju i oni koji ne spekaju english.A mocan je i besmrtan,s tim se moras sloziti.

LunaticRS
6.12.2006, 3:56
Nekad prije 5 godina shvatim da sam mnogo lood na kaunteru i da mi treba odgovarajuci nick.I tako stavim LunatiC i hladno 5 godina mi je to nick.Skoro na doti na bnetu neki lik me prepozna i rece "De si ti Lunatic kanterasu stari", a kanter ne igram vise od dvije godine.Ovo RS je zato sto sam iz Republike Srpske ili kao Red Star jer Zvijezda zivot znaci.

Mrka Kapa
6.12.2006, 23:06
Nije bash optimistichan nick, ali htedoh neshto shto nije turcizam, ili neki drugi -izam (ne da imam neshto protiv njih, daleko od toga), ali eto, dopalo mi se :)

Master Neo
6.12.2006, 23:14
Evo proverio sam, kad se registruješ u "kutiju" za nik piše Ime korisnika pa možda ljudi stvarno pomisle da treba ime pa stave. Tako je bilo i samnom kad sam se registrovao i taman da kliknem dugme da se regsitrujem i primetim da nema kutije za nik. Skapiram da je to ova kutija i umesto imena upišem nik.
Pa ja sam se prvi put na ovom forumu registrovao pod imenom i prezimenom:boodala: A kad sam shvatio da to ne treba, onda sam otvorio novi account. Inache josh uvek postoji taj account...Hehe

Magneto
6.12.2006, 23:16
Meni koliko je poznato, ti si vazda menjao nickname, iz raznoraznih razloga. Nah, Bože moj. :)
Nije bash optimistichan nick, ali htedoh neshto shto nije turcizam, ili neki drugi -izam (ne da imam neshto protiv njih, daleko od toga), ali eto, dopalo mi se
Vrlo inventivno i originalno, to se ceni.

Master Neo
6.12.2006, 23:24
Meni koliko je poznato, ti si vazda menjao nickname, iz raznoraznih razloga. Nah, Bože moj. :)

Vidi, vidi, zna i Magneto ponesto...:D Shhhhh!:n-cc2: :D

AkiMan
6.12.2006, 23:39
Hmm,Aki od Andrej,celog zivota imam taj nadimak,a Man,pa onaj fazon kao Taj Aki,jedan jedini,a ne neki tamo levi...;)

Martok
6.12.2006, 23:49
Hteo sam nesto originalno pa reko ajde ovo, medjutim od originalnosti ne ostade nista kada sam 6 meseci kasnije skapirao da se tako zavao klingonski general iz DS-9, kako sam u vreme registracije igrao total war i koristio isti nick (zvucalo mi generalski) sve mi je postalo jasno. Podsvest ti je cudna stvar.

silver-ranca
8.12.2006, 20:25
Ovaj nick mi nije odavno i sam sebi sam ga nadenuo. Kako sam ga dobio? Pa lepo sam pricao o drugarima o nekim diskovima premazanim srebrom, pa rekoh zasto da ne. Kao sto vidite nick mi je Silver.

@PS: Napisao sam silver-ranca jer izgleda ima mnogo Silvera.

Phiber_Optik
10.12.2006, 16:53
Phiber Optik mega mocan nick :)

Mrka Kapa
10.12.2006, 20:07
Pored ovog, ponekad koristim nick "Verasenj", što je staro srpsko ime za mesec septembar:)

Luka Brazi 47
18.12.2006, 17:10
Mislim da smo svi gledali kuma i uocili Luku Brazija medju likovima(glavnim naravno).A 47 znaci da sam opasan ko AK47 :icon_evil

Sarmatian
26.12.2006, 1:52
Pa po jednoj od brojnih teorija koje postoje na tu temu, Srbi su dobili ime po Sarmatima (sarmatijanima, sarmacanima kako gde) pa mi bilo interesatno...
A i nekako su mi uvek bili kul ti stepski ratnici, strelci na konjima i tako to... :D

Crusader88
26.12.2006, 1:56
zasto bas crusader tj. krstas
pa oduvek sam se nekako lozio na vitezove, a tek kad sam krenuo da igram stronghold crusader od tada ga ne "skidam", a 88 je godiste jer uglavnom gde god da se registrujem ima ga neki crusader. :icon_stud

>Dru!D<
8.1.2007, 19:26
Moj nick je klasa lika sa kojim sam najdalje stigo u WoW-u. Nekad sam se potpisivao i kao Scissor jer su mi makaze ocajnicki trebale... :) i kao T. rex

rudar
9.1.2007, 1:26
Xex.Wrh tema...
Nego, ja sam se na brzinu registrovao na forum pa sam isto tako na brzinu i lupio nick...:D
Ostale stvari (biografija , itd itd...) sam kasnije preuredjivao.

YellowDog
9.1.2007, 13:08
Nastavnica Engleskog me je u 3.razredu osnovne prozvala Žuća-niko ne zna zašto!Taj nadimak(Žuća,Žule,ŽuX) mi je ostao i do danas.A YellowDog je izvedeno iz tog nadimka jer je Žuća pseće ime:dzavo: i prvi sam ga koristio negde u 5.osnovne kada sam se u Counteru potpisivao sa YellowDog.