PDA

Prikaži potpunu verziju : pitanjima nikad kraja...


arrresss
27.7.2011, 16:08
Kao sto mozete videti iz mojih postova, obracam se kad imam probleme, i verujem u kolektivno misljenje clanova foruma.

Problem iz posta POMOC PONOVO sam prevazisao odlukom o kupovini novog racunara za mesec dana, a do tad pokusacu da kupim nesto privremeno na limundu ili kupindu.

Pitanje: koliko je vas vrsilo transakcije preko ovih servisa, i koliko je sigurno dobiti ispravnu komponentu sa tih sajtova za koju je naravno napisano da je ispravna?

13umble13ee
27.7.2011, 17:48
Moj brat i ja cesto kupujemo tamo. Roba ti je ista kao i u radnji, a vecina novih stvari i jeste neka od radnji tj maloprodaje kod nas.
Samo gledaj da prodavac ima sve pozitivne ocene...tj da nema negativnih (dolaze u obzir jedna do dve).
Ja sam imao jedan problem kod kupovine monitora, koji je dosao ostecen, ali je to kurirska sluzba uradila. Tako da sve u svemu, veoma pouzdano. :)

JohnnyNT
27.7.2011, 18:19
^ Slažem se sa prethodnikom, i ja kupujem tu povremeno i nemam loših iskustava.Samo dobro pogedaj šta i od koga kupuješ i biće sve ok.A ima i Limundo valjda neke cake da ti nadoknadi izgubljeno ako te neko "zavrne".

Iris
27.7.2011, 21:02
@arrresss: Da manje pitaš a više pretražuješ forum, našao bi otvorene diskusije na teme koje te interesuju. Recimo, ovde (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=61770&highlight=limundo). Ovo nije podforum za to.

Za više informacija: http://www.sk.rs/forum/faq.php?faq=vb_faq#faq_faq_forum_rules