Prikaži potpunu verziju : Pomoc oko konekcije...
delija_bgd
9.8.2011, 15:12
Imam Toshiba Satelit c655 i win 7 ultimate na njemu, kad prikljucim sbb lan kabal u mreznu na laptop dobijem IP ali gateway i DNS nedobija uopste, vrti se plavi krug kod sata 10sec i na kraju samo zuti trougao...pomoc molim vas net mi treba za posao.
Da li si probao da rucno podesis IP adrese? Ne znam tacno kako SBB dodeljuje adrese. U DNS pisi 8.8.8.8 i 8.8.4.4. Za gateway moras da sacekas nekog drugog.:ciao:
Kontaktiraj tehničku podršku provajdera (SBB-a)
delija_bgd
9.8.2011, 16:19
probao sam i rucno isto se desava, pise na kraju unditifield network. Pazi kad je kupljen laptop pre mesec dana na njemu je bio win 7 Home Premium 64bit i jedna particija tada je radio net normalno na sbb onda sam ja srusio sistem stavio win 7 ultimate 32bit stavio drajvere sve lepo i ubacio lan kabal kad nece da se konektuje...sve zivo sam probao zivce pogubio al nista neuspeh :)
Dejan Simic
9.8.2011, 19:04
Samo da se nadovezem,ali mislim da nema veze da li je- win 7 Home Premium 64bit ili-win 7 ultimate 32bit.Oba sistema moraju da imaju podrsku za sve vrste povezivanja na net.
delija_bgd
10.8.2011, 0:31
Hvala vam momci u svakom slucaju ostavio sam lap u servis pa neka ljudi koji znaju nek nameste...Hvala u svakom slucaju na pomoci :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.