Prikaži potpunu verziju : The Incredible Machine (treba mi uputstvo za instalaciju)
Pozdrav, pre nekoliko godina sam kupio ovu igricu, pa sam izgubio njenu CD kovertu, a na zadnjoj strani koverte je bilo uputstvo kako je instalirati. Ako neko ima to uputstvo ili zna kako se instalira ova igrica neka to postavi/napise ovde.
Hvala unapred!
The Incredible Machine je (prilicno) veliki serijal igara. Budi konkretan !
from Wikipedia :
The series featured the following versions:
The Incredible Machine (1992, MS-DOS/Macintosh/3DO)
The Even More Incredible Machine (1993, MS-DOS/Microsoft Windows, Macintosh)
Sid & Al's Incredible Toons (1993, MS-DOS)
The Incredible Toon Machine (1994, Microsoft Windows, Macintosh)
The Incredible Machine 2 (1994, MS-DOS)
The Incredible Machine 3 (1995, Microsoft Windows/Macintosh)
Return of the Incredible Machine: Contraptions (2000, Microsoft Windows/Macintosh)
The Incredible Machine: Even More Contraptions (2001, Microsoft Windows/Macintosh)
The Incredible Machine (2011, Apple iPad)
A tu su jos :
Crazy Machines
Crazy Machines II
Ako si je stvarno kupio pre samo nekoliko godina (pod uslovom da je tada izasla) onda se instalira kao i svaka druga igra. (mozda trazis serial number ?)
Verovatno misli na onaj The Incredible Machine koji se prodavao zahvaljujući Svetu Kompjutera, pre nekoliko godina.
Verovatno misli na onaj The Incredible Machine koji se prodavao zahvaljujući Svetu Kompjutera, pre nekoliko godina.
da, na taj sam mislio.
Hteo sam da uslikam, ali glupi blic blokira deo teksta...
Prekucacu:
Korisnici Windows XP treba da prlikom instalacije Ucine sledece:
1. Za muziku umesto Roland kartice treba izabrati "Sound Blaster or compatible"
2. Za memoriju umesto "Use your machine's extra memory" treba podesiti "Don't use extra memory"
3.Nakon instalacije igre, u folderu gde je igra smestena (Dynamix/TimCD) treba promeniti fajl "resource.cfg". U poslednjem redu treba da stoji "override
=
>Yes".
Eto, kupljeno uz SK, tako pise na poledjini, nadam se da ce ti proraditi. :)
Hvala ti puno Keki, problem resen! Poz. :ciao:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.