Prikaži potpunu verziju : jel ovo normalno ili mene PTT malo za*ebava
Imao sam 64kb flat cablovski i skidao mi je sve brzinom ok 6-7kb nekad 8 al samo na tren.neznam dal je ovo normalno al sada dolazi problem.Povecao sam na 128kb flat i BRZINA INTERNETA NIJA SE MAKNULA NI TRUNKICU zovem ja sve je uredu prikljuceno al meni ko da se nishta nije desilo.E sad sledi pitanje "jel ovo normalno ili mene PTT malo za*ebava"
Imao sam 64kb flat cablovski i skidao mi je sve brzinom ok 6-7kb nekad 8 al samo na tren.neznam dal je ovo normalno al sada dolazi problem.Povecao sam na 128kb flat i BRZINA INTERNETA NIJA SE MAKNULA NI TRUNKICU zovem ja sve je uredu prikljuceno al meni ko da se nishta nije desilo.E sad sledi pitanje "jel ovo normalno ili mene PTT malo za*ebava"
Nije normalno, trebao bi da imas bar 11kb/s.
jel moze neko da mi pomogne.Mozda moram u browseru neshto da podesim [opera]
TheProphecy
19.8.2006, 20:34
Instaliraj netlimiter ili neki slican program i videces koliki ti je protok i na sta se raspodeljuje.
da znash da hocu da skinem taj net limiter fala
Umesto Net Limit-a ja ti preporučujem da se u isto vreme ponoviš i novim firewall-om :) Skini Agnitum Outpost koji ima fantastičnu podršku za praćenje svega i svačega što prolazi kroz tvoj komp a usput je i odličan firewall.
Zašto ne pozoveš njihov korisnički servis? Proveri sistem protiv virusa, spyware-a, i ostalih gluposti. Instaliraj firewall, anti-virus(ako nemaš) pa tek onda proveri internet NetLimiter-om.
Iz licnog i poslovnog iskustva: moraš da resetuješ cable modem. To radiš na sl. način - izvadiš kabl kojim se modem napaja strujom, sačekaš 2 min i vratiš nazad. Sačekaj da se ponovo konfiguriše sa mrežom i to ti je to. Imaćeš plaćenu brzinu.
sad cu da probam a net limiter nije pomogao
nepomaze startuje on sa 20 al onda posle 5 sekundi se vrati na 9 i onda se vrti ok o8.5 9
nepomaze startuje on sa 20 al onda posle 5 sekundi se vrati na 9 i onda se vrti ok o8.5 9
Jel si proverio kompjuter protiv spyware-a, adware-a, virusa? Takođe, šta to skidaš, sa nekog mirrora ili preko P2P mreže? Ukoliko server na kome se hostuje fajl koji skidaš spor - moguće je da zbog toga skidaš manjom brzinom. Slično je i sa P2P mrežom, zavisi koliko korisnika share-uju taj fajl.
Takođe, probaj Speakeasy-ov "Speed Test" i javi rezultate.
http://www.speakeasy.net/speedtest/
gde god skidam isto .A sad trenutno na rapidshare
35 download 36 upload
al skidao sam neshto pa je mozda zbog toga probacu opet kad se zavrshi
35 download 36 upload
al skidao sam neshto pa je mozda zbog toga probacu opet kad se zavrshi
Nemoj ništa da skidaš, ništa ne bi trebalo da ti bude uključeno, osim te stranice.
gde god skidam isto .A sad trenutno na rapidshare
Meni, a ni drugim ljudima i dalje nije jasno izgleda, šta ti znači reč "skidaš"?
Jel nešto downloaduješ prostim klikom na link download (iz Opere ili sl.), ili misliš na rad sa P2P, Torrent downloadima?
Ako od P2P, torrenta očekuješ maksimalni protok, to će ti se verovatno jako retko dešavati a mnogo češće ćeš imati mnogo manji ili nikakav protok.
Aj' malo samo preciznije postavi pitanje. Ako je iz Opere, pređi na IE ili Firefox, pa proveri s njima.
iz opere kliknem na link i onda ima built in downloader
64kbps downlaod 43kbps upload bez icega u pozadini
64kbps downlaod 43kbps upload bez icega u pozadini
Da nisu oni tebi aktivirali pogrešan paket? Najbolje je da ti to njima lepo objasniš, pozovi njihov korisnički servis, nek dođu kod tebe kući i nek testiraju.
Najbolje je da ti to njima lepo objasniš, pozovi njihov korisnički servis, nek dođu kod tebe kući i nek testiraju.
JOJ...dobar vic...:to_care:
PTT..NAŠ Ptt da se pojavi kod nekog na vratima i da se cimaju zbog tričavih 4-5 Kbps ma dajjj...Ovo je Srbija takve stvari se ovde ne dešavaju.Ovde ljudi kriče godinama da im maknu PCM ili da im omoguće ADSL ali jok brale,ako nemaš debelu vezu od toga nema ništa!Ako ih savataš reci koji si metod ucene primenjivao.:rofl: :boxing:
BTW Agnitum Outpost je sjajan Firewall&Spyware cleaner,prvi program koji me je naterao da maknem ZA i SpyBot search&destroy...Fala za link:n_klanja:
100% ti nisu otvoril ogranicenje na koncentratorima. Reklamiraj racun, plati samo kao 64kbps, posalji dopis sa obrazlozenjem zasto nisi platio vise i sredit ce ti. Probaj brzinu download i upload, kada nista ne skidas na recimo http://www.speedtest.si.
Mozes u stvari sa cime hoces kod tako malih brzina (torrent, http, ftp)
ma zvao sam ja njih i oni kazu "SVE JE U REDU PRIKLJUCENO JE NA 128KB/PS NEMA NIKAKVIH PROBLEMA"
e poshto za****vaju onda cu da vratim na 64kb
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.