hiperborean
11.9.2011, 15:06
Pocelo je tako sto sam igrajuci DeusEx:HR video neke linijice po ekranu kao da HUD treperi i mislio da je neki feature igre :D I onda su se pojavile neke crte kao kad zazvoni mobilni i bukvalno kao u Matrixu se iz tih crta pocela razlivati uslovno receno bela boja.. Ja opet mislio neki efekti :D I razlila se preko celog panela. Jos uvek je blago vidljivo sta je na ekranu (slova npr).
E ja ga rasturim lepo da vidim sta je sa kondezatorima i svi se cine dobrim na oko. Zanimljivo je sto sam primetio da prikljucak za strujni kabl nema uzemljenje. Garancija je istekla, pa mi nije zao da ga cackam mozda i ispadne nesto..
Ima li neko nekakvu ideju sta bi moglo biti?
edit:
Uh da, do monitora je sigurno.. Prikljucio sam starog Radiation Kinga 14`` i sve fercera..
E ja ga rasturim lepo da vidim sta je sa kondezatorima i svi se cine dobrim na oko. Zanimljivo je sto sam primetio da prikljucak za strujni kabl nema uzemljenje. Garancija je istekla, pa mi nije zao da ga cackam mozda i ispadne nesto..
Ima li neko nekakvu ideju sta bi moglo biti?
edit:
Uh da, do monitora je sigurno.. Prikljucio sam starog Radiation Kinga 14`` i sve fercera..