Prikaži potpunu verziju : Koji opis igre vam se najvise dopao u broju 9/11?
Nenad Vasovic
5.9.2011, 14:23
U želji da poboljšamo naš i vaš časopis, kao i da autori tekstova steknu bolji uvid u neposredne reakcije čitalaca, postavljamo glasanje za najkvalitetniji opis igre u broju 09/11 (odnosi se samo na tekstove u rubrici "Test Play").
Da bismo unapred izbegli moguće nesporazume, za svaki slučaj, napominjemo još jednom: glasa se za najbolji opis igre, a ne samu igru.
Limbo - jasan, informativan i nadasve čitak tekst.
Definitivno Limbo, veliki plus je sto ima tri dodatna misljenja.
Luka Filipovic
5.9.2011, 18:48
Limbo.... :D
This is awkward... :D
Limbo.
Luka Filipovic
5.9.2011, 21:04
Ako ce vam pomoci nesto , najmanje mi se dopao "Earth Defence Force: Insect Armageddon"
Opis Limba je hvalospjev bez i jedne jedine mane. Po njemu ispada da je igra bolja i od Braid-a i od Portal-a.
I bas me zanima koliki procenat igraca prelazi ovu igru sa max 3 sata. Bilo bi zanimljivo da se sprovede anketa. Jer ovako kao da je igraju samo puzzle profesionalci (citaj gamer-i).
^Ma preslo je manje od 1% ljudi za ispod 3 sata, narocito ako su primetili skrivena jaja i pritom trazili i druga, bez 4-5 sati nema pravog uzivanja u Limbu.
Sta ces, vole da se hvale ljudi, da hrane sujetu pred drugima. :)
Inace, ova igra, sto se mene tice jeste bez mane, malo umetnicko delo, a ne bih je poredio sa Portalom u smislu da li je bolja ili losija, svaka je na svoj nacin dobra
Braid jos nisam igrao.
anded zombi leš!
11.9.2011, 17:07
ništa ovozemaljsko nije bez mane.
ali, avaj, u pitanju je mala, indie igra, crno-bela.
kako to kritikovati?
:rolleyes:
slušam indie i post rok, nosim karirano, pijem čajeve, liberal sam, depresivan i igram limbo.
i mnogo sam inteligentan.
ta hipsterska pretencioznost ovde odlazi toliko daleko da se igra poredi sa van gogom.
ingeniozno, nema šta.
elem, novi sk je prvi koji kupih nakon godinu+ dana, utisak - kuzma iako blago ofucan i dalje nema konkurenciju, dinić je nešto bolji, ali i dalje onako pf.
dok su ostala (mahom nova) imena stajala na krajevima recenzija koje većina nas sa forumna može da napiše.
no, ni najbolji recenzenti ne mogu čuda da napišu o nesvarenim paradox izbljuvcima, gomili izvikanog niskobudžetnog šita i mapama za cod.
White Ripper
14.9.2011, 17:25
Vidim da se većini svidio opis Limba.:kreza:
Meni se, naprotiv, uopšte nije svidio, bolji je onaj Rainmanov u temi "čitaoci recenzenti". :D
BTW najviše mi se svidio opis Tropica 4.
Shumsko_drvece
14.9.2011, 21:15
slušam indie i post rok, nosim karirano, pijem čajeve, liberal sam, depresivan i igram limbo.
i mnogo sam inteligentan.
ta hipsterska pretencioznost .
Mrzitelji Limba, na drugoj strani, su dojeni do svoje četvrte godine života što je dovelo do razvoja egocentrične crte u njihovom karakteru, obično su sinovi jedinci koje je tata svakog četvrtka vodio u podrum a mama se pravila da ništa ne zna, a odrasli su okruženi podsmehom vršnjaka jer su bili bledi i bubuljičavi tinejdžeri bez imalo talenta ili inteligencije.
Svoj angst pokušavaju da kanališu nošenjem uskih kožnih pantalona koje im neprestano depiliraju dlačice na nogama (te su non-stop nervozni), glorifikacijom nekrofilije (što je naravno samo stav kojim pokušavaju da izgrade distancu između sebe i onoga što u svom egocentrizmu smatraju komformističkom malograđanštinom) i slušanjem death metala u kome posebno ne uživaju ali smatraju da je dovoljno glasan da bi im odvratio misli od animoziteta prema svetu na koji su kivni, i za koji misle da im nešto duguje samo zato što su imali nesrećno detinjstvo.
Jesi li se pronašao u ovoj kvazi-pop-psihološkoj tiradi? Nisi? Onda nema razloga da neargumentovanim bulažnjenjem ljude nazivaš hipsterima samo zato što igraju Limbo.
Earth Defence Force: Insect Armageddon
Vratija se Župnik Jozo :D
Bolji je bio prvi tekst sa Župnikom i Maricom, ovde ima par vrlo očiglednih propusta (muzika umesto glazba, neke konstrukcije karakteristične za srpski a ne hrvatski itd). Nije loš tekst, ali sam se na prvi valjao od smeha.
Slažem se. Takođe teško da bi bilo koji Hrvat upotrebljavao reči "triba" i "kaj" ;) Možda neki križanac tovara i purgera :D
White Ripper
18.9.2011, 21:31
Izvinjavam se za oftopik al kad neko pomene purgere uvijek se sjetim ovoga.:D
http://www.youtube.com/watch?v=YOPLOelchgM
Aahaha, uvek umirem na ovaj klip :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.