Prikaži potpunu verziju : 7600gs agp temperatura
Stella Rossa
22.8.2011, 13:44
Ja imam graficku gigabyte 7600gs agp 256mb temperatura graficke kad komp miruje je oko 65-66 C dok igram crysis temperatura ode do 80C da li je to mnogo ???
Evo to je ova graficka
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/GeForce_7600_GS.jpg
Nije mnogo, posto je kartica bez ventilatora... Samo, na sta ti crysis lici na toj grafickoj karti?
Stella Rossa
22.8.2011, 14:30
Nije mnogo, posto je kartica bez ventilatora... Samo, na sta ti crysis lici na toj grafickoj karti?
Sto na sta mi lici radi ok na rezoluciji 1280x768 i podesavanjima na medium..
I izgleda losije od Far Cry 1 :).
Stella Rossa
22.8.2011, 14:59
Nije bre izgleda ok stvarno.
Pusti te price...
Ljudima sa 8600GT (koja je dosta jaca graficka od 7600GS) se vuklo na 1024x768 na low-medium, i izgledalo im je u rangu sa FC1 na high.
Stella Rossa
22.8.2011, 15:38
Pusti te price...
Ljudima sa 8600GT (koja je dosta jaca graficka od 7600GS) se vuklo na 1024x768 na low-medium, i izgledalo im je u rangu sa FC1 na high.
Meni je slika ok a i da je losa slika boli me uvo bitno je da igrica moze da mi podrzi i radi bez seckanja i kocenja a da li ce raditi na high ili low k.....me zabole.
Pa poenta Crysis-a je da je doneo skoro fotorealisticnu grafiku (i do dan danas neprevazidjenu).
Ako ti nju ne mozes videti, slaba onda vajda.
Mada Crysis i ima jos nekakav gameplay, kakvih sve krsheva danas ima u svetu fps-a, on je jos i igriv.
Mogu ti reci da greshish, na ovakvim podeshavanjima uz 7600gt i Athlonu 3500+ nije toliko loshe, mozhe se reci da je u zoni igrivog. Igrao sam malo dok me igra nije smorila, znachi jako malo. Ne zaboravi da je na njegovom monitoru 1280x1024 verovatno istog kvaliteta kao kod tebe 16x10, zbog dijagonale :p. E sad, to da li nekome smeta da igra na medium detaljima je druga pricha, ja se ne bih ni najmanje cimao, samo shto je 80% uzhitka kod Crysisa grafika :D. To da li je fotorealistichna je diskutabilno, vecina screenshotova je definitivno kasnije obradjeno, na DX10 i max podeshavanjima uopshte ne izgleda tako dobro. Hype je chudo.
Back on topic, ta temperatura uopshte nije chudna, 7600gs su poznate furune, mozhesh mozhda da uperish neki 9cm vent od 200 dinara da duva u heatsink, dosta ce promeniti temperaturu.
Stella Rossa
22.8.2011, 16:51
Pa poenta Crysis-a je da je doneo skoro fotorealisticnu grafiku (i do dan danas neprevazidjenu).
Ako ti nju ne mozes videti, slaba onda vajda.
Mada Crysis i ima jos nekakav gameplay, kakvih sve krsheva danas ima u svetu fps-a, on je jos i igriv.
Mene boli uvo za tu grafiku meni je bitno da mi je igrica zanimljiva i dobra.
Dobro, ionako tema nije igrivost, vec temperatura.
Kad smo kod toga, vec postoji odgovarajuca tema (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=11100&page=86).
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.