PDA

Prikaži potpunu verziju : World of Warplanes

Strane : 1 [2]

Guderian
8.10.2012, 8:21
A sta ti se tacno desava?Meni je stalno pucao DL,i morao sam non-stop da ga pokrecem ponovo.Naravno da je nastavljao tamo gde je stao.Uspeo sam na kraju da je skinem,ali izgleda da sam se dzabe mucio.Izgleda mi kao neki krs od igre.:mad:
Upravo to sto si opisao.Znaci da nastavim sa skidanjem.Hvala.

miloshbg
8.10.2012, 8:44
War Thunder je bolji! :D

night
8.10.2012, 22:59
War Thunder je bolji! :D
jeste bolji, mnogo bolji a opet world of planes ima neku svoju draž

toxic
10.10.2012, 1:25
Ima neko visak kljuc, ortak probao kod mene pa se zarazio? (:

director
10.10.2012, 20:51
Evo jednog kome treba :

SWTZZ-PGGDT-NUGYB

Zmajodkaraburme
10.10.2012, 21:41
Ako ima neko viska kljuc i ja bih probao :to_care:

srleb
10.10.2012, 22:05
interesuje me da li zlatmici koji se dobijaju sada u beti ostaju i kada izadje glavna verzija, ili se gube?
sry ako je bilo price o ovome

Marko
10.10.2012, 22:15
Koliko sam skontao: sve se gubi.

toxic
10.10.2012, 22:50
Sve se gubi, closed beta je. Kad se zavrsi brise se sve sa naloga i krece opet u open beti iz pocetka. Od open bete sve ostaje, ali tad nece deliti zlato. (:

PSP man
11.10.2012, 13:15
kako skinuti ovo cudo i dajte kluc da probam?

prijavio sam se na EU i US pre nedelju dana i jos nisam dobio kljuc!

Typhoon
11.10.2012, 16:13
Sve se gubi, closed beta je. Kad se zavrsi brise se sve sa naloga i krece opet u open beti iz pocetka. Od open bete sve ostaje, ali tad nece deliti zlato. (:

Znaci dzaba se ja mucim da otkrivam avione kad ce sve to da se ponisti... dao si mi dobar razlog da ne igram igru dok ne izadje open beta ili finalna verzija. Thx ;)

kako skinuti ovo cudo i dajte kluc da probam?

prijavio sam se na EU i US pre nedelju dana i jos nisam dobio kljuc!

Mozda nisi tacno odgovorio na sva pitanja ;) najbolje ti je da ti neko da kljuc.

director
11.10.2012, 19:34
ako ti je to mučenje, open betu nemoj ni da igraš. u open beti će ti trebati 10 puta više partija/exp da otključaš sve to isto.

Zmajodkaraburme
11.10.2012, 20:25
Zbog toga sto sam neopravdano zakasnio sa kupovinom SK-a za ovaj mesec tek sam sad shvatio da svi dobiju kljuc uz novi broj. :alealeee::alealeee: svaka im cast za ovo :)

edit: i posto sam ispao glup, i nisam sledio uputsva lepo citko napisana ispod koda, uneo sam kod na stranici worldoftanks.eu na svoj account. I naravno posto sam skapirao da sam pogresio pronasao sam stranicu worldofwarplanes.eu, medjutim kad se logujem sa istim nalogom od tenkica trazi mi opet da unesem kod i kad unesem svoj kod on jednostavno da gresku da je kod iskoriscen. Napisao sam ticket pa ce valjda stvar da mi rese. Jel neko imao slicna iskustva ?

BlackArrow
12.10.2012, 9:14
Ako treba nekome kod , obratite mi se na pm :)

( Otislo ! ) ;)

Aleksandar1987
12.10.2012, 23:17
Ko ima viska kljuceva za igru nek salje pp. Hvala!

EDIT: Jel ova igra dzabe i kad izadje final? Nisam igrao WOT i ne znam kako funkcionise to. I da li moram posle i finalnu verziju da instaliram kad izadje ili dolazi kao neki update preko ove bete?

I jos jednom molim ko ima viska kljuc nek posalje. Prica se dosta o WOT-u ali mene to nesto i nije interesovalo a posto gotivim avione ovo moram da probam. :)

miša topola
13.10.2012, 8:43
Ko ima viska kljuceva za igru nek salje pp. Hvala!

EDIT: Jel ova igra dzabe i kad izadje final? Nisam igrao WOT i ne znam kako funkcionise to. I da li moram posle i finalnu verziju da instaliram kad izadje ili dolazi kao neki update preko ove bete?

I jos jednom molim ko ima viska kljuc nek posalje. Prica se dosta o WOT-u ali mene to nesto i nije interesovalo a posto gotivim avione ovo moram da probam. :)

Ova igra je free i u final verziji. Verovatno ćeš morati da je skineš opet kada izađe final verzija (sledeće godine).

OPA 8000 poruka! :alealeee:

Aleksandar1987
13.10.2012, 10:51
Zauzima 10GB :paranoia:

Dobio sam neki code for confirmation prilikom registracije. Ne znam gde to treba da unesem. A kad pokusam da se ulogujem na moj acc nece, kaze da ne postoji. :(

miša topola
13.10.2012, 11:10
Zauzima 10GB :paranoia:

Dobio sam neki code for confirmation prilikom registracije. Ne znam gde to treba da unesem. A kad pokusam da se ulogujem na moj acc nece, kaze da ne postoji. :(

Da li si uneo CBT kod prilikom registracije?
Ako jesi, onda se samo uloguj na sajt preko tog linka što si dobio, izaberi EU region.

Aleksandar1987
13.10.2012, 11:27
Al je tesko ovo. Ne mozes nikoga pogoditi. Pucam tri sata u avion i nece da rikne. Jel moze ovo bez misa da se igra? Ako ne moze, jel lakse na gamepad-u i kako da podesim?

miša topola
13.10.2012, 22:49
Al je tesko ovo. Ne mozes nikoga pogoditi. Pucam tri sata u avion i nece da rikne. Jel moze ovo bez misa da se igra? Ako ne moze, jel lakse na gamepad-u i kako da podesim?
Možeš da igraš bez miša, igra podržava nekoliko upravljača, a podešavanja za upravljače radiš u samim podešavanjima igre. Kako? - nemam pojma, jer već godinu dana testiram samo preko miša i tastature.

mmiikkii
15.10.2012, 19:58
Zanima me jel igrao ko sa gamepadom?Nekako mi se ne igra na tastaturi,a dzojstik nemam,pa me zanima kako je na gamepadu.

I ako ima ko koji beta key nek posalje :).

EDIT:Nabavio sam.

wolf 87
15.10.2012, 20:22
Ima li ko koji kljuc viska?Unapred hvala:)

mmiikkii
15.10.2012, 20:45
Evo ovdje ima 7000 kljuceva.
http://www.mmobomb.com/giveaway/world-of-warplanes-beta-keys

wolf 87
15.10.2012, 23:23
Uzeo.Hvala:)

dsl94
17.10.2012, 16:53
Dobio sam beta kljuc u casopisu ali ne zelim da ga iskoristim ako treba nekome neka mi javi na pm. :)

acountgames76
24.10.2012, 12:16
Pozdrav za sve pilote
imam nekoliko pitanja ako je neko ljubazan i zna odgovore zamolio bih dali ostaje ako sa zlatom kupis 6 meseci a u medjuvremenu izadje org verzija, dali ce biti na srpskom kao tenkovi zna li neko kako mogu da se prihvate frendovi i da se ivejtuju u samoj partiji i ako je neko iskusan koji je od aviona najbolji mislim kada se sve skupi dali igrati sa USSR<SVABE ILI AMERI hvala....

miša topola
24.10.2012, 13:04
Pozdrav za sve pilote
imam nekoliko pitanja ako je neko ljubazan i zna odgovore zamolio bih dali ostaje ako sa zlatom kupis 6 meseci a u medjuvremenu izadje org verzija, dali ce biti na srpskom kao tenkovi zna li neko kako mogu da se prihvate frendovi i da se ivejtuju u samoj partiji i ako je neko iskusan koji je od aviona najbolji mislim kada se sve skupi dali igrati sa USSR<SVABE ILI AMERI hvala....

Ne.
Da.
Nema opcije za prihvatanje prijatelja, ti dodaješ igrača na svoju listu prijatelja.
Svi su isti.

GameFREAK
24.10.2012, 15:10
Pozdrav za sve pilote

Hebo te profesor srpskog.

kvare_cg
25.10.2012, 10:14

Nije tesko. Jeste mozda isprva, ali posle je lakse.

Ja licno igram preko tastature i misa, nekako mi najvise pase, sve su komande pod prstima, a i niko mi ne moze pobjeci. Vec sad vidim po avionu sta neko koristi za igranje. Tastaturasi i misari imaju najmirniji let :)

Opremaj se sa vecim topovima, tako brze skidas HP ptorivniku. Ja sam u tier VI imao na 109G 2x13.2 i 3x30 mm, ta kombinacija ubija, u head on head niko nema sanse s tobom :)

Nervira me sto sam na 209-ku imam samo 2x13.2 i 1x30mm, za pocetak, pa im treba vise da umru, protivnicima.

I njemacki avioni su najzahvalniji, kad ih jednom savladas.

Marko
26.10.2012, 0:31
Nije tesko igrati ja sam se bas ispraksirao:

- kad okreces naglo avion drzis E (flaps)

- kad ides dole drzis S (da ide sporije)

- kad te juri avion koji je manji tier moras da bezis napred, stisnes W (da iskoristis vecu brzinu tvog aviona jer ce s onaj uvek okretati brze od tebe)

- kad se fajstas sa nekim istim okreci se u krug ili kad ih ima dvojica samo cepaj u krug jer ce se eventualno skljokati dok jure tebe

- uvek budzi avion i igraj sa njim, nikad ne igraj sa osnovnom verzijom aviona (osim tier 1 na pocetku, naravno)

- ako si lovac ides gore na pocetku bitke
- ako si bombarder ides dole ispod 200 metara

- pokusaj da se priblizis avionu koga juris jer veci dmg pravis kad si blizi

- probaj malo da uposlis vijuge i da predvidis gde ce avion da ode (neprijateljski) ako se okrece naravno da ce da skrene itd....

- nemoj da juris avion koga juri vise od 2 tvoja saigraca jer cete se skrsiti i onda nista niste uradili

- i naravno vestina je bitna i malo kontrole, ako igras ko pijani stolar bez tri prsta naravno da nece ici :kreza:

I naravno - vezba je najbitnija :D

Eris
28.10.2012, 16:11
najjaci su bombarderi..kad vas vijaju a na maloj ste visini, bacite bombu i unistice i ground target, a i avion iza vas :D

White Ripper
28.10.2012, 17:34
Nemam vremena da igram, jer studiram, pa evo nekom ključ ako mu treba. :)
SWTZZ-CEZVR-YCCWX

Izvinjavam se ako beta ne traje više jer nisam u toku.

Angelo Serafin
28.10.2012, 20:20
Dobijam grešku "wrong region" ... nakon što ukucam invitacioni kod.
Da li neko zna o čemu se radi?

miša topola
28.10.2012, 21:52
Dobijam grešku "wrong region" ... nakon što ukucam invitacioni kod.
Da li neko zna o čemu se radi?

Ako ukucavaš kod iz SK-a onda to uradi na EU sajtu -> http://worldofwarplanes.eu/ :)

Angelo Serafin
29.10.2012, 9:23
Ako ukucavaš kod iz SK-a onda to uradi na EU sajtu -> http://worldofwarplanes.eu/ :)

Tako je :alealeee:

bbokic
29.10.2012, 20:50
Meni nakon apdejta stor prazan, ne mogu da kupim nijedan avion?
Why??? :confused:

miša topola
29.10.2012, 22:36
Meni nakon apdejta stor prazan, ne mogu da kupim nijedan avion?
Why??? :confused:
Jedino rešenje je instalacija cele verzije odjednom, jer drukčije ne možeš da popraviš grešku. A prazan store je sigurno greška prilikom patchovanja igre.

vladmer
31.10.2012, 1:02
U prodavnici mozes kupiti samo ona 2 premium aviona,ostale kupujes tamo gde ih istrazujes.

Angelo Serafin
31.10.2012, 9:53
Jeli to samo kod mene ili je upravljanje mišem i tastaturom mnoooogo lakše od upravljanja joystickom? Mnogo je zanimljivije igrati na joysticku ali je preteško. :nov_mad2:

Ivance
18.11.2012, 2:04
Imam beta kod, shaljem kome treba u inbox.

iwan030
2.12.2012, 12:07
Moze neko da mi posalje kod na pp

Spython
6.12.2012, 1:26
World of Warplanes Beta Key Giveaway

http://www.gamersbook.com/repository/images/_variations/8/a/8a7623ec331189439e80c5dace636403_content_large.jpg ?v=0

150 beta keys

http://www.gamersbook.com/scene/giveaways/world-of-warplanes-beta-key-giveaway/

Doolio
18.12.2012, 12:29
usput, jedna od informacija:
"also, at from wowp will be automaticaly selected for wob alpha testing."

ili ti: Ko se vozao sa avionima a nije izbacen u toku procesa u alfi, bice izabran i za wob - meni od celog serijala najzanimljiviji deo.

:alealeee:
Извињавам се на резуректовању при квоуту, али ме занима нешто:)

Ја сам упао био у алфу, али сам одмах сконтао да ми се не свиђа игра, па сам баталио, да ли то значи да идем аутоматски у ВоБ алфу или не? Пошто ВоБ баш чекам ко озебло сунце, а у ВоВп сам онако случајно упао и одиграо фазон два тренинга и један фајт.

miša topola
20.12.2012, 15:32
Извињавам се на резуректовању при квоуту, али ме занима нешто:)

Ја сам упао био у алфу, али сам одмах сконтао да ми се не свиђа игра, па сам баталио, да ли то значи да идем аутоматски у ВоБ алфу или не? Пошто ВоБ баш чекам ко озебло сунце, а у ВоВп сам онако случајно упао и одиграо фазон два тренинга и један фајт.

Ne. Samo Alpha testeri Aviona će biti ubačeni u WoWs Alpha test.

Doolio
20.12.2012, 21:12
Не разумем те, како онда ''не''?

miša topola
21.12.2012, 1:11
Не разумем те, како онда ''не''?

Daj mi tvoj nick pa da vidim u kojoj si grupi testera. Pošto EU server ima nekoliko grupa testera.

Doolio
21.12.2012, 10:01
Исти ко на форуму:)

Значи, има неколико група алфа тестера, па то те питам:) Ја кажем у алфи сам, ти кажеш ''само алфа тестери добијају алфу бродића, ти не'':)

miša topola
21.12.2012, 10:38
Ne rade serveri, postavljaju Japan u igru, osvežavaju forum i sajt, sve to će biti gotovo popodne. Javljam ti večeras. :)

miša topola
22.12.2012, 13:48
Doolio,
ti si Globalni Alpha tester, tako da nemaš mogućnost da odmah budeš ubačen u WoWs alpha test.

Doolio
22.12.2012, 13:52
Гњааа, ништа, онда да гледам кад је пријављивање да одма улећем, можда ми се посрећи:)

Фала на инфоу

miša topola
22.12.2012, 13:56
Гњааа, ништа, онда да гледам кад је пријављивање да одма улећем, можда ми се посрећи:)

Фала на инфоу

Ne brini, WoWs alpha testiranje će trajati neuporedivo kraće od WoWp i oni će ubacivati non-stop sve Alpha testere, i globalne i one prave. :)

director
24.12.2012, 8:53
miša topola aj proveri i mene. Isti slučaj kao doolio samo što se ja ne sećam da li sam bio alphi ili kasnije ?

hvala unapred.

miša topola
24.12.2012, 11:54
miša topola aj proveri i mene. Isti slučaj kao doolio samo što se ja ne sećam da li sam bio alphi ili kasnije ?

hvala unapred.

Moraš mi dati tvoj nick u igri :)

Angelo Serafin
29.12.2012, 19:10
Dobio sam 2x invite code. Ako neko hoće da proba igru, PM ;)

Al3k5an9ar
30.12.2012, 18:37
Dobio sam 2x invite code. Ako neko hoće da proba igru, PM ;)
Takodje, 2 invite saljem ko se javi na PM

djoleserbia
3.1.2013, 14:22
Ako ima neko visak invite code za betu, neka posalje na pm.

Hvala unapred:opanachke:aplauz:

vladmer
3.1.2013, 18:48
6ten8e-g4tcs2
6ten8p-w6ums4

Bojan
4.1.2013, 16:36
Koji su vam nadimci u igri, možda smo se i sretali. Moj nadimak je Bojan_N. Pikam već duže vreme, i mogu vam reći da sam se poprilično navukao :).

Krenuo sam sa rusima, ali mi se ispostavilo da su nemci dosta bolji i zanimljiviji. Došao sam do L10 kod nemaca (262 HG III) i amera (F-86A). Zanimljiva je igra, samo smara mnogo to što prvo se otelim da skupim XP da bi istražio avion, a onda se otelim da bi ga kupio :)

toxic
4.1.2013, 17:58
Ja sam igrao malo, ali sad cekam da krene bar open beta jer mi je mrsko da grindam sve onda ponovo. Racunaj da, kako je sada x2 za XP i kredite, ima da se telis duplo vise kad igra izadje za siroke narodne mase. :D

Upalim po nekad i sada (mada nisam dugo), nik je toxicm.

vladmer
4.1.2013, 20:46
Ja sam igrao malo, ali sad cekam da krene bar open beta jer mi je mrsko da grindam sve onda ponovo. Racunaj da, kako je sada x2 za XP i kredite, ima da se telis duplo vise kad igra izadje za siroke narodne mase. :D

Upalim po nekad i sada (mada nisam dugo), nik je toxicm.

Kako sam ja razumeo,uz open betu dolazi soft wipe(nece biti obrisani istrazeni delovi teholoskog drveta),sve ostalo da(cash,gold,free xp,avione),mozda misa topola moze to da potvrdi,mada sumnjam da ce open beta skoro.

Igra je,za sada,cista arkada,ne treba vam joystick,niti joystick daje neku prednost,ali je zarazna i zabavna(bar meni,nakupio sam 3000 partija),a nick je Captain_Stig.

miša topola
4.1.2013, 21:42
Ne znam da li će biti brisanja tj. restartovanja podataka na nalozima.
Ja odigram po neku partiju na dan (4-5) čisto da se naviknem na komande miš+tastatura, uopšte se ne opterećujem istraživanjem novih aviona jer će biti obrisani ako ne sada pre Open Betu onda sigurno za Final verziju.
Ne treba se sada opterećivati novim avionima, možda je najbolje da se vežbaju upravljačke sposobnosti i pucanje/nišanjenje.
Postojaće i ovde Public Testovi kao u WoT-u pa ćete svi moći da igrate sve avione, ali to tek kada počne final verzija ;)

djido28
6.1.2013, 12:50
pozdrav ljudi, evo ako nekome treba dva invite koda:

6TEN8S-K2DTS3
6TEN8Y-W4HRK9

uživajte... meni se igra ne svidja toliko kao WOT...
Srećan Božić svima! :a_whistli

kvare_cg
8.1.2013, 12:05
Nisam odavno igrao, iz prostog razloga sto sam zamrzio jetove, spori su, posle bf209 svaki jet je kao da vozite autobus harmoniku, sa zaglavljenom onom harmonikom :)

Bojan
9.1.2013, 20:06
Pa nije baš, imaš i mlaznjaka koji su dobi (109 TL, F86A, 262 HG III... itd).

vladmer
9.1.2013, 21:16
Nisam odavno igrao, iz prostog razloga sto sam zamrzio jetove, spori su, posle bf209 svaki jet je kao da vozite autobus harmoniku, sa zaglavljenom onom harmonikom :)
Verovatno mislis na Me262,koji ide posle bf209.Taj avion je odlican,samo zahteva malo strpljenja(u pocetku),i drugaciju taktiku od one sa klipnim avionima.

gently
11.1.2013, 3:58
Moze neki bonus kod?Dah svoji koji dobih pre neki mesec u svetu kompjutera jer me nije zanimala igra.Dovoljno sam navucen na world of tanks.

Ali posto je tu moj fetis,ME-262 moram da je isprobam sto pre to bolje.

Guderian
11.1.2013, 16:42
moze neki bonus kod?dah svoji koji dobih pre neki mesec u svetu kompjutera jer me nije zanimala igra.dovoljno sam navucen na world of tanks.

Ali posto je tu moj fetis,me-262 moram da je isprobam sto pre to bolje.
6ten8e-k3edp2

Matrad
16.1.2013, 15:29
Imam problem kada pokrenem launcher skinemi i gricu i posle skine update ali posle mi pise "Uptading game client:redy to apply" i neide dalje i vrti kao neki zupcanik i tako par sati i nista

mr_paradoxxx
19.1.2013, 3:35
navukla se i dva drugara na igru ali nikako da nadjemo invite...

ako neko ima, nek pusti na pm :)

pozz piloti :nov_guita

vladmer
19.1.2013, 14:00
Da.....Ja svoje kodove podelio,a sad mi treba jedan za drugara.Bio bih zahvalan kada bi mi neko poslao na pm.

edit: pronasao

Stefanelo
22.1.2013, 21:06
trazim isto kod za wowp :) ima li ko? saljite na pp . hvala

Misa Miladinovic
25.1.2013, 0:23
pozz ljudi instalirao sam World of Warplanes i kada hocu da udjem u igru pise da mi nisu tacni sifra ili adresa a znam da su tecni proverio sam vise puta :) pa ako neko zna sta je u pitanju neka mi odgovori ja neznam mozda je do invite coda ja ga nisam kucao neznam da li treba a i neznam kako to da nabavim

DeCoy
25.1.2013, 0:41
Još traje Closed Beta, ne može se ući bez ključa. Za ključ ili guglaj ili idi na WoWp forum pa traži.

Misa Miladinovic
25.1.2013, 0:48
trazim vec 2 dana nikako da nadjem ako ovde neko ima invite molim ga neka mi posalje jer upravo citam neke poruke i vidim da su neki delili

Bokile
25.1.2013, 20:48
Ako bi mogao i meni jedan ključ, već peti dan udaram u zidove i uvek dobijem survey da popunjavam.

miša topola
26.1.2013, 1:01
Ako bi mogao i meni jedan ključ, već peti dan udaram u zidove i uvek dobijem survey da popunjavam.

Zatražite na forumu, sigurno će vam neko poslati kod :)

Bokile
26.1.2013, 15:17
Ne vredi, stigao sam do 80-te stranice na Guglu, celo jutro kopam.

Žena misli da sam poludeo,prijavio sam se na 22 sajta, postovao na 10 foruma sveukupno, malo falilo da kliknem na survey.

Sve u svemu sačekaćemo neka bolja vremena...

miša topola
26.1.2013, 15:48
Ne vredi, stigao sam do 80-te stranice na Guglu, celo jutro kopam.

Žena misli da sam poludeo,prijavio sam se na 22 sajta, postovao na 10 foruma sveukupno, malo falilo da kliknem na survey.

Sve u svemu sačekaćemo neka bolja vremena...
Mislio sam na wowp forum, tamo imaš temu u generalnoj sekciji i temu za CBT kodove:)

Bokile
26.1.2013, 15:49
Mislio sam na wowp forum, tamo imaš temu u generalnoj sekciji i temu za CBT kodove:)

Bio sinoć i pustio zahtev. Ništa.

Al3k5an9ar
26.1.2013, 17:45
Ako hoces MMO sa avionima bolje predji na War Thunder, mnogo je bolji od ovoga veruj mi :) Plus, tamo ti ne treba invite code.

tipd
26.1.2013, 19:01
Ako hoces MMO sa avionima bolje predji na War Thunder, mnogo je bolji od ovoga veruj mi :) Plus, tamo ti ne treba invite code.

Mudro zboris :tapsh:

vladmer
26.1.2013, 19:10

Probaj u balkanskoj temi,na wowp forumu,pre ce ti tamo neko dati kod.

Misa Miladinovic
26.1.2013, 21:12
jel moze link od tog foruma pa da probam tamo da nabavim kljuc?

DeCoy
26.1.2013, 21:22
http://bit.ly/14hDm8r

Bokile
26.1.2013, 21:25
Probaj u balkanskoj temi,na wowp forumu,pre ce ti tamo neko dati kod.
Ma nema od toga ništa, pre ću dobijem sedmicu na lotou.

Skidam. Javiću utiske u temi WT.

kuureee
26.1.2013, 21:26
http://bit.ly/14hDm8r

Bas si bezobrazNA....

DeCoy
26.1.2013, 21:34
^^

EUforično klikćem na drugi link po redu...

Bokile
26.1.2013, 22:01
Sad ću da izedem golem...... ćutek.

DOBIO SAM KLJUČ!!!!!

Nemam pojma od koga došao je u mejlu, doduše znam od koga, ali ne znam sa kog foruma, jer sam poslao 10 ili 11 molbi.

Odo da igram loto, this is my night!

d0ki
6.2.2013, 17:22
Dosta sam trazio, i nikako da nadjem kljuc, ako neko ima neka mi posalje. HVala :)

gently
7.2.2013, 23:59
Dajte ljudi kljuc,Ja udelih na ovoj temi moj kluc iz SK-a a sada kada pogledam igrao bih ja sam.Probah kod druga pre nekog vremena,izgleda kao da ima manje mogucnosti nego tenkici ali tako je jer nebo nema kamenje I brda:D

Udelti coveku koji ima za 8 meseci na Wot-u 10 000 borbi.Fala :dedica:

Misa Miladinovic
8.2.2013, 0:54
ni ja jos nisam nasao kljuc :(
jel se zna mozda kad pocinje otvorena ferzija?

perablenta
28.2.2013, 0:48
Closed beta 30,000 keys na gamespotu

http://www.gamespot.com/event/codes/world_of_warplanes_beta_giveaway/?tag=Topslot;WorldOfWarplanesBetaKeys;WorldOfWarpl anesBeta;GetYourBetaKey

DeCoy
5.3.2013, 10:53
Da se ne registrujete na GS džabe, kodovi važe samo za severnoamerički server.

d0ki
5.3.2013, 11:40
Closed beta 30,000 keys na gamespotu

http://www.gamespot.com/event/codes/world_of_warplanes_beta_giveaway/?tag=Topslot;WorldOfWarplanesBetaKeys;WorldOfWarpl anesBeta;GetYourBetaKey

Hvala brate :D Dobio sam kod i igram, dobra je igrica :)

@DeCoy, ne znam za tebe ali meni ovaj kljuc radi na Evropskom serveru :D

DeCoy
5.3.2013, 12:23
OK, nisam lično proveravao samo sam preneo šta su ljudi pisali na WoWP forumu, da im je kod radio samo na NA serveru. Obrisaću onda svoj komentar iz giveaway teme ;)

Danpil
5.3.2013, 23:37
Ja sam dobio kod u nekom broju SK ali sam tek sada hteo da igram medjutim kod je istekao? Jel to moguce?

dacajak
6.3.2013, 0:26
I ja sam igrao nekih sat vremena na Evropskom serveru, sve radi kako treba.

miša topola
6.3.2013, 11:50
Ja sam dobio kod u nekom broju SK ali sam tek sada hteo da igram medjutim kod je istekao? Jel to moguce?

SK kodovi su bili online do 31.12.2012 :)

MilanLegenda
7.3.2013, 19:46
Posto mi bf3 ne radi, poceo sam da skidam ovo. Valjda ce biti zanimljiva igrica za moj ukus. :alealeee:

Edit: Ipak cu skinuti tek sledeceg meseca. Nemam nameru da skidam 3 gb sa 1.5 mb/s :D

KOLOS
7.3.2013, 20:04
Ako nekome treba invite kod, neka mi pošalje PM, ne bih ovo da igram, a uzeo sam jedan od 100 podeljenih kodova.

jozvan_Kg
7.3.2013, 20:15
Bato legendo, živ li si XD

Dekip
9.3.2013, 20:00
Почели су багови. Покренем игру, дођем до хангара, кренем у битку и када почне да учитава стане на пола. Једино може esc што ме враћа назад у виндоус. На WoW форуму видим да их има још са истим проблемом али без решења. Да ли је неко имао нешто слично?

DeCoy
9.3.2013, 20:10
WoX = bagovi, navikni se ;) Ili probaj War Thunder.

Dekip
9.3.2013, 22:05
Решио сам проблем тако што сам спустио подешавања на medium. До сада је све радило лепо на high.

NjegovaWisost
21.3.2013, 20:58
Meni radi bolje na najjačoj grafici nego na slabijoj, šta god da isključim. WTF???

Dekip
26.3.2013, 10:06
После апдејта на 0.4.1. (ваљда тако некако) игра ми заузима 20-так гигабајта!? Млого куме. Зна ли неко да ли (и који) има неки фајл од свих ових који је служио да се преузме а затим био распакован? У том случају не служи ничему већ само смрди на харду. Има фолдер updates од 5 гига, не знам да ли је он у питању.

Komadant
29.3.2013, 9:56
Pozdrav svim clanovima foruma,

nije me bilo odavno ali se nadam da ste bar osmeknuli jedan od postova koji se odnosi na ideju Serbian Team-a o implementaciji Srpskog tehnoloskog stabla u World of Warplanes. Do sada Serbian Team je uradio mnogo toga oko partnerstava i podrske od strane Vladinih institucija, Vojske, slicnih organizacija, grupa, pojedinaca itd., cime je postigao da polako sa logistickim kapacitetima i strucnoscu entuzijasta koji cine Serbian Tean bude prepoznat kod WG. Ono sto je bitno napomenuti da su do sada uradjeno 15 3D modela nasi aviona u periodu od 1930-1960:

1. Fizir Zmaj FP-2
2. Ikarus IK-2
3. Rogozarski IK-3
4. Ikarus S49A
5. Ikarus J541MM
6. Ikarus 452M
7. Ikarus Orkan
8. Ikarus IK-5
9. Ikarus P453 MW
10. Soko Galeb G-2
11. Soko Jastreb J-21
12. Rogozarski PVT-H
13. Beslin B 12
....

i da u MARTU mesecu proslavljamo 1. RODJENDAN SERBIAN TEAM-a za koji smo priredili i jedno takmicenje za Beta testere WoWP i vrednim nagradama.

http://i1113.photobucket.com/albums/k510/Milorad_Stankovic/SerbianTeam1stbirthday_zps8c23c6e0.jpg

Sve detaljnije informacije o Turniru mozete videti ovde - Wingmans Tournament (http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/9966-wingmans-tournament/)

a aplicirati sa svojim timom na Wingmans Tournament Applications (http://forum.worldofwarplanes.eu/index.php?/topic/9967-wingmans-tournament-applications/)

Podrzite nasu ideju, dajte nam komentare i predlozite kako da unapredimo modele aviona i tehnolosko stablo.

Uzivajete i ucestvujte na turniru.

Pozdrav
Komadant aka laufer982

Bathoryy
31.3.2013, 19:10
Cyber Prolz (http://www.facebook.com/pages/Cyber-Prolz/107018842823014?fref=ts") stranica dodeljuje 10 ključeva za WoWP na kraju sledeće nedelje pa lajkujte, vi koji niste do sada došli do ključeva, i nek vam je sa srećom. Ko hoće, neka izvoli.....

Komadant
2.4.2013, 14:35
Zar niko nece da se prijavi na beta tester turnir koji organizuje serbian team??

cages
2.4.2013, 14:42
Zar niko nece da se prijavi na beta tester turnir koji organizuje serbian team??

Ne verujem druze,dobar deo nas beta testera nije bas odusevljen samom igrom,nazalost :(

Komadant
3.4.2013, 22:34
Ne verujem druze,dobar deo nas beta testera nije bas odusevljen samom igrom,nazalost :(

Verujem, ali ovaj turnir ima za cilj afirmaciju naseg tima kod WG-a koji radi na implementaciji srpskih aviona i tehnoloskog staba u WoWP vec godinu dana.. Do sada je prijavljeno 6 ekipa .. Prijave su do petka 05.04.2013.godine.. Iako vecina nije odusevljena igrom bilo bi dobro zbog ideje da poguramo ovaj dogadjaj..

pozz
laufer aka Komadant

vladmer
5.4.2013, 15:16
http://worldofwarplanes.eu/news/657-nda-lifted-and-community-stream/

Dekip
14.4.2013, 8:35
Има ли неко кључ да га жуља. Треба ми за другара. Може на ПМ.

NjegovaWisost
29.4.2013, 22:59
Posle današneg patcha očajan mi je FPS

cages
1.5.2013, 21:36
Krenuo sam ponovo da igram (warthunder mi se nije dopao) i moram da priznam da sada i nije tako losa igra :eek:

cages
2.5.2013, 18:57
Treba mi ekipa za turnir http://worldofwarplanes.eu/news/706-silver-wing-tournament/

xandar
2.5.2013, 21:16
Jel jos u beti?
Jel odmakla dalje od browser igre?

director
3.5.2013, 0:06
browser igra ? da je nisi pomešao sa nekom drugom ?

xandar
3.5.2013, 0:42
Nisam.
Da preformulisem: jel su je ispeglali na bolje u odnosu na pre 3-4 meseca?

NjegovaWisost
4.5.2013, 5:03
Nisam.
Da preformulisem: jel su je ispeglali na bolje u odnosu na pre 3-4 meseca?

Proši patch je bio max ispeglan, ovaj poslednji i ne baš...

svarogog
5.6.2013, 16:34
Da li mozda neko ima ima invite kod viska da mi posalje na pm?
Fala unapred :D

miša topola
5.6.2013, 20:08
Da li mozda neko ima ima invite kod viska da mi posalje na pm?
Fala unapred :D
Poslao

Igor_ue
5.6.2013, 22:37
Da li neko ima invite kod?
Unapred hvala

gently
10.6.2013, 20:51
Prijavih se na betu.cujem sa svih strana da je ispeglanija igra i da je dovoljno arkada da je zanimljiva za razliku od WT koji je previse realan.

Aelos03
11.6.2013, 6:54
Prijavih se na betu.cujem sa svih strana da je ispeglanija igra i da je dovoljno arkada da je zanimljiva za razliku od WT koji je previse realan.

Ma dzabe se prijavljuje igra je skroz trula, Igraj WT arcade uopste nije realan a vrlo je zabavan.

cages
11.6.2013, 14:10
Ma dzabe se prijavljuje igra je skroz trula, Igraj WT arcade uopste nije realan a vrlo je zabavan.

Ne verujem... Ako nista drugo neka makar proba covek pa nek oceni dal je "trula" ili nije... Meni licno je WT bio truo a WoWp sasvim ok.

DeCoy
11.6.2013, 15:18
Open beta počinje 2. jula, i koliko sam skontao igrači će dobijati specijalne tokene koji otvaraju premium na Unified nalogu, tj. važi i za WoT i za WoWp.

miša topola
11.6.2013, 15:50
Open beta počinje 2. jula, i koliko sam skontao igrači će dobijati specijalne tokene koji otvaraju premium na Unified nalogu, tj. važi i za WoT i za WoWp.

UPA će raditi od drugog dela Open Bete.

Aelos03
11.6.2013, 17:33
Ne verujem... Ako nista drugo neka makar proba covek pa nek oceni dal je "trula" ili nije... Meni licno je WT bio truo a WoWp sasvim ok.

Ne znam sta moze da ti se svidi gori model letanje nisam video,avioni i HP :facepalm, grafika ocajna,tech tree se sastoji od aviona koji nikada nisu postojali a nema legendarnih aviona.

JAZO
11.6.2013, 20:36
Vu650600DTY

cages
11.6.2013, 20:49
Ne znam sta moze da ti se svidi gori model letanje nisam video,avioni i HP :facepalm, grafika ocajna,tech tree se sastoji od aviona koji nikada nisu postojali a nema legendarnih aviona.

Cenim da nismo igrali istu igru....

Shone BL
11.6.2013, 20:56
Sad sam izasao iz igre i stvarno care ne znam o cemu ti pricas.

JAZO
11.6.2013, 22:51
Cenim da nismo igrali istu igru....

Nisi ti igrao war thunder

miša topola
11.6.2013, 23:10

Tenkovi i HP - Najbolji MMO na svetu
Tech Tree se sastoji od crteža sovjetskih inžinjera i zamisli firera, pa čak i koprija sovjetskih i kineskih tenkova - 60 miliona igrača na svetu (svi serveri uključujući i Kina i Vijetnam servere koji su zatvoreni)

Baš *****e ovaj WG ne zna da pravi MMO igre :kreza:

DeCoy
11.6.2013, 23:14
Vidi ga ovaj glasnogovornik WG-a :D Ima 60 miliona naloga, a ne igrača. Zaboga, pa samo ja imam 7 naloga...

Aelos03
11.6.2013, 23:16
Sad sam izasao iz igre i stvarno care ne znam o cemu ti pricas.

Sve sto sam rekao i dalje stoji Poslednji put kad sam usao nije bilo Focke Wulf a ako se dobro secam nije bilo ni stuke a bitno je da pola nemackih aviona nije postojalo, od engleza ni avion :paranoia:

DeCoy
11.6.2013, 23:47
Shvati da je ovo još beta, očigledno da si još "zelen" i u WoT-u pa ne kontaš kako idu neke stvari. Od Britanaca nema nijednog aviona jer nacija još nije ubačena u tech tree. I WoT je u betu ušao samo sa Sovjetima i Nemcima. To što nema Štuke je zato što Nemci još nemaju ground attack liniju, a Focke-Wulf ima jedan avion.

Aelos03
12.6.2013, 0:56
Shvati da je ovo još beta, očigledno da si još "zelen" i u WoT-u pa ne kontaš kako idu neke stvari. Od Britanaca nema nijednog aviona jer nacija još nije ubačena u tech tree. I WoT je u betu ušao samo sa Sovjetima i Nemcima. To što nema Štuke je zato što Nemci još nemaju ground attack liniju, a Focke-Wulf ima jedan avion.

Vrlo dobro znam sta je beta u wotu sam mozda "zelen" slabo igram ali pratim sta se desava sa igrom, ako se dobro secam wot je u ranoj beti bio vrlo zabavan za mene dok ovo nisam mogao ni da igram kao covek sto zbog kontrola sto zbog same igre. E sad ako se nesto bas drasticno nije promenilo u poslednjih par meseci ispravi me. To sa avionima me nervira kako glupo rade.

Stranac
12.6.2013, 9:55
Kako je krenulo, bice to beta jos 2 godine.

DeCoy
12.6.2013, 9:58
Pa i WoT je bio u beti 8 meseci...

Stranac
12.6.2013, 10:07
Koliko se sjecam, WoT tada nije imao nikakvu konkurenciju.Mozda se ogromna masa `zaleti` da proba WoWP, ali ipak mislim da ovaj puta postoji dosta jaka i po meni kvalitetnija konkurencija.

DeCoy
12.6.2013, 11:51
Glavna motivacija za WoWp betu će biti kada bude proradio UPA, pa će premium iz WoWp bete važiti i u WoT-u.

director
12.6.2013, 13:03
obzirom da na tržištu postoji gomila boljih igara od WoWp ja ne vidim tu niakav izazov. Većina ljudi koja voli letenje će pre igrati ozbiljnije simulacije nego ovu arkadu. S druge strane nema baš mnogo ljudi koji ne vole simulacije letenja a vole arkadna letenja. Dosta ne zahvalan žanr.

Tenkovi su nešto drugo. Još od prastarog Panzer Elite ne postoji ni jedan drugi naslov vredan pomena o tenkovima i zato je WoT i imala uspeha.

Verujem da će i brodovi slično proći kao i WoT, ali ga neće nadmašiti jer realno ne postoji toliko veliko interesovanje za mornaricu kao što je za tenkove. Mada čujem da se sprema i Navy Field 2. Stari Navy Field je imao očajnu grafiku ali odličan gameplay. Ako to isprave imaćemo rat te dve igre.

Shone BL
12.6.2013, 17:10
Sve sto sam rekao i dalje stoji Poslednji put kad sam usao nije bilo Focke Wulf a ako se dobro secam nije bilo ni stuke a bitno je da pola nemackih aviona nije postojalo, od engleza ni avion :paranoia:
Ja sam igru prvi put probao pre vise od pola godine i tad je stvarno bila ocajna. Zadnjih par dana je igram po malo i postoji znacajnih unapredjenja u odnosu na pre, sad mogu da nesto i pogodim pa cak i ubijem :D. I dalje nije to to ali barem moze da se igra. Probao sam i War Thunder i mislim da ce Wowp posle par patch-ova biti dobar konkurent.

DeCoy
12.6.2013, 17:17
Mada čujem da se sprema i Navy Field 2.

Offtopic, ali Navy Field 2 je već izašao.

http://navyfield2.nexoneu.com/landing

Aelos03
13.6.2013, 8:02
Ja sam igru prvi put probao pre vise od pola godine i tad je stvarno bila ocajna. Zadnjih par dana je igram po malo i postoji znacajnih unapredjenja u odnosu na pre, sad mogu da nesto i pogodim pa cak i ubijem :D. I dalje nije to to ali barem moze da se igra. Probao sam i War Thunder i mislim da ce Wowp posle par patch-ova biti dobar konkurent.

Ja cu da se strpim jos malo pa cu onda da probam nadam se da ce da bude konkurent jer onda ce morati obe igre jos vise da se trude da naprave bolju igru i
ako su igre priblizno dobre ekonomski sistem ce da presudi i verovano ce stalno da menjaju da budu bolji od konkurencije ali jos smo daleko od toga, sve u svemu dve dobre igre su bolje od jedne.

gently
13.6.2013, 22:44
Kao neko ko je igrao posteno WOT(skoro 10 000 partija) i samo naceo war thunder opicih od pre neki dan pomalo WOWP i dodjoh do zakljucka da mi je legao savrseno.

Mnogo je vise arkadan nego nego WT koji vuce na simulaciju,sve u svemu igra nije savrsena ali meni je kao noobu legao sasvim solidno. Smeta mi sto je beta,pa nema Mig-1,MIg3,bombardera i ostalih avioncica kojih ima u WT-u.

Sve u svemu predvidjam klanje izmedju obe igre jer je pitanje da li ce ici na prosecnog igraca koji donosi donovac ili ka nekoj simulaciji kao WT.

0gold
15.6.2013, 0:57
Offtopic, ali Navy Field 2 je već izašao.
http://navyfield2.nexoneu.com/landing

Čim sam video da piše Nexon Europe u momentu sam ugasio sajt (nisam čitao adresu inače ne bih ni klikao :D). Neka hvala, sa Nexonom sam zavšrio. Biće ovo teški pay 2 win, pun čitera i bagova...

War Thunder nemam nameru da probam, ovaj WOWp ću probati čisto da isopštujem studio jer mi se WOT dosta sviđa i igram ga kada imam vremena. Da li vredi igrati odmah sada ovu open betu ili ne? Pošto je open beta pretpostavljam da neće brisati nalog?

Da li se zna kada će izaći sa brodovima deo? Najviše se ložim na mornaricu :boxing:

DeCoy
15.6.2013, 2:05
Da li se zna kada će izaći sa brodovima deo? Najviše se ložim na mornaricu :boxing:

Alpha na jesen verovatno...

Shone BL
15.6.2013, 16:34
Jel ima jos neko kod viska treba mi za drugara, bio bih mu zahvalan i ja i drugar :D :D

Komadant
21.6.2013, 13:21
Serbian Team ponosno predstavlja Serbian Tech Tree Teaser

http://www.youtube.com/watch?v=ohMYfOUuPM0&feature=youtu.be

Pozdrav
Komadant

cages
27.6.2013, 12:18
Опен бета креће 2. јула :)

NjegovaWisost
2.7.2013, 7:47
Опен бета креће 2. јула :)

Hoće li biti reseta poena?

toxic
6.7.2013, 15:19
Pocela open beta pa sam probao igru opet, dosta je bolja i jednostavnija za upravljanje misem nego pre. Jel igra jos neko?

darkowozzd
7.7.2013, 6:28
igrao sam do pre mesec dana... al mrzi me da skidam 3 gb peceva... al ae... skinucu sutra... :D jel su ubacili neki novi avion... :D

night
7.7.2013, 12:16
ovo njesra još mrda?

toxic
8.7.2013, 1:39
Ja sam igrao davno prvi put, jos u pocetku CB testa i tad je bila mlaka, sada je vec sasvim OK, cak, i jako dobra igra. Pljuvanje po tom osnovu vise ne pije vodu.

Ono sto je mene razocaralo, ide full reset opet pre konacne verzije... WG smradovi, jos su ovu informaciju stavili samo u jednoj vesti do koje se dolazi iz druge i to pri kraju sto sitnije i ne primetnije. Znaci, nista iz open bete ne ostaje pa i ne vredi nesto sada igrati. Jedino sto mozes da dobijes je ako do kraja open bete odigras 700 partija (racunajuci i predhodne testove) imaces neki poklon prem avion, verovatno T5.

NjegovaWisost
9.7.2013, 8:52
Ja sam igrao davno prvi put, jos u pocetku CB testa i tad je bila mlaka, sada je vec sasvim OK, cak, i jako dobra igra. Pljuvanje po tom osnovu vise ne pije vodu.

Ono sto je mene razocaralo, ide full reset opet pre konacne verzije... WG smradovi, jos su ovu informaciju stavili samo u jednoj vesti do koje se dolazi iz druge i to pri kraju sto sitnije i ne primetnije. Znaci, nista iz open bete ne ostaje pa i ne vredi nesto sada igrati. Jedino sto mozes da dobijes je ako do kraja open bete odigras 700 partija (racunajuci i predhodne testove) imaces neki poklon prem avion, verovatno T5.

Bezobreazluk :( sad mi se ne igra uopšte.

pentraksil
9.7.2013, 11:55
Ne znam, meni je War Thunder mnogo bolji i modeli i grafa i gameplay, jedino sto je u WoW-u nesto zanimljiviji hangar i nadogradnja...ali po meni War Thunder mnogo bolji.

tipd
9.7.2013, 12:35
Ne znam, meni je War Thunder mnogo bolji i modeli i grafa i gameplay, jedino sto je u WoW-u nesto zanimljiviji hangar i nadogradnja...ali po meni War Thunder mnogo bolji.

Slazem se u potpunosti.

toxic
9.7.2013, 15:43
Jos je beta, ima tu jos dosta za srediti. Bolje je sa dzojstikom, gamepad vec tesko.

Tokeni postoje dok traje beta, posle ce biti zamenjeni za zlato koje ce se kupovati za prave pare i bez onog besplatnog za prve 5 pobede. Kad izadje iz bete bice reset igre, pocinjes iz pocetka.

Edit: Kako li se moj odgovor nasao 3 minuta pre pitanja samo... :D

el_corona
9.7.2013, 15:46
Gledam sk forum i naletim na ovu temu pa rekoh aj da probam igru jer znam da svi igraju i onaj WoT samo ja ne :D. Prvi utisak, smor igra, gameplay bi mogao biti bolji... jedva provalih da XP nije vezan u jedan nego u 4 razlicita i to za svaki avion posebno, to mi se ne svidja jedino. Malo mi glupavo da moras da igras sa nekim rtd avionom da bi mogao da nastancas XP za sledeci, tu jedino oni tokeni mogu da pomognu da se konvertuju u free XP... moze to dosta bolje.

Hteo sam da je uninstaliram posle 2 dana ali evo igram 5 dana kad nadjem slobodnog vremena i vec sam odigrao 150+ partija.

E da, igra ima dosta bagova. Meni se neretko javi Critical error - out of memory... imam 2GB rama to moze biti da je problem, vRam 1GB i zauzece ne prelazi 750MB, inace podesavanja su sve na max osim senki koje drzim na off i imam 5 fps vise :D mada greske su se javljale i na low pa sam ostavio podesavanja na max.

Pocela open beta pa sam probao igru opet, dosta je bolja i jednostavnija za upravljanje misem nego pre. Jel igra jos neko?

Ja se zaebem pa kupim gamepad sa analognim palicama samo zbog ove igre, vodjen misljenjem da mora biti bolje iskustvo nego igrati misem. Kontrole preko gamepada su totalni haos, mislim na kontrolu letelice. Mnogo bolje odradjeno upravljanje preko misa. Na joysticku ne znam kako je ali mislim da je i tu slicno gamepadu tako da kontrola preko misa deluje kao najbolje resenje.

cages
9.7.2013, 19:47
malo mi glupavo da moras da igras sa nekim rtd avionom da bi mogao da nastancas xp za sledeci, tu jedino oni tokeni mogu da pomognu da se konvertuju u free xp... Moze to dosta bolje.

Дада,то је та генерација "хоћу СВЕ и хоћу САД!!!"

NjegovaWisost
10.7.2013, 6:50
Дада,то је та генерација "хоћу СВЕ и хоћу САД!!!"

Pa pravo da ti kažem, preko glave mi je ovih farmvilla u svim mogućim oblicima :a_whistli Jedno te isto do besvjesti, počev od android igara, pa nadalje...

el_corona
10.7.2013, 9:32
Jos je beta, ima tu jos dosta za srediti. Bolje je sa dzojstikom, gamepad vec tesko.

Tokeni postoje dok traje beta, posle ce biti zamenjeni za zlato koje ce se kupovati za prave pare i bez onog besplatnog za prve 5 pobede. Kad izadje iz bete bice reset igre, pocinjes iz pocetka.

Edit: Kako li se moj odgovor nasao 3 minuta pre pitanja samo... :D

Jesi li igrao dzojstikom pa znas ili cenis da je bolje? Ima neki Genius za 1,5k ne znam kolko je pameno to kupovati :D Igram sa sve 4 nacije paralelno.

Ma editovao ja post...

@cages

Da, da irl sam takav a sto se tice igre, krenes npr USSR bombardere da levelujes TSh-1 ok avion, TSh-3 jos bolji, LBSh tesko *****e sa kojim moras da skupis cini mi se ~18k xp da bi researchovao IL-4 (cini mi se) a ne moram da kazem da su upgradeovi za LBSh skupi ako mislis da bi pobedjivao u igri i sakupljao vise xp tako da je potrebno da se otelis da igras sa njim efikasno...

toxic
10.7.2013, 13:50
Nisam, ja ne mogu bez misa. (: Znam po komentarima drugih (koje znam). Mada sada stvarno nema potrebe za dzojstikom jer igru pre svega guraju i sredjuju za misa.

Igraj nemacke teske lovce, vec od T4 su mnogo opaki. (: Uspeo sam da uzmem Ace u izgubljenoj partiji, skinuo 6 aviona i 2 zemljane mete, plus jos 4-5 ostetio. (:

NjegovaWisost
11.7.2013, 13:04
Koji crni džojstik, mišem ništa nije teže od igranja Zume...

Voja Paunic
14.7.2013, 23:08
E da, igra ima dosta bagova. Meni se neretko javi Critical error - out of memory... imam 2GB rama to moze biti da je problem, vRam 1GB i zauzece ne prelazi 750MB, inace podesavanja su sve na max osim senki koje drzim na off i imam 5 fps vise :D mada greske su se javljale i na low pa sam ostavio podesavanja na max.

Да ли ти се то дешава на мапи Светионик (Lighthouse) ?
У сваком случају, то је неки memory leaк који су више пута исправљали. Ако ти није смор, контактирај њихову подршку.
До тад, смањи резолуцију и детаље.

П.С. Ако се баш примиш на ВоВП, мој савет ти је да скрпиш кеш за барем 2ГБ додатног РАМ-а

el_corona
19.7.2013, 17:10
To se desava na svim mapama. Uvek se desi ako igram tri puta za redom sa tri razlicita aviona (mapa moze biti ista sva tri puta) jer se prepuni buffer i dolazi do overflowa pa igra pukne ili tokom loadinga ili tokom trece mape a zna da pukne i posle prve odigrane partije.

Bilo koje detalje da stavim, bilo very low ili very high isto mi je, pa drzim na custom settings pa pravim kompromis kvaliteta grafike i fps-a.

http://www.dodaj.rs/f/37/ne/2DOHPUfH/verylow.png http://www.dodaj.rs/f/21/WD/20WxWR5m/veryhigh.png

П.С. Ако се баш примиш на ВоВП, мој савет ти је да скрпиш кеш за барем 2ГБ додатног РАМ-а

Imao sam 6 pa prodao 4, sad sam na 2, sve mi radi ok osim WoWP, i zna da me iznervira po nekad da bi otiso i kupio jos 1GB, 2 min mi servis koji trguje komponentama 1000 din za WoWP... nije vredno :D iako sam odigrao preko 600 partija.

Voja Paunic
19.7.2013, 20:33
Дефинитивно не знају да направе енџин како треба :)

Мени се то дешавало само на мапи "Светионик", док нису мењали графику у тамо неком печу..
Оно што је занимљиво, то ми се дешава са Тиер 4+ авионима..
Док играм са двокрилним зујалицама игра ради релативно добро..

stevasandra
21.7.2013, 16:22
Zasto me igra nonstop diskonektuje, ako ne na pocetku partije onda posle par minuta?

el_corona
21.7.2013, 17:15
Preso sam igru i uninstalirao. Obrisao sam nalog, nije mi zao ni onih silnih aviona sto sam otkljucao. Pun ***** nobova pa igra postala dosadna.

cages
21.7.2013, 18:52
Preso sam igru i uninstalirao. Obrisao sam nalog, nije mi zao ni onih silnih aviona sto sam otkljucao. Pun ***** nobova pa igra postala dosadna.

:eek: Како се то прелази ММО игра научи ме молим те јер бих и ја да "пређем" неке и да их не играм више :rofl:

Voja Paunic
21.7.2013, 19:41
zasto me igra nonstop diskonektuje, ako ne na pocetku partije onda posle par minuta?

Дисконектује и мене последњих два и кусур месеци..
Од тад је и не играм.. Неки баг у клијенту сигурно. Питај њихову подршку, јер до тебе вероватно није.

el_corona
22.7.2013, 13:39
@Voja Paunic
Kad izadje alfa verzija valjda ce biti vecina bagova sredjena pa tad mozes da ocekujes kolko tolko normalan rad igre.

:eek: Како се то прелази ММО игра научи ме молим те јер бих и ја да "пређем" неке и да их не играм више :rofl:

Posto si ozbiljan evo ti korak po korak objasnjeno:

Step 1.

http://www.dodaj.rs/f/26/4c/tHVKwV6/trolololo.jpg

DeCoy
22.7.2013, 13:58
Kad izadje alfa verzija valjda ce biti vecina bagova sredjena pa tad mozes da ocekujes kolko tolko normalan rad igre.

Alfa je izašla i završena je pre više od 6 meseci. Ovo je beta, posle ide release ;)

el_corona
22.7.2013, 14:06
Na official release sam i mislio nego permutovah zbog silnog razmisljanja kako da cagesu objasnim ovo "prelazenje" igre kad nije skontao citajuci izmedju redova :D

NjegovaWisost
5.8.2013, 16:34
Posle par stotina partija batalio sam i mogu slobodno reći da ne želim više nikad da igram. Kao farmville.

Voja Paunic
5.8.2013, 17:29
posle par stotina partija batalio sam i mogu slobodno reći da ne želim više nikad da igram. Kao farmville.

Двокрилци који убрзавају вертикално навише, ех?

Добродошао у клуб :)

tipd
5.8.2013, 17:37
Nije valjda da ima i toga :confused:

Voja Paunic
5.8.2013, 17:42
Nije valjda da ima i toga :confused:

Видео сам све и свашта у 1000 битака... Можда су до сад исправили :aplauz:

Пробајте War Thunder, свежа алтернатива...

darkowozzd
20.8.2013, 8:31
nece da mi se instalira update :( pise critical error... stane na 62 posto.. evo zadnji deo log fajla..

20/08/2013 08:19:02 ERROR: pkg file(id = 3): what="extract file error", msg="name="C:\games\World_of_Warplanes\Updates\wowp_004033.84 051_004032.81763_client_eu.patch" file="res\packages\destructible_objects.pkg.004033.84051 .EC302BA6.bdiff" to="C:\Users\DARKO\AppData\Local\Temp\wargaming.net\wo wp\temp\wowp_004033.84051_004032.81763_client_eu.p atch""
20/08/2013 08:19:02 ERROR: pkg file(id = 3): FAIL
20/08/2013 08:19:02 ERROR: Patch installation: FAIL

sta da radim ?? :paranoia:

Voja Paunic
20.8.2013, 13:47
Пробај да избришеш .pkg фајлове који праве проблеме.

milos drljevic
23.8.2013, 22:45
Upravo sam instalirao World of warplanes i pokrenuo igru i pritisnuo Play i onda mi iskoci ovo: The procedure entry point GetLogicalProcessorInformation could not be located in the dynamic link library KERNEL32.dll. :mad:
Mozeli mi ko reci sta da uradim da bi igra radila jer mi se stvarno igra. :)

DeCoy
23.8.2013, 22:49
Instaliraj SP3 ako koristiš Win XP.

milos drljevic
23.8.2013, 22:50
Instaliraj SP3 ako koristiš Win XP.

Sta je to i odakle da ga instaliram i koliko memorije zauzima?

DeCoy
23.8.2013, 22:53
Service Pack 3

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=24

milos drljevic
24.8.2013, 12:05
Ja tu udjem i kliknem na download pa na next i nece da krene. Sta da radim?

DeCoy
24.8.2013, 16:19
Onda nosi u servis da ti instaliraju jer očigledno ne umeš da pročitaš šta piše i klikneš na dva dugmeta...

milos drljevic
24.8.2013, 16:32
U stvari pogresno sam se izrazio trebam li da pritisnem go to microsoft update ili proced with download

Bokile
24.8.2013, 16:39
-Proceed with download
-Next
-No thanks and continue

Service pack 3 se skida u download folder, težak je oko 300 mb.
-odeš u download folder
-dupli klik na WindowsXP-KB936929-SP3-x86-ENU.exe
Next, next sačekaš da se instalira i finish.
-restartuješ mašinu.

Ako nešto ****eš, uzmi ubij pa se pištolj.

xandar
24.8.2013, 16:50
Posto je osoba koja jos nije usla u pubertet pojedinci bi trebalo da se nauce strpljenju i razumevanju poput clana iznad mene, a ne da preformulisanjem odgovora svoj vrat sklanjaju sa giljotinje.

Voja Paunic
24.8.2013, 18:44
posto je osoba koja jos nije usla u pubertet pojedinci bi trebalo da se nauce strpljenju i razumevanju poput clana iznad mene, a ne da preformulisanjem odgovora svoj vrat sklanjaju sa giljotinje.

У добу када се СВЕ може наћи на интернету, па и УПУТСТВО за ИНСТАЛАЦИЈУ Сервисне Закрпе, неко дође и прави се луд.

Није био довољно оштар, коме год да си рекао.

Miloš987
27.8.2013, 10:37
Igra li iko? Poceh i ja juce, nalozio sam se prilicno, kao nekad kad sam pocinjao WoT davnih dana. Nik je Paul_Sturm, kao i u WoT-u.

Morandi
6.9.2013, 11:48
Jel igra neko preko dzojstika? Ne mogu da podesim kontrole za yaw i roll. Ima li neko resenje?

Red Fire
16.9.2013, 13:17
Jel se zna tacan datum izlaska? Igram Betu i mnogo mi se svidja.

miša topola
16.9.2013, 14:56
Jel se zna tacan datum izlaska? Igram Betu i mnogo mi se svidja.
26. 09. 2013. znači sledećeg četvrtka ;)

noisy
23.9.2013, 17:27
The release of World of Warplanes, which was previously scheduled for September 26th, will be postponed until November 13th. (http://worldofwarplanes.eu/en/news/2/new-release-date/)

miša topola
24.9.2013, 13:21
Može da se zaradi oko 12.000 tokena do tada :kreza:

Miloš987
24.9.2013, 14:42
Može da se zaradi oko 12.000 tokena do tada :kreza:
Battle Mission
From Wednesday, 25th September 08:00 CEST (GMT+2) until Friday, 27th September 07:30 CEST

Double token income for your 1st, 3rd and 10th victory of the day

http://worldofwarplanes.eu/en/news/3/full-throttle-battle-mission/

minist@r
24.9.2013, 14:52
Kako se od tih tokena dobija premijum na WoT-u, ako neko moze da mi pojasni?

DeCoy
24.9.2013, 15:00
Kao što u WoT-u imaš gold, tamo dok traje Open Beta imaš tokene (koji se zarađuju u igri, ne kupuju se). Sa određenim brojem tokena uzmeš određen broj dana premiuma koji važi na oba naloga - i za WoWp i za WoT.

miša topola
24.9.2013, 18:43
http://worldofwarplanes.eu/en/news/3/full-throttle-battle-mission/

:confused:

Slauter
2.10.2013, 10:55
Kako se od tih tokena dobija premijum na WoT-u, ako neko moze da mi pojasni?

Dnevno možeš da zaradiš 240 tokena. Za prvu Pobedu, Uništeni Avion i uništeni Ground Target po 10, za treću P, UA, GT po 20 i za desetu P, UA i GT po 50, 30+60+150=240. To ti je dovoljno za dnevni premium, za mesečni ti treba 2500 tokena, znači 10.5 dana ispunjavanja uslova. Imaš još 40 dana, dovoljno da zaradiš za 3 meseca premiuma koji se računa u WOT i WOWP.

Komadant
16.10.2013, 8:45
Serbian Team sa ponosom predstavlja

SERBIA TECH TREE TEASER
http://www.youtube.com/watch?v=ohMYfOUuPM0

Pratite nas na FB stranici tima

https://www.facebook.com/pages/Serbian-Team

...Uskoro nove prvi renderi test tekstura

Novi renderi Zmaj R-1 zahvaljujuci nasem clnu tima buster (http://3dportfoliobydusan.blogspot.com/)
http://i39.tinypic.com/2vcas6h.jpg
http://i44.tinypic.com/s241h4.jpg

Zahvaljujuci nasem clanu tima buster-u (http://3dportfoliobydusan.blogspot.com/)
NA (SRB) vs F-16 (USA)
http://i39.tinypic.com/53s215.jpg
http://i39.tinypic.com/2r3baew.jpg
http://i42.tinypic.com/2s7csw7.jpg

Novi test tekstura za Ikarus 453MW - The Bat - zahvaljujuci nasem clanu tima buster-u (http://3dportfoliobydusan.blogspot.com/)
http://i43.tinypic.com/jjsqom.jpg
http://i43.tinypic.com/eg9zjs.jpg
http://i41.tinypic.com/2lvk4fb.jpg
http://i44.tinypic.com/5ug6dt.jpg

Novi renderi testa tekstura za Beslin B12 zahvaljujuci nasem clanu tima buster-u (http://3dportfoliobydusan.blogspot.com/)
http://4.bp.blogspot.com/-BHA8t737XTY/Ulxc-pX06II/AAAAAAAABN8/0P9nHKMO3XI/s1600/untitled.31.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-CdbOEhnu-j4/UlxdDjfju_I/AAAAAAAABOM/zsTSwMD7Fa4/s1600/untitled.32.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-CdbOEhnu-j4/UlxdDjfju_I/AAAAAAAABOM/zsTSwMD7Fa4/s1600/untitled.32.jpg
http://4.bp.blogspot.com/-b_XxfyrNhcQ/UlxdAnzH7jI/AAAAAAAABOE/4mLx82YKUXw/s1600/untitled.33.jpg
http://1.bp.blogspot.com/-AaPaUa49CbI/UlxdF-nSMMI/AAAAAAAABOU/_n-ChjDi8zA/s1600/untitled.34.jpg
http://3.bp.blogspot.com/-depxdkmQswc/UlxdF4Wzq_I/AAAAAAAABOY/LgUOuXKbRF0/s1600/untitled.35.jpg
http://2.bp.blogspot.com/-Xq_LpUuCFe0/UlxdIkKpNhI/AAAAAAAABOk/2yzYk8KNUaU/s1600/untitled.36.jpg

Pozdrav
Komadant

atlantis
23.10.2013, 10:27
Da li je ova igra i dalje Beta i do kada?

EDIT:

Ok, vidim Beta je i dalje.

Imam neke silne Premium avione do Tier V, možda što sam igrao nešto kratko dok je bilo closed Alpha/Beta, ne sećam se?

Čini mi se da ovo igra jako mali broj ljudi, videćemo kada izadje iz Beta ali mislim da je WG napravio vrhunac sa WoT i da to neće ponoviti.

Donekle me i ne čudi, koliko kida sa sistemskom zahtevnošću, bar duplo u odnosu na WoT, a i WoT kida.

Probaću i WarThunder i uporediti sve.

toxic
23.10.2013, 15:12
Jos je u beta fazi, do 13. novembra.

darkowozzd
14.11.2013, 12:10
i pocela je... verzija 1.0.0 objavljena :D

Imprerator Marcus
14.11.2013, 14:55
Ima li jos mogucnosti da se zaradi premijum ? :paranoia:

zedkale
14.11.2013, 17:50
Ima li jos mogucnosti da se zaradi premijum ? :paranoia:

Tri kratka tuturijal 3x25 = 75 golda.

Što se tiče premijuma ima http://worldofwarplanes.eu/en/news/4/contest-first-to-top/ iliti 10 godina premijuma http://www.sk.rs/forum/images/smilies/custom1/nov_exploder.gif

Imprerator Marcus
14.11.2013, 19:23
Koliko otprilike treba vremena za tir v? Inace, juce mi falilo za dan premijuma u Wot-u 2000 exp-a i naravno koji sam baksuz resetovali server :kreza:

void
17.11.2013, 19:30
Zna li neko zašto ne mogu tutoriale da odradim?
Dođem do loading ekrana i tu zakuca, neće ni da mrdne

Exia
21.11.2013, 14:25
Ja ne mogu ni da pokrenem instalaciju...skinuo sam eu launcher ali nakon sto ga instalira izbaci neki error XD

Red Fire
29.11.2013, 18:17
Ja ne mogu ni da pokrenem instalaciju...skinuo sam eu launcher ali nakon sto ga instalira izbaci neki error XD I meni tako, ponavljaj jedno 4-5 puta i završiće instalaciju.

Exia
5.2.2014, 14:49
Ni posle tri meseca igru ne mogu da pokrenem..resenja na netu ima dosta a ni jedno ne pomaze a podrska mi prica bajke...kakvo smece nadam se da ce WoWS biti bolje odradjen...ovo sada je cist amaterizam od strane Wargaming a (WoT je izuzetak)

Послато са ME173X уз помоћ Тапатока

Dekip
21.4.2014, 21:12
Требало би да када авион постане премиум (или како се већ зове), тј. када се изучи и купи све и када се пређе на следећи тир да може да се конвертује сав ЕХ у FREE EX. Када одем у experience exchange он ми уредно прикаже на којим све авионима имам ЕХ за претварање али ми не даје никакву могућност за замену. Да ли је буба или шта?

cages
22.4.2014, 8:26
Free xp sa eltnih i premijum aviona mozes da konvertujes samo goldom.

director
22.4.2014, 13:52
cilj je da te nateraju da igraš sa avionom koji ti se ne sviđa i da pod tim mukama odlučiš da keširaš RL pare da ga preskočiš.

ista fora kao i u world of tanks.

Dekip
24.4.2014, 20:33
Хоћете да кажете да без правог новца искуство са елитних (ваљда је то назив) авиона не могу да пребацим у слободно искуство? Шта да радим са 30к искуства на авиону на коме је изучено све што је имало да се изучи?

cages
24.4.2014, 20:39
Nista. Das pare da konvertujes ili ti ostane tako neupotrebljivo.

cages
22.5.2014, 15:19
Nego,jel igra neko WoWp? Ja imam podosta prem zbog WoT pa reko aj da vidim na sta lici. U odnosu na CB kad sam zadnji put igrao puno je bolje sada. Jedina mana je sto nema dovoljno ljudi,bude do 3k max....

Sent from my PAP4044DUO using Tapatalk 2

cages
24.5.2014, 22:27
http://www.dodaj.rs/t/I/8o/3QntZjw8/shot006.jpg (http://www.dodaj.rs/?I/8o/3QntZjw8/shot006.jpg)

Moj prvi Ace :)

cages
25.5.2014, 18:42
Igra li iko ovde WoWp? Manite se malo tenkica,ffs :)

http://www.dodaj.rs/t/3O/h5/1jqInZBj/shot008.jpg (http://www.dodaj.rs/?3O/h5/1jqInZBj/shot008.jpg)http://www.dodaj.rs/t/1o/Gg/14E4B7OB/shot009.jpg (http://www.dodaj.rs/?1o/Gg/14E4B7OB/shot009.jpg)

9 fragova i tona dmg-a,prakticno sam sam dobio partiju,steta sto nisam ukljucio da mi snima replay :(

Mersi
14.11.2016, 20:18
Igra li ko WOWP? Poceo sam skoro, isprva mi se nije svidela igra, posle dugog staza u wotu, ali sada polako ucim :D... Da li ima raspolozenih za vod na low tierima 4-5 ...

director
14.11.2016, 20:26
Većina igra WarThunder , jednostavno je za klasu bolji od WoWp. Ako nisi daleko izgrindao preporučujem ti da pređeš tamo.

Mersi
14.11.2016, 20:47
Ma ovde sam zbog premiuma i golda ...

Dekip
11.10.2017, 21:40
Sa 2.0 su upravo zakovali i poslednji ekser u ovu igru.

Šteta. Meni je igra bila odlična. A upoznao sam dosta ljudi preko nje i lično.
Ostade mi poslednja linija na t9...

supressor
14.11.2017, 8:25
Interesantno, većina ljudi kaže da je 2.0 veliki napredak za WoWp.

Malik Tintilinic
9.9.2018, 14:07
Nisam igrao koju godinu i vratih se pre neki dan, jer sam se uzeleo aviona. I pored duze pauze, nisam los, al' ne uspevam da vidim statistiku posle borbe, jer me pre vracanja u hangar uvek izbaci sa servera ili iz igre uopste.